Lykky Sigurdsdottir

"No ainakaan siellä ei voi olla ihmissyöjähirviöitä! Eiväthän sellaiset ikinä kokkaa ruokaansa!"

Female Human Spiritualist 8
Lawful Good Medium Humanoid
Player Gomis


Init +8
Senses Perception +18


AC 18, touch 13, flat-footed 16; (+4 armor, +2 Dex, +1 natural armor, +1 deflection)
hp 72
Fort 9, Ref 4, Will 10
Special Defenses N/A


Speed 30 ft.
Melee MWK Scythe +9, 2d4+2 damage, x4 critical, piercing or slashing, trip. Ranged Sling +8, 1d4+2 damage, x2 critical, 50 ft. range, bludgeoning.
Special Attacks N/A


Spells known
3rd (3/day) - Blindness/Deafness, Haste, Cure Serious Wounds
2nd (5/day) - Invisibility, Resist Energy, Cure Moderate Wounds, See Invisibility
1st (5/day) — Cure Light Wounds, Remove Fear, Mage Armor, Shield, Remove Sickness
Knacks (at will) — Detect Magic, Read Magic, Stabilize, Light, Mage Hand, Guidance


Str 14, Dex 15, Con 15, Int 11, Wis 18, Cha 10
Base Atk +6/+1; CMB 8; CMD 20
Feats Cosmopolitan, Toughness, Improved Initiative, Ectoplasmic Spell, Skill Focus (Knowledge Planes), Alertness
Skills Heal +8 (1 rank), Intimidate +0/+3 (0 ranks), Knowledge (arcana) +4 (1 rank), Knowledge (geography) + 4 (1 rank), Knowledge (history) + 4 (1 rank), Knowledge (local) + 4 (1 rank), Knowledge (nature) + 4 (1 rank), Knowledge (planes) + 14 (8 ranks), Knowledge (religion) + 4 (1 rank), Perception +18 (8 ranks), Sense Motive +11 (2 ranks), Spellcraft +4 (1 rank), Survival +10/+13 (6 ranks), Use Magic Device +9 (5 ranks)
Traits Reactionary, Dangerously Curious, Blood of Dragons, Doubt.
Languages Common, skald, draconic, necrid
SQ Shared Consciousness, Etheric Tether, Bonded Senses, Bonded Manifestation, Spiritual Interference, Detect Undead at will, Master's Call, Calm Spirit 1/day.


On person Traveler's outfit (5 lbs.), Poncho (5 lbs.), Mithral Chainshirt (17,5 lbs.), Ring of Protection (-), Amulet of Natural Armor (-), MWK Scythe (10 lbs.), Sling (-), Bullets x 5 (2,5 lbs.)
In Handy Haversack Bullets x 15 (12,5 lbs.), Playing cards (1 lbs.), Alchemist's fire x 3 (3 lbs.), Acid flask x 5 (5 lbs.)
Wealth 415 GP 8 SP
Encumbrance 40 lb. without backpack, 45 lb. with backpack (50 lb. light/51-100 lb. medium/101-150 lb. heavy)


 • Homeland: Taldor.
 • Ethnicity: Ulfen.
 • Nationality: Taldane.
 • Religion: Desna.
 • Age: 19 years.
 • Height: 155 cm / 5'2''
 • Weight: 65 kg / 143 lbs.
 • Hair: Straw blonde.
 • Eyes: Yellow.
 • Lyhyehkö ja mukavan pyöreä nuori ulfeeninainen, jolla on kirkkaat keltaiset silmät ja oljenvaaleat hiukset. Lykyn hiukset on toiselta puolen päätä ja takaraivosta ajeltu lähes olemattoman lyhyiksi, ja toisella puolella luonnonkiharat hiukset yltävät melkein olkapäille. Tyttö ei ole erityisen huono- tai hyväkuntoinen, mutta tämän pehmeitä muotoja peittävät yleensä kerrostetut ja laskostuvat vaatteet, kuten viitat ja ponchot. Tämä pukeutuu yleensä vihreän ja ruskean eri sävyihin, ja kaikkea liehuvuudesta huolimatta ennemmin käytännöllisiin ja mukaviin kuin hienoihin vaatteisiin.

  Persoonallisuus Lykky on nuori nainen täynnä tarmoa ja seikkailuhenkeä, jyräten eteenpäin elämässä nuoruuden innolla. Lykky innostuu helposti ja lähtee helposti tuumasta toimeen jäämättä miettimään paljoa suunnitelmia etukäteen. Lykky ei ole tyhmä tai kykenemätön suunnitteluun, mutta impulsiivisuus on usein hiukan voimakkaampi mahti kuin rationaalisuus. Neiti on lainkuuliainen ja hyväntahtoinen, eikä halua kenellekään pahaa. Rauhallinen ratkaisu on aina parempi ratkaisu, ellei mitään muuta ole tehtävissä. Lykky ei ole kaikkein vahvatahtoisin ihminen, ja seuraa usein lakeja ja sääntöjä ennemmin kuin ajattelee itse, ellei joku muu kyseenalaista tilanteen järkevyyttä ensin. Vaikka Lykyn yleinen pirteys ja innokkuus antaa usein tästä itsevarman kuvan, Lykky ei ole kovinkaan kokenut seikkailija - huomattavasta lahjakkuudestaan huolimatta - ja epäilee usein omia kykyjään, vaikkei aina haluakaan vaivata muita omilla valituksillaan. Lykky ei ole seikkailut ympäri maita ja mantuja yhtä paljon kuin tämän uudet ystävät ovat, ja tämä lisää tytön epävarmuutta.

  Taustatarinaa Lykky on syntynyt ja kasvanut Taldorissa, mutta tämän vanhemmat ovat kotoisin kaukaa pohjoisesta, Linnormikuninkaiden mailta. Lykyn molemmat vanhemmat ovat ansioituneita seikkailijoita ja sotureita, jotka seikkailivat uransa aikana ympäri maita ja mantuja, rakastuivat ja halusivat lopulta perustaa perheen. Lykyn vanhemmat muuttivat Taldoriin mukavamman ilmaston toivossa ja jättäytyivät seikkailijan omaisuutensa turvin mukavalle varhaiseläkkeelle, ostaen miellyttävän kokoisen maatilan Cassomirin lähistöltä jonne he asettuivat lopulta aloilleen.
  Lykky kasvoi koko lapsuusikänsä kuunnellen vanhempiensa tarinoita mitä ihmeellisimmistä seikkailuista ympäri Avistania ja vielä kauempana sekä ihaillen vanhempiensa erikoisia ja jännittäviä muistoesineitä. Lykky päätti jo nuorena haluavansa ryhtyä myös seikkailijaksi, eivätkä vanhemmat vastustaneet ajatusta, sillä ehdolla että Lykky odottaisi ensin olevansa tarpeeksi vanha ennen kuin lähtisi kotoaan. Neiti vietti lapsuutensa leikkien sankarileikkejä maatilan eläinten kanssa ja haaveillen lukuisista eri vaihtoehdoista siitä, millaiseksi seikkailijaksi hän oikein haluaisi - taistelijaksi, velhoksi, vai vaikka bardiksi? Mutta kun se kuuluisa täysi-iän kynnys rupesi lähenemään kovaa vauhtia eikä vielä ollut ajatusta siitä millä tavalla oikein haluaisi mättää pahoja olentoja turpiin ja seikkailutietämys oli kertynyt lähinnä kirjoista ja vanhempien tarinoista eikä mitään mysteerisiä taikavoimiakaan ollut vielä ilmennyt, epäilys rupesi kalvamaan.
  Lykyn ollessa suunnilleen 14-vuotias tämä vihdoin löysi todellisen kutsumuksensa - tai kutsumus löysi hänet. Lykky tapasi erikoisen uuden ystävän herätessään eräänä yönä siihen, että tämä tunsi jonkun toisen ajatukset päänsä sisällä. Kylmässä hiessä heräämisen, yleisen panikoinnin ja tämän olennon hämmentyneen fyysisen manifestoinnin seassa Lykky tajusi pari asiaa - tämä olento on aave, sen nimi on Ratimir, Ratimir oli ilmeisesti kiinnittynyt Lykyn mieleen, ja Lykky pystyi tuomaan Ratimirin ulos mielestään ja fyysiseen muotoon. Seuraavaksi selvisi että Lykyllä tosiaan oli taikavoimia, mutta psyykkinen taikuus heräsi vasta aavekohtaamisen seurauksena. Ja Ratimir oli mukava tyyppi, vaikkakin vihainen ja melkoisen uhkaava. Mutta kiltti. Ja lähes täydellisen muistinmenetyksen vallassa, mielessään vain se, että tämä halusi tietää miten hän oli kuollut.
  Lykky oli vihdoin löytänyt suuremman missionsa ja kutsumisensa - hän halusi auttaa Ratimiria selvittämään kuolemansa salaisuuden! Ehkäpä pääsemään haudan lepoon. Ja jos hän voisi auttaa uutta kummitusystäväänsä, eikö hän voisi saman tien auttaa muitakin kummituksia? Niitähän oli maailma pullollaan, eikö? Lykky ryhtyi tuumasta toimeen ja alkoi opiskelemaan lisää epäkuolleista, toisista maailmantasoista ja kummitteluista Taldorissa.

  Ennen Kultavartion kutsua Lykyn seikkailut olivat keskittyneet lähinnä erilaisten paranormaalien ilmiöiden tutkimiseen ja matkusteluun ennemmin kuin vihollisten hakkaamiseen - yleensä Ratimir hoiti hakkaamisen. Tämän takia Lykky on jokseenkin kokematon oikeissa taistelutilanteissa, vaikka onkin yllätävän vahva ja tietäväinen loitsija ikäisekseen.


Ratimir the Phantom

Male Phantom
Lawful Good Medium Outsider (Phantom)
ECTOPLASMIC FORM STATS.


Init +1
Senses Perception +8, darkvision 60 ft.


AC 20, touch 11, flat-footed 19; (+0 armor, +1 Dex, +9 Nat. armor)
hp 50
Fort 7, Ref 3, Will 5
Special Defenses DR 5/magic


Speed 30 ft.
Melee 2 x Slam +8, 3d6+3 damage, x2 critical, bludgeoning.


Str 17, Dex 12, Con 14, Int 7, Wis 10, Cha 16
Base Atk +6; CMB +9; CMD 20
Feats Power Attack, Toughness, Improved Natural Attack, Improved Natural Armor
Skills Fly +6 (2 ranks), Knowledge (planes) +6 (5 ranks), Perception +8 (5 ranks), Intimidate +12 (6 ranks), Survival +9 (6 ranks)
Languages Common, skald, draconic, necrid.
SQ Emotional Focus - Anger, Link, Share spells, Deliver touch spells, Magic attacks, DR 5/magic, Phase Lurch, Devotion.


Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped