NR / SoundAndFury
Sound and Fury on Shadowsean keskustelualue ja virtuaalinen tapaamisaula. Erinomainen paikka tavata muita runnereita ja kuulla uusimpia huhuja kaduilta.

Tällä sivulla olevat otsikot ovat murto-osa Sound and Furyn uusista viesteistä.

Connecting NeuroSystems Private VPN...
...Matrix ID Spoofed
...Encryption Keys Generated
...Connected to Onion Routers
> Login ************
> Password **************
...Biometric Scan Confirmed
Connected to <ERROR: NODE UNKNOWN>

ShadowSea node

Sound and Fury

[ Olympus | Scarecrow | Sound and Fury ]

[ Profiilit ]

Tervetuloa Sound and Furyyn!

Keskusteluaulan lisäksi alue tarjoaa useita keskustelualueita, käyttäjien profiileja ja tuoreimpia uutisia. Nauti niin uusista kuin vanhoistakin tuttavuuksista ja jätä toki varoitus muille, jos satut kuulemaan jotain tärkeää.

Dawnrazor tiedottaa

Posted Sun Mar 22, 2071 21:33pm
Ilmoitamme kaikille varjoyhteisön jäsenille, että entinen jäsenemme maagi Braylen ei enää nauti Dawnrazorin suojelusta. Samalla ilmoitamme, että tietoomme on tullut hänen (Braylenin) työskentelevän DPI:n kanssa yhteistyössä. Yhteistyön luonne on tietääksemme puhtaasti konsultiivista ja koskee vain maagisia asioita, mutta mihinkään takuuseen emme hänestä enää mene.

-- Primus

Breiska

Posted Thu Mar 19, 2071 23:49pm
Braylen on ilmeisesti päässyt ehdonalaiseen. Dawnrazor selvittää asiaa.

-- Blair

Voinks Elven Districtillä tehdä keikkaa?

Posted Tue Jan 19, 2071 23:05 pm
Selviteltiin vähän juttuja yhtä keikkaa varten ja mä törmäsini johonkin kahinaan Kenran-kain ja haltiasyndikaattien välillä. Osaaks joku sanoa mikä on meininki?

-- Simon

Ei mitään, mistä pitäisi olla huolissaan. :)

-- Yono

Kiitti hei. Toi rauhotti tosi paljon.

-- Simon

Pikkuperjantain paukuttelu Midwayllä?

Posted Thu Dec 4, 2070 03:34 am
Middle Waterway Dockseilla oli jotain laukausten vaihtoa ja pari isohkoa räjähdystä. Osaaks joku kertoa tarkemmin mitä siellä on tapahtunut? Kiinnostaa ihan noin kotirauhan nimissä.

-- Punch

Posted Thu Dec 4, 2070 00:12 am
Eiks toi ole se Yakkien ja Mobstereiden riitelemä laituri lähellä Palaneita Varastoja?

-- Marker

Posted Thu Dec 4, 2070 01:30 am
Joo, on. Ja tuolla tapahtuvat rähinät herättää aika usein varastojen asukkaiden vihat. Ja se taas herättää parin muun tyypin vihat. Niinkun vaikka mun ja teidän jengin ja Ragersien. Noin niinku alkuun.

-- Punch

Posted Thu Dec 4, 2070 05:04 am
Siellä rähistiin laitureiden päässä, ei Varastoilla. Joku vaihtodiili meni sivuttain tms. Siellä oli ainakin jotain Kong-piraatteja ja Jakstereita. Voin kaivella vähän lisää, jos haluat.

-- Yono

Posted Fri Dec 5, 2070 23:18 pm
Kaikki paikalliset kamerat on siivottu tai pistetty paskaksi, mutta TSEKATKAA TÄTÄ!
[Video on kuvattu kaukana, Midwayn itäpuolella olevien laitureiden rakennusten luolta, jostain korkealta. Videossa näkyy paikalle saapuvia SUV:eja ja paku. Osa Midwayn rakennuksista palaa jossain määrin ja troolari on edelleen liekeissä. Rannikkovartioiston alusta ei näy.]
[Suveista tulee ulos rynkyillä varustautuneita tyyppejä, jotka alkaa kulkea rakennusten keskellä. Jonkin ajan päästä yhden sortuneen rakennuksen luona aletaan hääräämään jotain, yksi SUV ajetaan lähemmäksi ja sen vinnissä vedetään jokin, mahdollisesti kaatunut kantava seinä pystyyn. Neljä paikalle saapunutta tyyppiä raahaavat yhdessä raunioista suuren hahmon pakun luokse ja nostavat sisään. Paku ja kaksi SUV:ia lähtevät liikkeelle, kahden auton tyypit tarkistavat alueen loppuun, ja tuikkaavat tongitut rauniot termiittijauheella tuleen.]
Noi on Shigeda-gumin tyyppejä. Ja G poistui eilen Tsingaina Incin varastolta parin goonin kanssa. Ja yksi gumin autoista oli nähty kilsan päässä laitureista aiemmin päivällä.
Loppupäätelmä: Joku tais pistää Genkotsun vetään viivaa. Taitaa olla aika nostaa malja!

-- Yono

Posted Sat Dec 6, 2070 02:03 am
Yono, sun jos kenen pitäis tietää, että kukaan ei ole kuollut pelkkien nauhojen pohjalta.

-- Marker

Posted Sat Dec 6, 2070 02:20 am
Mjoo, tuskin se kuollut on. Shigeda-gumi on helposti valmis uhraamaan yhden parantajan pitääkseen Ison G:n hengissä. Mut ainakin se voi ihan helvetin huonosti. Ja kun G voi huonosti, niin gumiin sattuu.

-- Yono

Saltairit kyykyttää inkkareita

Posted Mon Nov 24, 2070 02:14 pm
Löysin yhestä varjonodesta pari jännää videota. Onks jollain enemmän dataa tapahtuneesta? Aika tiukka meno jätkillä, nimittäin. *grin*

-- Clockwork

[Ensimmäisellä verkossa olevalla videolla näkyy sekä Void vahtimassa BMB:n, dronet viemässä punakukkaa ja BMB:n tyypit tutkmassa jälkiä.]

[Toisessa videossa näkyy kuvaa Skeletonin sisältä. Alla kohotkohtia:]

Posted Mon Nov 24, 2070 02:50 pm
Vaikuttaa ensisilmäyksellä siltä, että joku on palkannut Saltairit siivoamaan vanhoja sotkujaan. Ensin Komun'go Ring ja nyt Fist Nation. BMB:n on varmaan vaan bonus tai Saltairien oma projekti. Pitää varmaan pistää tiimi valmiuteen, jos vaikka pukkais keikkaa suuntaan tai toiseen. :D

-- Riser

Posted Mon Nov 24, 2070 03:24 pm
Mä törmäsin noihin kanssa. Noita clippejä on näköjään tiputeltu pariinkin paikkaan varjomatriisissa. Joku on nähnyt jonkin verran vaivaa pitääkseen huolta, että tieto leviää ilman yksittäistä levittäjää.

-- Glitch

[Aiheesta keskustellaan jonkin verran lisää, mutta ei mitään kovin merkittävää. Porukka alkaa olla varovaisesti sillä kannalla, että Saltairit ajavat jonkun, todennäköisesti Yakuzan, agendaa.]

Ketä nää tyypit on?

Näitä on hengannut Redmondissa ja ne vaikuttaa ettivän jotain.

-- Code Fang

Noi näyttää Skorpionin kynsiltä. Mojaven pyhiä sotureita.

-- Void

Posted Mon Nov 3, 2070 18:23 pm
kai te ny voi jeesus vittu taunot tajuutte et mä istun täällä baarissa ja selvitän Svyatoslav Saltairin kanssa et kuka vittu väittää että mä trokasin sen kukan sille jätkälle joka yritti pistää Slavin hengiltä sen avulla? voi ehkä mahdollisesti olla että jos mä oisin trokannut sen rehun niin Slav ampuis mulle uusia persreikiä tän vitun vatvomisen sijaan?
mä en oo koskaan ees nähnyt sellasta rehua. tuun mielellään visiitille jos joku tän jälkeen väittää niin.
Kapish?

-- Blair

Posted Mon Nov 3, 2070 20:51 pm
Kai sä söpöläinen tajuut, että sun selityksessä on aukko? Jos sä et ole koskaan nähnytkään koko kukkaa, niin miten sun edellisessä postissa on sitten väite, että Choi Kim käyttäis sitä?

-- Jackie

Posted Mon Nov 3, 2070 21:33 pm
"tuun mielellään visiitille jos joku tän jälkeen väittää niin."
Oisit tullut visiitille silloin, kun me muut vuodettiin ja kuoltiin. Vai oliks siinäkin kyse vaan jostain väärinkäsityksestä? Et sä et oikeesti tehnyt erillisrauhaa Vorin kanssa, vaan sun urpot entiset kaverit käsitti vaan ihan väärin? Vitun kaksinaamamainen takinkääntäjä runkkari! Mä toivon, että sä hukut tohon keittämääs kusisoppaan!

-- Jessie

Posted Mon Nov 3, 2070 21:50 pm
Sori, mä oon vähän pihalla, kun oli kaupungin ulkopuolella jeesaamassa yhtä zubaa. Mitä vittua täällä tapahtuu? Blair väittää, että Choi Kim myy jotain inkkarikamaa ja Choi Kim väittää, että Blair myy jotain inkkarikamaa? Meniks ees yhtään oikein?

-- Valerie

Posted Mon Nov 3, 2070 22:23 pm
Mä aloin vähän kyseleen, kun kerta alettiin lupailla visiittejä ja kaikkea. Ancientit oli kuulemma löytäneet jotain todisteita Blairin kämpiltä, joten vaikuttais siltä, että BLAIR MYY PUNAKUKKAA!

-- Jessie

Posted Mon Nov 3, 2070 23:05 pm
Mä haluisin nähdä todisteet siitä, että mä oon vetänyt tota rehua. Moni muukin on kysellyt, mutta ei ole Blairiltä kuulunut. Kyynisempi väittäis, että se keksi koko kuvion hyvissä ajoin saadakseen heatin käännettyä meihin, kun ties oman kanavansa vuotavan. Ehkä se ajatteli, että me tapetaan noi kynsityypit pois. Se ei vaan ihan tajunnut, että mun broidi ei tapa niitä. Ei, vaikka ne tappais pari meikäläistä ennen keskustelutilanteeseen pääsemistä. Kannattaa vaan varoa, ettei Walks With Mountainin broidi törmää Blairiin pimeällä kujalla. Teidän velikultien sätkimistä on ilo katsella. Slav, mites keuhko voi?

-- Choi Kim

Posted Mon Nov 3, 2070 23:45 pm
Mulle on aivan sama kuka veti mitäkin rehua. Blair ei kuitenkaan myy kyseistä kukkaa, vaan kyseessä on lavastus. Annan asiasta sanani. Totean myös, että minun kannaltani välit Choi Kimin kanssa ovat selvät. On hänestä itsestään kiinni kärjistyvätkö välimme jälleen siihen pisteeseen, että joudumme selvittämään asioita uudelleen. Niin, että keuhko voi varsin hyvin...

-- Svyatoslav Saltair

Posted Mon Nov 4, 2070 19:54 pm
Slav, sua ei ehkä kiinnosta kenen mehut virtaa missäkin suonissa, mutta noita aika häijyn näköisiä kavereita tuntuu kiinnostavan. Ja aika moni homma viittaa siihen, että Choi Kimin arvaukset osuu - jos nyt ei ihan maaliin, niin ainakin aika lähelle. Se diilaa priima kamaa, sillä on tarvittavat kontaktit, sen välittäjät on kaikki painuneet maan alle, teitä lukuunottamatta kaikki sen haltiakaverit on ottaneet siihen etäisyyttä jne. Ja se on kovin hiljaa tuolla todisteidenesittämisrintamalla. Ja ei kai Blair sulle kertois, jos sen diilailut ois kusseet? Uudet luodit vois osua muualle kuin prätkään. :)

-- Lilja

Varoituksen sananen!

[...jatkuu]

Posted: Mon Mar 24, 2071 21:44 pm
Kumman hiljaista... Slavilla tais mennä piuha väärään kurkkuun heti, kun se haastettiin oikeasti tasaiselle jonkun kanssa. Sori, Alice, leikki loppui tältä erää. Pitää varmaan varoo, ettei tuu tapetuksi nukkuessaan.

-- Choi Kim

[tämän välin aikaan suhtaudutaan sosiaalisesti kuten viikkoihin, ei kuten kuukausiin]

Posted: Wed Sep 15, 2071 00:44 am
Ajattelin vain ilmoittaa, että pyydettyäni tuttuja hakemaan Kimin juttusille, olemme sopineet kohtaavamme piakkoin molempia osapuolia tyydyttävissä oloissa ns. tasaisella. PS. Ei kai kukaan OIKEASTI kuvitelut, että annan asian olla? Sanani on kunniani.

-- Svyatoslav Saltair

[kaksintaistelun jälkeen]

Posted: Mon Sep 29, 2071 12:13 am
[kukka] + [sinisiä pillereitä] + [punaisia pillereitä] + [kokkelipiippu] + [cram-ampulli] + [komposiittipanssari] + [komposiittiterä]
vs.
[katedraalitatuointi] + [pamppu] + [messinkiset kivekset]
?
...mutta sehän on sääntöjen mukaan ihan okei.
((5 successia; immortal flower, betameth ja sideways tunnistetaan.))

-- Blair

Dawnrazor tiedottaa

Posted: Fri Aug 15, 2070 20:31 pm
Olemme päättäneet muuttaa ryhmämme rakennetta seuraavilla tavoilla:
Uudeksi johtajaksi ja yhteyshenkilöksi on valittu yksimielisesti Primus. Tiimin koko on järkeistetty 5 aktiivijäseneen. Kaikki muutokset on tehty hyvässä yhteishengessä. Darius jatkaa johtoroolissa toisella saralla.

Muutokset eivät vaikuta aiempiin sitoumuksiin tms.

-- Dawnrazorin puolesta: Primus ja Darius

Kaljupäät

Posted: Sun Aug 17, 2070 01:43 am
Everyone in favor, lose your hair. Sohvamutantti jokaselle joka haluu et teknomancerit kusee jatkossakin firmojen muroihin.

-- Blair

Posted: Sun Aug 17, 2070 01:58 am
Ja hei, mä OLIN SIELLÄ kun ne teki sen. Hongkongissa. Emergence4ever!

-- Blair

Posted: Sun Aug 17, 2070 02:01 am
Kelatkaa ny. jos kellään ei oo mitään salaisuuksia, kuka ottaa oikeesti hittiä: runnerit vai firmojen kusimulkut. Joo, mä en haluu niitä mun commlinkkiin, mut en mä haluu maagiakaan mun nuppiin. jos niitä on koko maailmassa jotain satoja tai jotain, niin vittuuko ne tulee sun asioita urkkiin. Mut jos ne vetää Renrakun, Horizonin ja Shiawasen suolet kaikkien nähtäville niin se on vittu ainakin alku. Tää on EMERGENCE, ei mikään 2070!

-- Blair

Posted: Sun Aug 17, 2070 02:32 am
Helvetin hienoa, että joku jaksaa vielä koittaa ihan rehellisesti puhua väkijoukoille ja takoa niihin järkeä. Se on mun mielestä ihan oikein. Oikein niinkun hieno teko. Ja pieni joukkotappelukaan ei haitta, jos se on hyvän asian puolesta. Mut ens kerralla et järkkää sitä mun baarissa, omae! Tai sit saat vittu itte siivota! ;)

-- Spook

Posted: Sun Aug 17, 2070 02:53 am
Missä kuplassa sä Blair oikein elät? Miten sä kuvittelet, että firmat hoitaa ton? Sun visiossa maailmassa on vaan anarkisti-idealisti-tekno-olentoja, jotka haluaa survoa Tripla-A:ta turpaan. Kiva päiväuni. Todellisuudessa jokaista sun idealistia kohti on kolme korporaatti-teknomanceria, jotka pistää sun pienen anarkistikaveris vetään viivaa, samalla kun firmojen tyypit urkkii selville kaiken haluamansa. Jos nämä uudet olennot jätetään vapaalle jalalle ne vie sen vähänkin yksilönvapauden, jota meillä on jäljellä. Ne pitää saada niin hyvin kontrolloiduiksi, että firmoilla ei ole varaa käyttää niitä kansalaisia vastaan.

-- Glitch

Posted: Sun Aug 17, 2070 15:11 pm
Luuletsä pelle et ne jätkät jotka onnistuu väistää ton firmojen, interpolin, homeland securityn ja muiten noitajahdin on just ne jätkät jotka firmat sit jotenkin värvää paremmilla porealtailla? tajuutsä et corpeilla ON NOITA JÄTKIÄ JO kellarit väärällään, nää on sitä osastoo joka ei haluu kykkiä missään labrassa kallopommin kanssa. SIKS firmat haluu vetää kaljupäät sileeksi, ja siks ne haluu vittuun sieltä. tää on vaan eka kerta kun joku pääsee haneen. tää on tappelu siitä et onks mancereita niillä, vai meillä JA niillä. Siellä muuten tutisee erinäisetkin pallit johtoportaalla tässä vaiheessa. E4e!

-- Blair

Tervehdys Capalta

Posted: Wed May 7, 2070 13:05 pm
Capo Maurice Bigion kuoleman jälkeinen valtatyhjiö Perheessä on viimein täyttynyt. Komissio on valinnut Finniganin perheen Dona Rowena O'Malleyn johtamaan Seattlen perheitä. Capa O'Malley pyytää kaikkia edesmennään Capon kanssa sopimuksia tehneitä varmistamaan sopimustensa jatkuvuuden uuden johdon kanssa.

-- Annibale

Vaalihuumaa

Posted: Fri Mar 28, 2070 16:54 pm
Jackpointissa on käyty läpi hieman tulevia kuvernöörin vaaleja. Uskokaa pois: Nämä vaalit tulevat vaikuttamaan varjoihinkin. Ajattelin jakaa kerättyä tietoa tännekin. Eräs toimittajaystäväni, Daniel Gregg UCAS Todaysta on koonnut pienen tietopaketin jäljellä olevista ehdokkaista. Gregg on yksi harvoista vanhan koulukunnan poliittisista journalisteista, joten häntä kannatta kuunnella. >>>Linkki<<<

--Fast Jack

Posted: Sat Mar 29, 2071 03:22 am
Öö... Brackhaven on lampaita nussiva paskanaama. Onko jotain muuta mitä mun pitäis tajuta tästä?

-- Blair

Varoituksen sananen!

Posted: Thu Feb 26, 2071 01:21 am
Kuten monet tietävät, olen ottanut huostaani ja samalla suojelukseeni nuoren haltijan. Poika kulkee nimellä Dantel ja hän on minulle tärkeä. Haluan tehdä tiettäväksi kaikille, että poika ei ole pelaaja! Kun tulee hänen aikansa juosta varjoissa te kuulette siitä kyllä. Nyt hän on siviili.

Jos edellinen viesti ei mennyt perille, niin sanon asian toisin: Jos joku vahingoittaa poikaa, niin minä kostan sen niin kuin perheeni ja sukuni nimestä voitte päätellä. Jokainen, joka tulee silloin tielleni, on minulle vihollinen. Sanani on kunniani.

-- Svyatoslav Saltair

Posted: Thu Feb 26, 2070 05:38 am
...LinguaCell-D audio-to-text conversion engaged
...Automatic proof-reading mode activated
Siis onks toi nyt se sama Dantel, jonka Hyde ja muut kanto ihan paskaks hakattuna ja silvottuna Pastic Junglee? Wau! Aikamoista suojelua! Yrittääköhän Vorikin vaan oikeasti, niinku, suojella meitä? Jos me ollaan vaan tajuttu niiden tarkoitus väärin tai jotain...
Ja nyt mä oon varmaan Herra Siunatun kunnian paskalistalla, kun sanoin jotain pahasti ja se ampuu mun pyörän. Plääh...

-- Crystal

Posted: Tue Mar 3, 2070 21:01 pm
Vastauksena lapsen nimeltä Crystal viestiin totean, että tyttösen iän ja ilmeisen kokemattomuuden sekä ajattelemattomuuden tähden, en aio vastata kunniaani loukanneeseen viestiin kuten siihen muutoin vastaisin. Olkoon tämä varoitus ShadowSeassa asioiville kokemattomille henkilöille. Seuraavaa loukkausta en katso sormien lävitse.

-- Svyatoslav Saltair

Posted: Fri Mar 6, 2070 19:55 pm
Ai Slav on alkanut tappelemaan pikkutyttöjen kanssa? No hyvä, että on löytänyt oman sarjansa. *wicked grin* Hupaisaksi tilanteen tekee tietysti se, että Crystal on ollut ShadowSean jäsen vuosia pidempään, kuin Saltairien kukkoilija itse. Kaikenlaisia tännekin päästetään...

-- Choi Kim

Posted: Sun Mar 16, 2070 20:00 pm
Mikäli ennen niin monilukuisen poikakerhon johtaja haluaa liittyä entisten alaistensa seuraan, niin se on toki järjestettävissä. Otahan raato privana yhteyttä niin sovitaan aika ja paikka.

-- Svyatoslav Saltair

Posted: Thu Mar 20, 2070 15:30 pm
Sä et ihan oikeasti edes tiedä kuka meidän porukkaa johtaa? Vittu sä oot kyllä pihalla. Mulla ei ole mitään tavetta alkaa puhumaan privana yhtään mitään. Jos sä haluut ottaa erää, niin tuu Undetin Cyber Arenalle vaikka heti. Pistetään filterit pois päältä. Tai jos sulla ei pokka riitä tappelemaan ilman isin ostamia kybereitä, niin tuu mestoille selvittämään homma lihassa. Ihan kumpaan sulla vaan rahkeet riittää.

-- Choi Kim

Undernet Cyber Arena on varjojen virtuaalinen mättöareena. Yleensä paikan filtterit estävät tappavan tason biofeedbackin, mutte ne voi laittaa pois päältä, jolloin touhu on ihan yhtä tappavaa, kuin oikeassakin maailmassa.

-- Pekka

Posted: Thu Mar 20, 2070 20:37 pm
Uusi pärstä puhuu ehkä tyhmiä, mutta onko täällä aina tällaista? Vittuillaan ja uhotaan ja pullistellaan, ja koska homma on erehdytty tekemään julkisesti, kumpikaan ei voi vaan ohittaa toista leuanlouskuttajana, kun pitää säilyttää kasvot ja sen sellaista. Uhotaan lisää ja puhutaan pehmeitä. Käsittämätöntä yläastefiilistä havaittavissa. Tai en mä tiedä, ehkä tällainen egohippa kuuluu tänkin mestan kuvioihin. Siis ihan oikeasti, ei millään pahalla enkä (poikkeuksellisesti) kaiva verta nenästäni tai mitään, mutta musta on vaan kummallista törmätä tyypilliseen foorumiöyhöttämiseen täällä.

-- Catspaw

Posted: Thu Mar 20, 2070 22:15 pm
Voi kulta pieni! Pojat on leikkinyt egohippaa aikojen alusta saakka. Mitä isommat pojat, sitä isommat panokset. Vai mitä sanoisit siitä, kun joku tossa taannoin egorunkkas itsensä ja porukkansa julkisesti konfliktiin isojen kyttien kanssa? [Videolinkki Jaredin ja Interpolin kohtaamiseen Penumbrassa.] Jos sä saat leikkiä, niin kai nekin saa. Sitäpaitsi tää on hauskaa seurattavaa, joten pää vittu kiinni! :)

-- Dark Alice

Posted: Thu Mar 20, 2070 23:58 pm
Ha! BURN. Tässä liekissä on helppo paistaa popcornit, eikä tartte edes nousta sohvalta. Jonain päivänä opin joko a) pitämään turpani kiinni.

-- Catspaw

Posted: Mon Mar 24, 2071 21:44 pm
Kumman hiljaista... Slavilla tais mennä piuha väärään kurkkuun heti, kun se haastettiin oikeasti tasaiselle jonkun kanssa. Sori, Alice, leikki loppui tältä erää. Pitää varmaan varoo, ettei tuu tapetuksi nukkuessaan.

-- Choi Kim

Vainukoirien kiima-aika?

Posted: Fri Jan 31, 2070 17:39 pm
Onko nyt jokin "se" aika vuodessa vai häh? Rapid Eye on tapaamassa kavereita, mun kontaktien mukaan Raven Heart on tullut kaupunkiin ja omien sanojensa mukaan Penumbrassa olleet Drifter Brothers on "läpikulkumatkalla". Mun maailmassa tämmönen ei ole enää sattumaa. Onko jollain jotain infoa? Ei niin, että kukaan mun perässä olisi, mutta... ;)

-- Valerie

Hyvää kevättä Seattle!

Posted: Fri Jan 31, 2070 9:20 am
Mitäs kauniiseen Sateiden Kaupunkiin kuuluu? Näköjään syndikaatit jatkaa nahinaansa. Onko jotain muuta mielenkiintoista tekeillä? Tulin käymään kaupungissa yhden kaverin luona ja viivyn varmaan vähintään muutaman päivän. Jos joku tietää hyviä keikkoja lähiaikoina, niin pistäkää viestiä.

-- Rapid Eye

Posted: Fri Jan 31, 2070 12:53 pm
Yo, bro!
Mitäs jäbä? Lähde Penumbraan kaljalle. Tossa on viikonloppuna ainakin Neo-Acopalypsen keikka Fractured Helixissä. Hyvää vääntöö ja niin päin pois. Lisäksi vois olla yks pikku exku, jos oot kiinnostunut. Ei mitään sun kokoluokkaa, mutta ihan ok verryttely.

-- Jackie

Laésa ja Vori aloittaneet kahakoinnin kuljetusbisneksestä

Posted: Thu Nov 29, 2069 16:43 pm
Konfliktin koko on vielä hieman epäselvä, mahdollisesti myös asianomaisille. jotain yhteenoton kaltaista on kuitenkin ollut. Jos tilanne kiristyy, niin Tirin suunnan mustanpörssin hintojen kuvittelisi nousevan.

-- Spook

Posted: Wed Jan 29, 2070 20:12 pm
Nyt kannattaakin joka pelurin miettiä, kumman osapuolen haluavat kaupungissa näitä bisneksiä hoitavan. Tietysti voimme vain antaa pirulle pikkusormen.

-- Mr. Hyde

Posted: Wed Jan 29, 2070 23:42 pm
Meinaatko, että Laésa ei saa pidettyä puoliaan? Toki Vorilla on kovaa porukkaa ja enemmän aktuaalisia sotilaita, mutta Laésalla on koko pirun Tarislar takanaan ja vielä puoli Elven Districtiä päälle. Ja lisäksi Laésalla on ihan salettiin enemmän maagiaa.
Lisäksi muutamista tän paikan keskusteluista voi rivien välistä lukea, että Laésalla on jotain aika hassuja kontakteja.

-- Spook

Posted: Thu Jan 30, 2070 03:56 pm
Kyllä me pärjätään, älkää pojat huoliko. Venäjän karhu on hidas, brutaali ja kömpelö meihin verrattuna. Lisäksi meillä on kotikenttäetu. Tervetuloa vaan yrittämään, yksin tai yhdessä.

-- Jéna

Posted: Fri Jan 31, 2070 19:16 pm
Hey, omaet. Mä oon tietty vähän jäljessä Emeraldin kuvioista, mutta mitä drekkiä tää nyt on? Vorin ei ole mitään järkee pistää Laésaa turpaan. Ne ei voi saada hallintaansa Tirin kauppaa mitenkään. Tirin pää ei hyväksy sitä. Tai sitten siellä on muuttunut jotain todella radikaalisti. Joten takana on jotain henkilökohtaista. Eikä tän kaupungin tyypit oo vittu vieläkään oppinut pitämään bisnestä bisneksenä ja huvia huvina? Tai voi kai siinä olla jotain muutakin. Oma on soppanne.
Ja joo, mulla on tylsää, en mä muuten täällä roikkuis.

-- Rapid Eye

Lisko kerää pisteet, 'Star jää kylmäksi

Posted: Tue Jan 21, 2070 12:32 pm
Kaveri sisältä linkkasi seuraavan keskustelun:
"Monroe Junction pyytää varmistusta epäillylle hakkerikohteelle. Avatar liitteenä"..."Monroe kuittaa."
"Hei jätkät, me ollaan saatu se vitun liskoreportteri kiinni." ... "Siis se mulkku joka kuvaili sitä paskamyrskyä Redmondissa."

Tossa on usemmastakin kulmasta koottu video sen jälkeen tapahtuneista asioista. Noi vitut tähtiniekat ei saaneet ketään kiinni edes niiden omalla tulliasemalla. Vittu Hyde on ässä!

[Koostetussa videossa näkyy kuinka kolme melko päättäväisen oloista Lone Starin rajavartijaa kävelee kohti avolavaista pick-upia. Yksi kuvaajista zoomaa Hyden ruskettuneisiin, pitkähiuksisiin kasvoihin, kun ne katoavat camoihon aktivoituessa. Pickup syöksähtää liikkeelle kiilaten muutaman auton välistä vastaantulijoiden kaistalle. Kaksi rajavartijoista alkavat ampua auton perään kolmannen laukaistessa hälytyksen. Tien pinnan piikkumattojen aktivoituassa pick-up kääntyy pois tieltä, poukkoillen tien reunavallien yli. Yksi kuvaa ottavista droneista saa seurattua villiä pakoa, kunnes auto katoaa Crash Zonelle ja drone kääntyy takaisin.]

-- Spook

Posted: Fri Jan 24, 2070 22:10 pm
Lisko on palannut maan alta, pahoittelut niile jotka ehtivät huolestua.
Pistin Penumbraan piikin auki loppuillaksi. Juomaa saa Shadowsean tunnareilla. Maljat Rizzlerin ja McKeen muistolle.

-- Mr. Hyde

Burn Squad iski pariinkin paikkaan Tacomassa

Posted: Sat Nov 25, 2069 00:40 am
Ainakin sekä Bigion, että Finniganin mestoille. Rähinäremmi pelaa melko kovilla panoksilla. Kuulin sisäpiiristä, että niiden kapteeni on hiillostanut niitä tekemään lisää tulosta. Kaikkien Paskalistalla olijoiden kannattaa pitää matalaa profiilia päivä tai pari.

-- Piispa

Lonestar etsii jotain Tacoman satamasta

Posted: Wed Nov 21, 2069 15:32 pm
Vaikea sanoa mitä. Kuuluu etsiväsaston hommiin, eli ei mitään ihan pientä. Tekee satamassa toimimisesta osittain haastavaa, osittain mahdotonta. Ei kannata kantaa mukana mitään, jonka haluaa saada tarkastuksesta läpi.

-- Circle Code!!!


Page last modified on 2013-10-15 16:16