Peliraportti

Tapahtumat

Ryhmä oli levännyt yön yli poltettuaan kirjaston. Rituaalin tämä vaihe vaati, että historian tuhkat hierottaisiin tathlumin silmiin. Arabelle siirsi ryhmän tasku-ulottuvuuteen, jonne tathlum oli varastoitu ja teki näin.

Parnoneryxin raivostunut aave nousi tathlumista ja kävi agenttien kimppuun ahtaassa tasku-ulottuvuudessa, syöksien tulta. Taistelu oli pitkä ja Parnoneryx onnistui surmaamaan Nemanjan ennen kuin se saatiin kaadettua. Arabelle nosti antipaladiinin henkiin heti kun he pääsivät ulos tasku-ulottuvuudesta.

He siirtyivät loitsulla Egorianiin ja heidät kutsuttiin kuningattaren puheille. Kuningattaren seurassa heidät vietiin maanalaiseen rituaalikammioon, jossa suoritettiin viimeinen, monta tuntia kestävä rituaali, jonka jälkeen tathlum oli valmis. Sitten sitä piti vain käyttää. Agenteilla oli aikaa levätä ja varustautua Egorianissa, kunnes he saivat sanan tulla kuningattaren eteen. Loistokas vallankumous oli tuonut armeijansa Länskruunun suojista kentälle ja piiritti Rivadin linnaa. Tathlum piti käyttää armeijan tuhoamiseen.

Näin tehtiin. Agentit siirtyivät korkealle kohdalle tarkkailemaan taistelukenttää ja Gwalur lensi näkymättömänä lentävällä matollaan armeijan ylle ja pudotti tathlumin sen keskelle. Valonväläys ja sienipilvi tuhosivat suuren osan armeijasta, joka välittömästi nousi epäkuolleina hirviöinä ja kävi muun armeijan kimppuun, hävittäen siitä loputkin. Aarretta ei jäänyt kerättäväksi, mutta Loistokkaan vallankumouksen armeija tuhoutui ja Rivadin hornanritarit saattoivat osallistua jälleen sotatoimiin.

Päivämäärät

Calistrilin 21.-28. ja Pharastin 1.-13. päivä, 4716 AR.

Sivuhahmoja

  • kuningatar Abrogail II Thrune, Kolmasti kirottu
  • Parnoneryx, kultaisen lohikäärmeen aave
  • Aleth, Lainkouran levon hovimestari

Palkkiot

  • 89 600 XP/lärvi

Palaute

Syöttäkääs sitten ne statblockit vaikka näihin linkkeihin: Alessia?, Alfonse, Dariel, Girum, Millie. -NiTessine

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped