A Wretched Hive, osa 2

Mestari Denia

Telepaattisten avunhuutojen johdattamina vastarintataistelijat etenivät Darga Huttin palatsin kellarin tyrmiin, josta löytyikin kemiallisin keinoin koomassa pidetty iäkäs, naispuolinen jedimestari. Hänen nimensä oli Mestari Denia. Denia oli taistellut sisällissodassa Mestari Plo Koonin alaisuudessa. Erään suuren taistelun tiimellyksessä hän oli haavoittunut pahoin ja menettänyt muistinsa, eikä hän siis siten tiennyt, miten oli joutunut Dargan vanktyrmään.

Vankityrmistä seikkailijat joutuivat taistelemaan tiensä ulos gamorralaisten vartijoiden ohitse aina Dargan valtaistuinsaliin, jossa todistettin Dargan majordomon Igren Demosin käymää keskustelua ainoastaan hologrammina läsnä olevan karismaattisen, punakaapuisen hahmon kanssa. Imperiumin inkvisitio oli ilmeisesti jo matkalla planeetalle.

Taistelu oli kiivas, mutta nopeasti ohitse. Igren Demosista, tämän trandoshalaisesta henkivartijasta ja puolesta tusinasta gamorralaisesta ei lopulta ollut vastusta nuorille jedisotureille. Darga itse oli kuitenkin jo paennut planeetalta. Vastarintataistelijoiden suunta oli selvä: Dargan perään kohti Bespiniä...

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped