DitV - kesäpeli.

Kommentit ja keskustelu
storyguide ja houserules
In-Game tekstit
huomioväri?

Perussivut

Juonikuviot

Hahmot

Pelit

Tällä sivulla...

edit info

Peli on päättynyt. Lisätietoa sivulla päätosilmoitus

Ihmiskunnan kohtalo on käsissäsi, mutta kenen kädet ne ovat?

Peliajatus

Eldrich Society (ES) on unohdettuja jumalia kunnioittava salaseura, joka taistelee Aikojen sodan runtelemassa maailmassa, vuonna 2085, Nyarlathotepia palvovaa kulttia, Children of Chaosta (CoC), vastaan. ES pyrkii estämään muinaisten nousun tai tuhoamaan nämä, kun taas CoC pyrkii nopeuttamaan sen hetken saapumista "kun tähdet ovat oikein". ES:n toiminta vaihtelee tiedustelusta okkultististen salaisuuksien varastamiseen CoC:n nenän edestä - tai - kulttien käännyttämien hallituksen edustajien raportoimisesta Chrysalis Corporationin (ChrysC) sekä CoC:n luomien Dhohanoidien metsästämiseen.

Pelaajien hahmot ovat ES:n pitkään nukkuvana ollut solu joka on nyt aktivoitu vanhempien veljien toimesta selvittämään CoC:n äkkinäistä kiinnostusta Aschroft Foundationin ja New Earth Governmentin salaiseen engelhankkeen projektiin 0037 (Koodinimi Primarch). Agendalla olisi CoC:n agenttien kartoittaminen ja eliminoiminen - sekä samalla löytyvien Dhohanoidien pyyhkiminen maan pinnalta.

Solu valittiin sillä perusteella, että sen edustajat ovat läheisissä tekemisissä Ashcroft Foundationin kanssa: Hahmot voivat olla AF:n palveluksessa, sen alihankkijoiden palveluksessa, AF:lle pyrkiviä harjoittelijoita - tai muita sellaisia jotka pääsevät käsiksi AF:n suljettuihin alueisiin.

Pelin teema on kesäisesti "James bond - henkinen toiminta". Tarkoitus on siis pelata kevyellä asenteella agenttimeininkiä. Sisältö tulee olemaan kaikenlaista selvittelyä, juonia, takakujakähmintää ja tietysti sitten toimintaa. Mukaan pyritään saamaan voimakkaita tunteita ja näyttäviä kohtauksia.

Aluksi pelit tulevat sijoittumaan Chicago-districtin arkologia #3:seen, jossa ravintola Olympos toimii pelaajahahmojen säännöllisenä tapaamispaikkana.

Keskustelu - Keskustelu, kommentit, palaute

Päähahmot


+++ alustavaa ihmissuhdekarttaa...

Sivuhahmot

Yleisemmin tunnetut:

  • Philip Grivas
Olympoksen omistaja, sotapakolainen Kreikasta. ES:n välittäjä. Komea kreikkalainen profiili, pitkä, lihaksikas ja kiharatukkainen mies.
  • Taisia Nikolajevna Naryshkin (os. Revnik)
Revnikin pikkusisko, muulle porukalle asteen tuntematon.
  • Nikolai Aleksanrovitsch Naryshkin
Revnikin lanko, asteen epäilyttävä kaveri - venäjästereotypioiden mukaisesti, töissä Olympoksessa.
Liukas markkinointimies, joka toimii Engelkoulutuskeskuksen ja Kehitysjaoksen välisenä yhteysupseerina ja lobbarina.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped