[-Peliraportti

Tapahtumat

Levättyään ahneuden saleissa, sankarit jatkoivat lopun kompleksin tutkimista.

He suuntasivat ensin Himon luoliin, missä heitä tervehtivät succubukset ja demoniset viettelijättäret, valtiattarenaan viekoitteleva Delvahine. Toisin kuin edelliset sankarten kohtaamat Riimuahjon velhot, Delvahine päätti käydä kauppaa ja neuvotella taistelun sijaan. Saman teki myöhemmin epäkuollut nekromantikko Kazaven.

Lyhykäisesti, myymällä taikuutta Delvahinelle saivat Hiekkasärkän ritarit tietää että Riimuahjon keskellä oleva allas oli eräänlainen maaginen laturi, jonka avulla kuka tahansa maallikko saattoi lumota aseita, kunhan tällä oli oikeanlaiset ainekset. Allas tekisi mistä tahansa siihen upotetusta aseesta riimuahjotun. Riimuahjottu lumous olisi kahden taikuuden lajin yhteenliittymä, joka olisi erityisen vaarallinen näiden vastakoulukuntaa vastaan.

Sankarit kukin lumosivat aseensa altaassa, hakivat pelastamansa seikkailijat ahneuden saleista ja poistuivat Riimuahjosta vihan saleissa olleen portin kautta.

Päivämäärät

Sarenithin 9.-17. päivä 4708 AR.

Sivuhahmoja

  • Delvahine, succubus ja Himon rautaisten häkkien valtiatar
  • Kazaven, epäkuollut velho ja Mässäilyn ahnaiden kammioiden herra

Palkkiot

  • 47 000 xp
  • robe of the evil archmage, arvo 37,500 gp
  • headband of intellect +6 Jearis -> headband of intellect +4, arvo 8000 gp
  • ring of protection +2, arvo 4,000 gp
  • Vraxeriksen loitsukirja - kaikki velhon illuusioloitsut Core Rulebookista sekä raiment of command
  • kultainen riikinkukkopatsas, arvo 800 gp
  • jotain riimutaottuja huljia

Ylläolevista tulee 10060 gp per nenä.
Ja jos ei jaksa kaivaa kaikkia sivuja, niin yhteensä peleistä 22, 23 ja 24 tulee 8471,1+16979+10060=35510 gp 1 sp per nenä!

Palaute

Aika paljon oli kerennyt unohtua, mutta saimme riimuahjon kunnialla päätökseen, vaikka sinne pitikin jättää joku lich. Ehkä se vielä joskus saadaan tuhottua. Nyt on kaikilla hienot aseet ja kultakalaihmiset on uudelleensijoitettu Rannickiin! ~Veltzeh

No niin, nyt ryhmämme on bowwowwannu ensiksikin lichin kanssa, mutta myös demonien, paholaisen, hiisien, murhakultistin, punaisen lohikäärmeen, epäkuolleen nymfin sekä kokonaisen kivijättiläisheimon! Kajo tykkää, vaikkakin succubuksen uhri jäi pelastamatta. Mielestäni dunsku oli paras sitten Ketunratamon kartanon, vaikkakin käytävien symmetria("heittäkääs williä") ja vastustajien peräänantaminen vähän väsyttivät. Jos Ordikon ja Athraxis tai vaikka Kazavenkin olisivat liittoutuneet, tai edes pitäneet useampia kätyreitä mukanaan, eikä sirotelleet niitä pitkin vastaavia dunskujaan, olisi heillä ollut mahdollisuuksia. Nyt tuloksena oli, että pystyimme jotakuinkin mokuttamaan jokaisen isopahan kuusi yhtä vastaan. Esimerkiksi Mokmurian(mahtava pahis) ja Rautatappura oli sentään tarpeeksi fiksu hakeakseen kätyreiltään tukea. Toivottavasti Mhar Massif tarjoaa fiksumpia vastustajia.

Anyhow, nytkö otetaan aikalisää? Michiell voisi ottaa headband of mental prowessin(+4 charisma, wisdom) ja meneehän siihen tovi väkerrysaikaa. Ehdotan myös, että ostetaan vihdoin wand of lesser restoration ja muita parannuskamoja. Nimenomaan kykypiste-sellaisia, sillä kohta olemme taas korvia myöten lamioissa, jos vanhat merkit pitävät paikkansa. Ja muutes, voisi huvikseen koittaa huutokaupata sitä robe of the ebul archmagea esim. Korvosassa. Siinä on nimittäin sellaiset rytkyt jotka moni varmaan jo haluaisikin. Eivätkä ne huou saatanaa, toisin kuin se fanged falchion tai ne ihonaamiot.

Ah niin, ensi sessiossa taidan nostaa Nieron kuolleista. kek. Muser

Jees, tossa on nyt vähän alustavaa dataa. Muistakaa että te poltitte viidellä tonnilla sitten niitä satunnaisia taika-aseita ostaessanne Delvahinelta leluja. Sinnehän meni myös se cape of the mountebank, jota mä en edes merkinnyt tuohon. -NiTessine

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped