Tuhkaiset arot kätkevät Korvosan historiaa?

Gozran 24. Vuosi 4708 AR

Tapahtumat

Jätit astelivat näkyviin, ja vasta niiden perässä tuleva rokonarpinen johtaja havaitsi Pettyneet. Otettuaan Milezzan salaman naamaan, ryntäsi se Pettyneiden keskelle. Kipu oli vasta kuitenkin alussa iskut, räjähdykset ja happopallot säivät jätit hetkessä..

Patikka läpi armottoman hiekka ja kalliomaiseman jatkui vielä pari tuntia, pohjoisen illan hämärtyessä kuitenkin pian. Milezza loihti maagisen asumuksn, joten leirielämä sujui verrattain lystisti.

Seuraavana päivänä oli edessä viimeine etappi, muutaman navigationaalisen haasteen jälkeen Kallow kummuille. Vastaanotto oli viileä, kun pian pääkallomaalaukseen ja luihin pukeutunet vahdit ja soturit piirittivät muukalaiset. Vain Sutta puhuteltiin, mutta tämä onnistui sanan säilällä vakuutettua, että muukalaisten vastaanottaminen olisi hyväksi shoanteille, parhaina argumentteinä kenties unohdettu shoantitietous, palannut Tuhannenluuta ja tarina kuinka toverit olivat auttaneet vapauttamaan Suden tyttären rauhalliseen ikuiseen uneen. Lyhyen patikan jälkeen hautakummut ja kaammiot vaihtuivat suurehkoon aukeaan jossa oli tusinan verran savesta rakennettuja majoja. Laiska siivetön dragonne sekä lukuisat uteliaat ja paheksuvat silmäparit seurasivat liikettä kaikkialle.

Ensin käytiin puhuttelemassa päällikköä, Yhtä Elämää. Tämä vain vaivoin peitti avoimen halveksuntansa, mutta kuultuaan Pettyneiden tarinan myönsi luvan osallistua illan seremonialliselle nuotiolle. Noentanssija, kylän vanhin shamaani oli valmistelemassa illan seremoniaa ja otti Pettyneet vastaan avoimen uteliaasti. Vastineet ja keskustelut hänkin jkätti tehtäväksi tulen edessä illalla.

Sitten marssittiin ongelmiinm, sillä kylään marssi joukko Sklar heimolaisia, toimittaen haudattavaksi yhden omistaan. Joukon päällysmies, nuori heimon sankari Krojan Syö Kenet Tappaa uhoten ja sylkien marssi Pettyneiden eteen. Kun Susi tarttui uhkaukseen - tarjoukseen ottaa ystävällinen erä srednaa, tämä nauroi julkeasti ja lupasi palata hetken päästä nyt vielä kylmälle nuotiolle. Majikin jupina sai miehen vielä sylkemään äkäisesti shoantikieltä tietämättömän Trianan saappaille tämän järkytykseksi.

Onneksi ystävällinenkin taho löytyi Tuhannenluusta, joka asutti vierasmajaa miettien elämänsä suuntaa Korvosan suunnitelmien romahtaessa mahtavasti Ileosan noustua hirmuvaltiaaksi. Kuitenkin se oli nyt ensimmäisenä hän, joka ymmärsi kaikkinensa Korvosan tilanteen ja ne teot ja avun jonka Pettyneet olivat tulleet tarjoamaan. Hän auttoi kertomaan tavoista ja tabuista illan seremeniassa ja luovutti Pettyneille viereisen majan. Jos iltanuotion neuvonpito ei menisi hirveästi pieleen.. yleensä vieraat saavat nukkua ainakin seuraavan yön leirissä. Niin, ja sklar heimo oli tosiaan valmistautumassa sotaan, menetettyjen vihantien maiden puolesta!

The others

  • Ash Dancer - skoan quah yhteisön shamaani ja tuhkalle tanssija. Valpas ja avara tietäjä
  • Jasan Adriel, perheineen - leveäharteinen maalainen Mustalinnun maatilata Harsen suunnalta,entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Piilottelee tarvittaessa niitä jotka eivät ole Korvosassa turvassa.
  • Krojun Eats-What-He-Kills - sklar quahin suuri soturi, röyhkeä ja epäkunnioittava
  • Miriam - wanha rouva Polun Päässä, joka on kutsunut Pettyneet kotiinsa aina kun Wanhassa Korvosassa on alkanut olla liikaa ongelmia.
  • Neolandus Kalepopolis - Korvosan linnan seneschal. Piilossa Janderhoffissa, lukuisten koettelemustensa jälkeen.
  • One-Life - skoan quah yhteisön kokenut johtaja, hidas tunnustamaan ystävän
  • Tuhannenluuta - skoan heimon shamaani ja rauhanneuvottelija Korvosassa. Menetettyään veljen pojan, menetti samalla uskonsa diplomatiaan ja palannut klaaninsa maille jossa shoanti sankarit lepäävät ikuista unta.
  • Vencarlo Osirini - maineikas miekkalun opettaja Wanhassa Korvosassa, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Mystinen Blackjack!

Lootz In Excel

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18ccyaIjw22jYXTX04IdQhxXajzTR0Z1IEpHahefvsgQ/edit?usp=sharing

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped