Hahmojen väliset keskustelut

Tänne osioon hahmojen väliset keskustelut, juttelut, turinat, ärtymykset ja muut aiheet joille ei aina halua käyttää peliaikaa tai niille jotka tulee pelin jälkeen mieleen.
Värit:
Agares, Gruul, Karamaz, Areth, Therou


Agares ja Areth muiden nukkuessa.
Hei Areth, nythän meillä on aikaa keskustellessa kun muita ei saa herätettyä. Jutellaanko ja tutustutaanko paremmin? Heitänpä pallon sinulle ensin; mitä mieltä olet tästä epäkuolleesta käärmeestäni?

...et sitten mitään yksinkertaisempaa aihetta keksinyt?

Epäkuolleet eivät, tuota, varsinaisesti ole mikään miellyttävä asia. Ikuinen Ruusu opettaa, että kaikessa elävässä on potentiaali kauneuteen... ja vastaavasti elottomassa taas ei. Voisin tietysti miettiä asiaa siltäkin kantilta, että tämä... olento on nyt sinun luomuksesi, ja täten siinä mielessä itse taidetta, eikä jokin lakkaa olemasta taidetta vain siksi etten itse pidä siitä...

Äh. En tiedä. Olen ajatellut tätä liikaa viime aikoina, enkä silti keksi mitään järkevää vastausta.

Tiedätkö, olipa hyvä kuulla mielipiteesi. Tuntuu, että oma elämä on viime aikoina pyörinyt liikaa näiden epäkuolleiden kanssa. Ajatukset ovat kovasti uusissa kyvyissäni ja painajaisissani, jopa vapaa-aikani olen käyttänyt nekromantiaan tutustumiseen, kun olisin voinut senkin ajan yrittää lähestyä perhettäni ja ehkä tavata isäni vielä kerran ennen hänen kuolemaansa.. Pitää välillä muistaa olla Agares, joka nauttii elämästä ja ihmisseurasta, sen sijaan että murehtisin kauheasti kohtaloani.

Mutta perheestä puheenollen, kuinka uusi Nuorveren lapsi on kotiutunut teille? Ymmärsin, että olit kovin läheinen edesmenneen veljesi kanssa. Oletko saanut tämän uuden veljen kanssa luotua yhteisiä tarinoita?


Agares muille hahmoille.
Hei, ajattelin että kun olemme tässä ehtineet kokea yhdessä kaikenlaista, niin olisi mukava tutustua taisteluiden ja poliittisen kärhämän ulkopuolella. Minkälaisista asioista pidätte, miten olette suhtautuneet viimeaikaisiin järkyttäviin tapahtumiin ja mitä tahansa mitä tulee mieleen. Haluaisin oppia tuntemaan teitä paremmin.
Alan olla melko hämmentynyt kaupungin tilanteesta. Kuka tässä enää edustaa lakia, jota haluaisin noudattaa, tai kansaa, jota haluaisin suojella? Onko Cressida ainoa, jonka komennon alla voin enää kokea ylläpitäväni vannomiani temppeliritarin valoja? En koskaan olettanut, että minun tarvitsisi tehdä tällaisia päätöksiä ja päätelmiä.

En myöskään tiedä, mitä minun pitäisi ajatella niistä väitteistä, joita se sairaalan alakerrassa ollut... henkilö esitti. Shelyn sieluani armahtakoon, jos sen yllä todella on hänen kuvailemansa kirous!

Olen puolustanut Korvosaa ja ylläpitänyt järjestystä sen kaduilla jo kohta kymmenen vuodenkierron verran. Halusin maksaa kaupungille takaisin sen turvan ja tänne kuulumisen tunteen, jota koin saapuessani tänne ensi kertaa. Korvosan kadut lakeineen ja järjestyksineen olivat silloin kuin paratiisi heimoni kiertolaiselämään ja vahvemman lakiin verrattuna. Mutta nyt... Tämä kuninkaan kuoleman myötä alkanut epäjärjestys on alkanut syödä uskoani sivistyksen tarjoamiin mahdollisuuksiin, eikä kumppanini kuolema Lammin myrkkyihin auttanut asiaa. Cressida vaikuttaa kuitenkin yhä oikeuden puolella olevalta, ja haluan tarjota hänelle ja hänen kauttaan Korvosan kansalaisille miekkani palveluksia kunnes epäjärjestys vie kaiken vallan tai kunnes järjestys on palautettu!

Mitä sen nosferatun sanoihin tulee... En usko että sinun, Areth, tarvitsee olla huolissaan. Hyvinkin mahdollisesti hän yritti vain hämätä meitä saadakseen sopimuksen aikaan.

Kiitos, Therou. Ajattelin kuitenkin varmuuden vuoksi käydä keskustelemassa asiasta Shelynin temppelillä - jumalattareni palvelijoihin voin luottaa sen verran, että kenties joku heistä osaisi tutkia... mahdollista ongelmaani ilman, että tieto siitä leviää.

...Agares, onko löytämissämme kirjoissa puhuttu aiheesta? Jos on, voisin haluta tutkia niitä. Kenties avustuksellasi, koska olet jo ne läpikäynyt.

Therou, en voi kiittää tarpeeksi kuinka monta kertaa olet minun ja meidän muidenkien nahkamme pelastanut olemalla eturintamalla ottamalla ne kauheudet ensimmäisenä vastaan. Olet esimerkillinen taistelija, ja esimerkki myös kaikille niille jotka shoanti-kansaa morkkaavat. Minä haluan myös auttaa Cressidaa, hän tuntuu olevan ainoa järjen ääni tässä kamalassa kaaoksessa, joka tunnetaan Korvosana.

Areth, en ole ehtinyt vielä lukemaan näitä Nosferatun muistiinpanoja, mutta toki voimme yhdessä tutkia niitä. Rolthin kirjoissa puhuttiin lähinnä epäkuolemasta, golemeista ja taudeista. Kamalaa luettavaa, kertakaikkiaan. Voin kyllä käydä nekin kirjat läpi, jos sieltä jotain löytyy. Ainakin sinun kehosi suhtautuminen negatiiviseen energiaan kannattaisi ainakin käydä näyttämässä papistolle, minuakin osasivat auttaa kun kävin kysymässä.


Agares muille lootin jaosta.
Jos sopii, niin otan nämä onyksit omaan käyttööni. Muuta tavaraa en viime reissuista tarvitse.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped