Tapahtumat

Gruulin tutkimuskirjasta

Lamash. 25-31. 4708 AR

 • VIHOLLISKONTROLLI ALKEMIALLA
 • ELIKSIIRIEN VAHVENTAMINEN AMPLIFIOINTI
 • MUISTIO

VIHOLLISKONTROLLI ALKEMIALLA
Ryhmän ominaisuudet: Hidas vahinkopotentiaali, välttävä parannuskapasiteetti. Ratkaisu: Kohtaamien hyökkääjien välitön inkapasitointi tai kontrolli. Metodit: Huumaus pommeilla, Sokeuttaminen pommeilla, Kaataminen pommeilla. Vaikka kuinka karmaisevaa onkin, kohtaamiemme polttaminen räjähtävällä yhdisteellä ei riitä inkapasitoimaan tehokkaasti.

HUUMAUS, KONFUUSIO
Humainoidin, kaiken ajattelevan ja eloperäisen herkkyys yhdisteille ja aineille:

 • Kaaoshirviön umpieritteinen rauhanen, myrkkyseos pommissa (vaikea saada, kallis)
 • Rämeennäkijän myrkkyseos pommissa (vaikea saada, kallis)
 • Painajaishuuru. Vastaava efekti toteutettavissa häivytysseoksella.

Häivytysseosta voi luoda kloriinin ja Saponaria officinalis-kasvin juuresta tehdyllä tiivisteellä. Tätä rikkaruohoa löytyy kaikkialta. Yhdistäminen tuliperäisen räjähdyksen kanssa, pitäisi huumata. Heikentää räjähteen tehoa. Testaa seuraavassa hätätilanteessa.

ELIKSIIRIEN AMPLIFIOINTI
Alkemian ja magian yhdistäminen. Olen havainnut kyvyn infusoida juotaviani pidentävällä ja tehostavalla magialla. Hetken ajan transmutoivan eliksiirin juomisen jälkeen, nimettäköön amplifikaattorin, tekee muista juotavista taikakeinoin aisteja ja kyvykkyyttä kasvattavista ekstrakteista voimakkaampia. Vaikutus on perin merkillinen. Riippuen taikajuomasta, se joko amplifoi variaabeleita tai niiden puuttuessa pidentää taikajuoman kestoa. Tämän kanssa pitää tehdä lisää tutkimusta. Koita eri ekstrakteja. Koita öljyjä. Löytyykö synergia uusiokäyttöekstraktin kanssa?

MUISTIO
Nimet: Vencarlo, Bahor, Glorio, Trinia, Kaz---, Jasen, Neolandus, Agares, Karamaz, Areth, Therou, Gruul (itse)
Paikat: Arkonain labyrintti, Korvosan kaupunki, Jeggare-joki, Harse

Jätimme Korvosan taaksemme. Mukana Vencarlo ja Neolandus. Liikaa nimiä, turhia nimiä. Täyttää aivot tiedolla, jonka voisi käyttää magiaan ja alkemiaan. Saavuimme Harseen. Glorio ja/tai joku selvännäkee sijaintiamme. Trinia on turvassa. Siitä olen ylpeä. Kuulimme Jasenilta ja Vencarlolta lisää Korvosan kuningattaresta. Keskiyön hampaat, Korvosan alla? Aarreholvi? Muinaista historiaa kaupungin alla. Sininen lohikäärme. Entinen vahva maagi, nykyään kuollut. Nimeä ei mainittakoot. Shoantein reliikki. Ottanut vallan kuningattaresta. Tappoi kuninkaan, vaikka heidän yhteinen kemia tuotti hyvän seoksen. Jos luet tätä muistiinpanoa, olen luultavasti jo kuollut. Näenkö enää perhettäni? Ota yhteyttä Karamazin avustuksella. Näyte tallella, tarkistin kaikki. Sharn, Shelar, Ogrul, Murag --- muista nimet. Älä ikinä unohda näitä, ne ovat ainoat nimet jotka tarvitset. Matka jatkuu kohti Tuhkamaita? Tarvitsen lisää taikuutta, Harsesta, etsi alkemisti tai velho. Tuhkamailla, peitä rotupiirteet magialla. Ota mitat Therousta. Hanskat kädessä, tietty. Hän ymmärtää. Koita uutta vihollikontrollia ja eliksiirien amplifiointia. En tiedä miksi, mutta tuntuu siltä että karhipakka pian taas heilahtaa. En ole käyttänyt siitä saatua voimaa pariin viikkoon. Magian luonne on muuttumassa. Liikaa jaarittelua, jatka tutkimusta.

Päivämäärät

Lamashanin 25.-31. päivä 4708 AR.

Sivuhahmoja

 • Neolandus, ex-senesalkki
 • Vencarlo, not Blackjack
 • Jasen + perhe, "totanoinii kyä tänne mahtuu"
 • Trinia Sabor, vanha tuttunne

Palkkiot

 • 2 ametistia, 500 gp/tsipale
 • valtavasti taustatarinaa

Mutinat

"Ei tie tie teittiä mihkiä vie. Tie tie vie mettiä" -vanha hollolalainen harselainen sananlasku

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped