Sivupalkista linkit syvemmälle.

Sovitut pelipäivät

21.10.2009

Insomnia

Insomnia is characterized by persistent difficulty falling asleep or staying asleep despite the opportunity. Chronic insomnia lasts for years at a time. Its effects might include sleepiness, hallucinations, and/or mental fatigue; but people with chronic insomnia often show increased alertness. Some people see things as though they were happening in slow motion, whereas moving objects seem to blend together. Can cause double vision.

Kun kaupunki ympärilläsi menee nukkumaan, sinä astut ulos ovesta ja etsiydyt siihen tuttuun kahvilaan, joka on aina auki. Siellä on se sama vakioremmi, jonka olet tavannut satoja öitä aiemmin. Samat lehdenjakajat, kolme taksikuskia, vartijat sekä kassaneiti. Ja kulmapöydän koirankasvoinen laitapuolen kulkija, jonka kanssa et ole koskaan vaihtanut sanan sanaa. Eiväthän koirat ole ennen tätä yötä osanneet puhua..

Insomnia on peli unettomuudesta kärsivistä, joiden tila saa heidät näkemään maailman ... toisin. Kun et ole enää varma, milloin olet viimeksi nukkunut, raja todellisuuden ja unen välillä alkaa kadota. Jos sellaista on koskaan todella ollut olemassakaan. Mitä tapahtuu, kun möröt sängyn alla muuttuvat todellisiksi, horoskooppeihin onkin syytä luottaa, Keskustan tekstiviestisotkut ovat Illuminatin aikaansaannosta ja kaikki mitä sinä haluat, on yksi hyvin nukuttu yö?

Uuskummaa jotenkin Hellblazerin, Wormwoodin, Neverwheren ja Illuminatin henkeen, kevyesti Harhapoluittain.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped