Vedos 036

Harhapolku

Hunnunvartijat, Hahmonluonti

Hunnunvartijahahmot luodaan suoraan hahmonluonnin? ohjeiden mukaisesti. Hahmonluonissa on tavallisten taustojen, erikoisuuksien ja kykyjen lisäksi mahdollisuus käyttää tällä sivulla annettuja, vain Hunnunvartijoille tarkoitettuja ominaisuuksia.

Erikoisuuksia?

Hunnunvartijain jäsenyys on Harhapolun kannalta aina erikoisuus. Erikoisuuden lisäksi hahmolla voi olla eri määrä erikoisuuden mahdollistamia kykyjä. Jäsenyys tuo ylemmillä asteilla mukanaan joitakin kykyjä, jotka kirjataan hahmoon ohi tavallisen hahmonluonnin (eivätkä siten vaikuta hahmonluonnissa saatavien ominaisuuksien määrään tai psyykeeseen).

Hunnunvartija, nollas aste

Hahmo on hunnunvartijain rivijäsen. Muiden heränneiden kannalta hänen katsotaan olevan aselevon piirissä. Johtuen hunnunvartijain järjestön yhteyksistä yhteiskunnan päättäviin tahoihin, on tämä erikoisuus käytettävissä aina vaikutusvaltaa tai yhteyksiä vaativissa haasteissa.

Hunnunvartija, ensimmäinen aste

Hahmo on hunnunvartijain vartiomies. Hän tietää Aselevosta ja yliluonnollisen maailman olemassaolosta, mutta ei tunne tarkemmin yliluonnollisia asioita tai Harsoa. Erikoisuus on käytettävissä aina yliluonnollisen tutkimiseen tai yliluonnollisten läsnäolon analysoimiseen liittyvissä haasteissa.

Hunnunvartija, ensimmäinen asteen airut

Kuten ensimmäinen aste, ja lisäksi:

Hahmo toimii ensimmäisen asteen solun airuena. Hän on aktiivisesti yhteydessä muihin alueen airuisiin ja yhteen toisen asteen solun airueeseen. Hahmolla voi olla yksi tai useampia yliluonnolliseen liittyvää kykyä. Erikoisuus on käytettävissä taikuuteen tai rituaaleihin liittyvissä haasteissa.

Kyky: Hahmo ei koskaan menetä tasapainoa todistaessaan yliluonnollista ilmiötä. Harso ja yliluonnolliset kyvyt vaikuttavat hahmoon kuten ennenkin. Käytettäessä hahmon psyykearvoa haasteissa, tuottaa se yhden nopan vähemmän kuin tavallisesti (minimissään kuitenkin aina yksi).

Hunnunvartija, toinen aste

Hahmo kuuluu hunnunvartijain toisen asteen soluun. Hän on herännyt ja pystyy suojautumaan yliluonnolliselta käyttäen hyväkseen Hunnunvartijain salaisia menetelmiä. Hahmolla voi olla yksi tai useampia yliluonnolliseen liittyvää kykyä. Erikoisuus toimii kuten ensimmäisen asteen erikoisuus, ja on lisäksi käytettävissä missä tahansa yliluonnollista koskevassa haasteessa. Tätä erikoisuutta voi käyttää aina psyyken järkkymiseen liittyvissä haasteissa.

Kyky: Hahmo ei koskaan menetä tasapainoa todistaessaan yliluonnollista ilmiötä. Harso ja yliluonnolliset kyvyt vaikuttavat hahmoon kuten ennenkin.

Psyyke: Hahmolla on heränneenä vähintään psyyken ominaisuus Tahto. Hahmolla ei voi olla erikoisuuksia tai kykyjä, jotka poistaisivat tai vaihtaisivat Tahdon pois hahmolta.

Harhapolku 036 / Ordo Vellum-Hahmonluonti

Mekanismin wiki