StarWars-hahmot

Caleb Hall

Medium Human (Nar Shaddaa) Jedi 5 / scoundrel 1
Force 8
Init +10; Senses Perception +10
Languages Basic, Huttese


Defenses

  • Ref 20 (flat-footed 18)
  • Fort 17
  • Will 19

hp 58; Threshold 16


Speed 6 squares
Melee lightsaber +5 (2d8+3)
Ranged Modified Heavy Blaster Pistol +7 (3d8+5, stun) energy
Ranged Modified Heavy Blaster / Heavy Blaster +2/+2 (3d8+5 / 3d8+3, stun) Base Atk +5; Grp +5
Force Powers Farseeing, Move Object, Mind Trick


Abilities Str 10, Dex 15, Con 10, Int 14, Wis 14, Cha 15
Talents Clear Mind (reroll force checks to avoid detection), Knack (1/day reroll skill check), Telekinetic Savant (1/encounter, swift action, regain move object), Skilled Advisor (Full round action, +5 someone else's skill, +1 w/ force point)
Feats Force Sensitive, Force Training, Weapon Proficiency (lightsabers), Weapon Proficiency (simple weapons), Weapon Proficiency(Pistol), Dual Weapon Mastery I, Point Blank Shot, Skill Training (Deception), Skill Training (Persuasion), Precise Shot
Skills

Acrobatics +10
Climb +1
Deception +10
Endurance +8
Gather Information +3

Initiative +10
Jump +3
Knowledge +5
Perception +10
Persuasion +10

Pilot +5
Ride +5
Stealth +5
Survival +5
Swim +3

Treat Injury +5
Use Computer +5
Use the Force +10


Possessions

lightsaber (1 kg)
concealed holster(0.2 kg)
heavy blaster pistol(kahvassa kaiverrus: Caleb Hall) (1.3 kg)
hip holster (0.5 kg)
all temperature cloak (1.5 kg)
Blaster Pistol (1 kg)

short-range comlink (0,5 kg)
2 x power pack (2 x 0.1 kg)
glow rod (1 kg)
5 x ration pack (5 x 0.1 kg)
liquid cable dispenser 15m (0.2 kg)
Utility Belt (4 kg) 140 credits


Total 11.9 kg carried
Encumberance 25 kg = (½ x STR)^2

Kaukonäkö: Use the Force vs Will, jos onnistun niin saan tietää onko kohde elossa vai kuollut, hämärästi lähiympäristön, mitä kohde tekee ja millainen vahva tunne vaikuttaa kohteeseen. Kämmillä saa yrittää vasta vuorokauden kuluttua uudelleen, ja kuolleiden will on 30.
Liikuta Esinettä: Liikuttaa kohdetta kuusi ruutua, mahdollisesti viskoa sen jotain toista kohdetta päin, jos UtF heitto ylittää toisen kohteen reflexin. pienin DC 15, jolla voi liikuttaa mediumia ja tehdä 2d6 pistettä lämää. aina jos ylittää DC:n viidellä, saa uudet 2d6 lämää aikaan ja kohde voi olla kokoluokan isompi. VoimaPisteellä voi käytännössä ottaa +5 heiton efektiin. Heiton tulosta se ei muokkaa.
Mieli Temppu: Use the Force vs Will, onnistuessa voin piiloutua, saada kohteen flat footediksi, saada kaverin juoksemaan kauhusta pakoon(paitsi jos se on kovemman tason äijä, tai sitä haavoitetaan sen minuutin aikana), tai et halua myydä minulle kuolotikkuja. Voin myös käyttää voimapisteen ja saada kohteen pitämään minusta enemmän, 1+1/5, jolla ylitän willin.

Suunniteltu kehitys: Jedi/Scoundrel/Gunslinger. Näiden aikana featit ja talentit Dual Weapon Mastery II/Quick Draw/Multiattack Proficiency

Caleb on nuori ihmismies, joka vietti lapsena aikaa Nar Shaddaan kujilla kerjäten ja varastaen itselleen elantonsa. Eräänä tavallista huonompana päivänä Caleb jäi kiinni ruokakuutionäpistyksestä. Karkuun pinkoessaan ei lapsukainen katsonut riittävän usein eteensä, ja juoksikin pää edellä päin tulevaa orjapiiskuriansa jedimestariansa. Tämä tunsi voiman Calebissa ja päätti piilottaa hänet vihaiselta torimyyjältä. Caleb pakotettiin lähti jedimestarin mukaan opettelemaan voiman saloja Coruscantiin. Samalla Calebin nuoruusvuosien temput ja taidot saatiin lähestulkoon kitkettyä, vaikka ne välillä nousevatkin pintaan kovan stressin alla.

Vanhempiinsa Caleb ei ole koskaan tutustunt, eikä sen puoleen heistä tunnu välittävänkään. Jos kerran eivät sen vertaa välittäneet että viitsivät edes nimen antaa, niin eipä Calebillakaan ole mitään velvotteita heillä päätään vaivata. Nimensä Caleb valitsi ensimmäisen pihistämänsä läjäyttimen kahvasta, johon oli kaiverrettu sanat Caleb Hall. Caleb ei ole varma, mistä tämä kaiverrus on alunperin peräisin. Se on saattanut olla alunperin läjäyttimen aikaisemman omistajan nimi, tai pelkkä valmistajan tunnus.

Jediakatemiassa opiskelunsa alussa Caleb oli kaikista lapsista villein. Tämä oli lähes aina tekemässä yhtä tai toista kepposta tai jäynää. Myöhemmin tämä pelleily saatiin mestarien mielestä kitkettyä tarpeeksi hyvin, sillä Calebin temput alkoivat vähentyä. Sitten kloonisota iski, ja Caleb lähetettiin muiden jedien kanssa kohtalokkaalle lennolle miehistönkuljetusalukseen.

Nykyään Caleb on jo hävittänyt jedikaapunsa ja piilottanut valosapelinsa. Ulkoisesti hän tekeytyy Nar Shaddaalaiseksi onnenonkijaksi.


Calebin päiväkirja (päiväkirja sai osuman tulitaistelussa ja seurauksena osa muistista on vaurioitunut)

Päivä #$#"!

Lähdimme jalan kohti imperiumin leiriä. Enää en halua koskeakaan niihin otuksiin joilla aiemmin ratsastimme. Tuntuu siltä etteivät ne pidä minusta ja tunne on molemminpuolinen. Planeetan pinta on edelleen oudon pehmeää, mutta eiköhän tästä selvitä. Tuntuu kuitenkin kuin kävelisin jättimäisessä jäteastiassa.

Saavuimme perille ja kipusimme ilmastointiluukusta sairaalasiipeen. Täällä tehdään jotain paikalliselle väestölle. Kaksi sellaista löytyi lasitankeista, joissa niille oli ilmeisesti tehty jotain operaatioita. Nyt ne ovat kuitenkin kuolleet, kuten heidän tilastaan vastuussa oleva tohtorikin. Meiroon on saanut pian Valekin taas tolpilleen ja lepotauko alkaa olla ohi. Eikun sitten hiippailemaan kohti raskasta tykkiä.

Au au au au au au au au au. Hiippailutaitoni kaipaavat parannusta. Onneksi Meiroon pääsi suuremman tykin puikkoihin, joten tästä eteenpäin tehtävä saattaa mennä sutjakkaammin kuin tähän asti.

Komentokeskuksen vyöryttäminen oli helppoa, mutta vestiyhteyksistä kävi ilmi että tänne on tulossa lisäjoukkoja. Vieläpä inkvisiittori, joka saattaa aistia voiman. Taidankin turvautua pelkkiin läjäyttimiin ja hoksottimiini kunnes pääsen jonnekin kauas tästä planeetasta.

Noniin, vangit vapautettu ja olemme saarroksissa. Miksei tämä koskaan voi mennä sutjakkaasti?

Loistouutisia. Pääsemme sittenkin täpärästi karkuun, kunhan menemme tästä turbohissistä ylös. Siellä saattaa olla kuitenkin vartiointia, joten pidän läjäyttimeni valmiina. Noniin. Nyt mentiin.

Päivä %6#aÄ/{

Kaikki pimeni taistelussa saatuani osuman. Ilmeisesti pääsimme kuitenkin karkuun kaikkea planeetalla olevia kauheuksia. Ja jalkojeni alla on vihdoinkin kovaa tasaista metallia. Ehkä tämä tästä vielä hyväksi muuttuu.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped