Sir Gelrick Magnimarista

Male Human Paladin of Abadar 15
LG Medium Humanoid
Player Korgull
Xp Iha vitusti


Init +5
Senses Perception +0


AC 33, touch 18, flat-footed 32 (+13 armor, +1 Dex, +4 shield, +3 Sihedron Ring, +2 AoNA)
hp 142 (15d10+30+3+15)
Fort +12, Ref +8, Will +10


Speed 30 ft. (40 ft. without armor)
Attack (melee) Domineering Flame Tongue +24/19/14 (1d8+8+d6/17-20x2) or
Attack (melee) +1 Adamantium Warhammer +23/18/13 (1d8+8/x3)


Str 24 (+7), Dex 13 (+1), Con 14 (+2), Int 10 (+0), Wis 10 (+0), Cha 20 (+5)
BAB +15; CMB +22; CMD 35
Feats Improved Initiative, Shield Focus, Weapon Focus (longsword), Shield ward, Power attack, Improved critical (longsword), Critical focus, Furious focus, Toughness


Skills Diplomacy +16 [9], Handle Animal +7 [1], Heal +4 [1], Knowledge (nobility) +7 [3], Knowledge (religion) +9 [5], Ride +6 [2], Sense Motive +13 [9]
Languages Common
Traits Child of the Temple, Suspicious
SQ Aura of courage, divine grace, divine health, detect evil, lay on hands 7d6 12/day, mercy: shaken, fatigued, poisoned, paralyzed, blinded, channel positive energy, divine bond +4 3/day, aura of resolve, smite evil 5/day, aura of justice, aura of faith


Equipment On person: Domineering Flame Tongue, +1 adamantium warhammer, +4 full plate, +1 animated heavy steel shield, ring of protection +2, Sihedron ring, amulet of natural armor +2, boots of striding; 2442 gp
Encumbrance lbs with backbag, lbs without, lbs light load, lbs medium load

Tausta

Gelrickin isä Ragon Arawas on rikas ja vaikutusvaltainen Magnimarilainen kauppias ja aatelinen. Tosin Gelrickin ollessa vielä nuori, asiat eivät olleet aivan näin. Arawasin suku oli vähitellen menettänyt muinoin kerättyä omaisuuttaan huonojen sijoitusten ja korean elämäntyylin takia. Ragon ei niin vain alistunut edessä päin häämöttävään köyhyyteen, vaan etsi kuumeisesti keinoa pelastaa perheensä maine ja vauraus. Lopulta hän onnistui ja palautti perheen vaurauden, mutta valitettavasti ei täysin laillisin keinoin. Abadarin kirkko, jonka jäseniä Arawasin suku oli pitkään ollut, pääsi selville Ragonin korruptiosta. He uhkasivat erottaa Ragonin kirkon piiristä. Tämä olisi tarkottanut Ragonille kasvojen menettämistä kaikkien ystävien ja monien yhteistyökumppanien kanssa, eikä hän voinut hyväksyä sitä. Niinpä hän lahjoitti nuorimman poikansa Gelrickin kirkolle ja sai anteeksiantonsa.

Ragon oli aina ollut etäinen Gelrickille. Hänen isänsä huomio meni lähinnä Gelrickin isoveljen Tearganin kouluttamiseen seuraajakseen. Tästä huolimatta menetys oli Ragonille suuri, sillä hänen vaimonsa oli kuollut muutamia vuosia aikaisemmin, eikä hänellä ollut enempää lapsia. Vielä suurempi menetys oli Gelrickille, joka tunsi itsensä petetyksi kun häneltä riistettiin koti ja hänen helppo ja ylellinen elämänsä vaihtui temppelin askeettiseen puurtamiseen.

Gelrick oli vain kahdeksanvuotias kun hän hyvästeli kotinsa ja lähti Abadarin temppeliin. Ragon ei koskaan kertonut hänelle syytä eikä hyvästellyt häntä. Tämä kovetti Gelrickin sydämen, ja hän aluksi kapinoi pappeja vastaan jotka kouluttivat häntä temppelissä. Lopulta hän kuitenkin löysi tehtävistään merkitystä elämäänsä, ja uppoutui niihin kiihkolla. Ajan kuluessa kirkossa alettiin ymmärtää, että Gelrickin voimakastahtoinen ja kiihkeä luonne palvelisi parhaiten Abadarin ritarikuntaa, ja häntä alettiin kouluttaa ritariksi.

Täysi-ikäistyttyään Gelrick nousi ritarikunnan arvoasteikossa nopeasti luontaisten johtajakykyjensä ansiosta. Hän ei kuitenkaan oikeastaan koskaan poistunut Magnimarista kovin pitkälle, ennen kuin lähti johtamaan kirkon virkamiehen saattuetta Riddleportiin. Kun hänen suojattinsa Riddleportissa murhattiin ja ryöstettiin, hän vannoi kostoa ryöstöjengille. Viimeisen roiston löytäessään ja hänen kohtalonsa selvitessä Gelrick kuitenkin ymmärsi kohdanneensa suurempaa pahuutta kuin mitä Magnimarin pikkurikolliset ja muut konnat koskaan voisivat edustaa. Niinpä hän Magnimariin palatessaan pyysi kirkolta vapautta etsiä ja tuhota tämä Varisiaa uhkaava pahuus. Se hänelle myönnettiin.

Ulkonäkö ja luonne:

Gelrick on melko pitkä ja voimakasrakenteinen nuori mies. Hänellä on komeat kasvot joita peittää tuuheat vaaleat viikset, jotka ylettyvät leukaan asti. Hänen vaaleat hiuksensa ovat leikattu otsalta lyhyeksi ja muualta ylettyvät hänen harteilleen. Gelrick kantaa itseään itsevarmasti ja ylpeästi, ja harvoin hymyilee. Hän on suorapuheinen ja äkkipikainen, ja armoton epäoikeudenmukaisuutta kohdatessaan. Seurueen haltioihin hän suhtautuu varauksella, kunnioittaa suuresti Skrymin voimaa ja rohkeutta, sekä tuntee jotain outoa yhteenkuuluvuutta Kajon kanssa, vaikka yleensä pitääkin tätä helvetin ärsyttävänä.

Epilogi

Karzougin kuoleman jälkeen paroni Gelrick asettui Rannickin linnakkeeseen. Riimuahjosta pelastettujen seikkailijoiden avulla Gelrick teki linnakkeestaan mahtavan hyvyyden tukikohdan, josta hän johti väsymättä sotaa rajaseudun hirmuja, Mustaa Maggaa, Kreegin heimon rippeitä, Storvalin jättiläisheimoja ja vuorten lohikäärmeitä vastaan. Gelrick kävi henkilökohtaisesti surmaamassa lohikäärme Pitkähampaan ja otti sen pään suureen saliinsa, Arkrhystin ja Ghlorofaexin päiden viereen.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped