Longini "Ling" Caspars

Hahaah! ei tule onnistumaan, vai mitä Gerald?

Vapaataistelija 9/Knihti2 3, CG Mies
Blue_Hill
Init +7
Senses Perception +6
~
AC 30, 16 touch, 20/24 flat-footed; (+5 dex, +9 armor, +4 shield, +1 deflection, +1 dodge)
hp: 105
Fort +12 , Refl +10, Will +7
Special defenses Combat Expertise
~
Speed 30ft
Melee +1 Pyhä kylmä rautainen pitkämiekka +21/+16/+11 (1d8+11(+2d6)/19-20 x2)
Melee Komposiitti pitkäjousi +16/+11 (1d8+3/x3)
Special attacks Varomattomuus: +3 to hit/+3 to dmg kun taistelu alkaa 1/päivä
~
Str 22, Dex 20, Con 14, Int 14, Wis 10, Cha 16
Base Atk +12/+7/+2; CMB +18 (+12 disarm); CMD 34
Feats: Combat Expertise, Dodge, Greater Weapon Focus (longsword], Weapon Focus [longsword], Improved Disarm, Weapon Specialization (longsword), Mobility, Spring Attack, Whirwind Attack, Improved Feint, Vital Strike, Toughness


Skills: Acrobatics +19, Bluff +19, Climb +15, Diplomacy +12, Escape Artist +10, Handle animal +8, Know (engineering) +8, Know (local)1 +5, Know (nobility)1 +3, Know (religion) +6, Perception +6, Ride +11, Stealth +17, Swim +13,
Languages Taldon, Chelish, Infernaali
SQ Bravery +2, Armor Training 1, Weapon Training (heavy blades), Aura of Courage, Recklessness 1/day, Controlled Charge, Stubborn Mind, Poison Immunity, Smite Evil 1/day
Traits: Child of the Streets, Reactionary, Looking For Work (bluff)


On person: Bandolier:Oil of Bless Weapon. Potion of Shield of Faith +2, Potion of CMW x5, Potion of CSW x4; reppu, tuoppi, +1 naamioitu kova nahkahaarniska, Cloak of Resistance +1, Ring of Feather Falling, Sandals of Spider Climb, Gardo Gras3, Belt of Physical Might +2 (STR, CON), +3 Mithral Breastplate of Moderate Eletricity Resistance
In backpack: Makuupussi, sorkkarauta, silkkiköyttä 50ft, entraushaka, leili, Varisian Tavat-kirja, Potions of CMW x10, Potions of CSW x8
Immaterial3 Platinaa
Encumbrance Repun kanssa ~48.3 naulaa. Kevyen kuorman raja alle 77 naulaa


Notes
1Pj:n myöntämät kaksi ylimääräistä skill pointtia, jotka on pakko laittaa knowledge-taitoihin.
2Chevalier-prestige class, Children of the Void-kirjasta.
3+1 Shocking 2-handed sword, sotasaalista drowbarbaarilta, jonka nimestä aseelle mukailtu nimi

LinginPäivyri

Luonnekuvaus

Pj:n pyynnöstä luonnekuvauksena toimii minä-kertojan roolista kirjoitettu teksti:

Ikkuna särkyi selkäni takana ikävästi räsähtäen. Suojasin käsillä silmiäni ilmassa lentäviltä lasinpaloilta mutta myös ikkunasta lentäviltä esineiltä. Alastulo olisi voinut olla näyttävämpi mutta aina ei voi olla tyylikäs ja pysyä hengissä.

"Ottakaa tuo nilkki kiinni!", kuului karjaisu ikkunasta, jonka läpi olin juuri loikannut. "Älä unelmoikkaan siitä, meitsiä sä et saa nalkkiin koskaan 'helppohemmo' " huusin takaisin kun keräilin tippuneita tavaroitani kadulta. Miehen ilme ikkunassa kertoi, että pilkka oli sattunut ja näytti pahasti siltä, että voisi olla hyvä aika ottaa jalat alle. Nopea kädenheilautus kohti ikkunaa ja juoksuksi.

---

"Hah, eipä siitäkään ollut vaaraksi mulle", sanoin ja nostin tuopin huulilleni. "Ling hitto soikoon voisit välillä miettiä mitä teet. Cromarkin kaartikin kiinnittää suhun kohta huomiota." Toverini oli tumma ja lyhyt hiuksinen pappi tai ainakin näin oletin, Caydenin juottolan työntekijöistä ei aina voinut olla varma. "Nah, sä stressaat liikaa Gale. Pidä vaan huoli, että et hukkaa symbolias nii mä pidän huolen, että en aiheuta liikaa huomiota. Toi viimene vaan.. noh lipes vähän hankasta jos ymmärrät", vastasin miehen saarnaan. "Sitä paitsi, eikös Juopuneen Sankarin opetuksiin kuulu, että 'älä anna sääntöjen estää nauttimasta hyvästä elämästä'. Sun saarnalla ei oo kauheasti pohjaa, ystäväiseni"

Gale hiljentyi juomaan tuoppinsa loppuun, tein itse samoin. Ympärillämme juottolan ääneet muuttuivat pikku hiljaa meteliksi. Ilmeisesti olutta oli mennyt haaskuuseen ja tappelu oli varma.

"Ling", Gale aloitti ja laski tuopin pöydälle, "Jopa 'porttilaiseksi sä elät liian vapaata elämää. Koita vähän rajoittaa tai oikeasti löydät ittes sellasesta kusesta, että et saa siitä ittees pois juoksemalla tai puhumalla." Katsoin ystävääni kummastuneena. "Kyllä sä tiedät mistä mä puhun. Sulle käy vielä niin kuin Vancaskerkinin äijjän pojalle, josta ei ole kuulunu mitään sen jälkeen kun se tappo Zincherin veljen. Sä tiedät millanen Zincher on kun se haluua nähdä verta. Sä et halua kokea kenenkään rötösherran vihaa niskassas? Ethän?"

"No joo en. Enkä mä siihen pyrikkään. Mitä vähemmän oon isojen kihojen kanssa tekemisissä niin parempi. Mutta ei tässä kaupungissa voi välttyä kohtaamasta niitä. Kuiteski joo nään sun pointin mutta relaa silti. En mä ketään tapa, ellen tiedä kenen sakkiin se kuuluu. Enkä mielelläni ees silti vaikka tiedän kenen kanssa se pyörii. Ei nää mun jutut oo kauheen vakavia."

"Mutta niistä voi tulla sellasia. Ota ny vähän rennommin nii sun ei tartte jäädä meille velkaa. Joo, kyllä mä tiedän että sä oot rahaton. Siksi mä sulle ton tuopinkin tarjosin."

"Hitto soikoon, eikö teiltä pysy mikään salassa.", mutisin hiljaa.

"Se, että yrität päästä leipurin taloon sen tyttären mukana ei paljo muusta kerro. Etsi töitä ja yritä pysyä hengissä. Kaduilla huhutaan, että Vancaskerkinin äijjä tekee paluuta ja tarvittee tehokkaita ja päteviä jengiä töihin. Voisit koittaa sinne, koska kuvaus sopii suhun paremmin kun ite edes tiedät. Kokeile edes", Gale sanoi hymyillen. Ne pitänyt siitä, että hän tiesi asioistani näin paljon mutta olemme yhdessä kokeneet niin paljon, että ei se outoa ollut.

"Ehkä mä voin käydä vilkaiseen mikä sielä on meininki. Mutta varokkin jos Vancaskerkin suunnittelee pordellibisneksen aloittamista ja sä kusetat mut sinne. Et nää seuraavaa Valapäivää, sen sanon."

Galen nauru sai hymyn nousemaan kasvoilleni. Tämän takia pidän Caydenin jengistä. "Ei huolta Ling, en mä sua sellaseen hommaan neuvois, vaikkakin sä voisit pärjätä siinäkin.", mies vastasi naurahtaen.

"Gale, pidä leipäläpes ummessa tai lyödät ittes sidottuna ensimmäisestä laivasta joka suuntaa kohti Magnimaria. Löytötukkeja ei katsota hyvällä, kuten tiedät.", sanoin julmasti takaisin.

"Sopii koittaa", mies vastasi laskien kätensä vyöllään roikkuvalle miekalle. Tein itse saman katsoen häntä silmiin. Gale laski miekastaan irti nauraen, "Hitto Ling, pahempaa riidan haastajaa ei hetkessä tästä juottolasta löydä. Otatko toisen tuopin?"

"Totta kai jos kerran tarjoat" \\

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped