Säännöt

Sääntösettinä hyrrää Pathfinder RPG:n ensimmäinen laitos. Pääosin kaikki virallinen Paizon matsku on hyväksyttyä, jopa semmoinen rikkinäinen karseus mikä muissa kampanjoissa ei olisi (mutta kysyttehän silti ensin). Lisäksi on muutama hyväksi havaittu talon sääntö.

Talon säännöt

Kuten jo muutamassa edellisessä kampanjassa, Combat Expertise, Deadly Aim ja Power Attack eivät ole feateja vaan taistelutoimintoja, joita kuka tahansa voi käyttää kunhan täyttää featin vaatimukset.

Hahmoluokille, joilla on vain 2+Int taitopistettä suotakoon 4+Int taitopistettä per taso. Tämä koskee myös prestige classeja.

Hahmot luodaan 20-point buylla normaalien sääntöjen mukaan.

Aloitusrahat ovat hahmoluokan maksimi.

Tällä kertaa kyttään expaa, koska saatan haluta tehdä asioita sen kanssa. Medium advancement track.

Yksinkertaisuuden vuoksi, oracle of lore voi käyttää karismaa Knowledge-taitoihin myös Focused Trancen kanssa.

Kysymyksiä

Olen aikeissa pelata dhampir tai human antipaladinia. Ei mitenkään oleellisia hahmokonseptin kannalta, mutta ajattelin selvittää etukäteen. -Eldrik

  1. Pystyykö Touch of Corruptionia käyttämään itseensä swift actionina? Lay on hands, mutta negatiivisella energialla.
  2. Aura of Cowardice poistaa fear immunityn vihollisilta. Käytännössä kaikki fear efektit ovat myös mind-affecting, vaikuttaako mitenkään mind-affecting immuuneihin?
  3. Saako ottaa featin Unsanctioned Knowledge?
  4. Saako käyttää loitsua Savage Maw? Taitaa olla puoliörkeille, mutta onhan dhampireillakin vähän purukalustoa omasta takaa.
1. Joo. 2. Ei. 3. Joo. 4. Joo. -NiTessine

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped