Europa by Night on Vampire-kampanja, joka sijoittuu nykypäivän Euroopan öihin ja seuraa sekalaista seurakuntaa anarkkeja pärjäämässä pimeässä maailmassa, jota uhkaa sekasorto naamiohuvien molemmilla puolilla.

Konepellin alla hyrrää Vampire: The Masqueraden viides laitos. Pelinjohtajana toimii NiTessine, pelaajain katras hieman vaihtelee aikataulujen mukaan.

Tiedotuksia

Pelinjohtaja on koronteenissa. Katotaan uudelleen huhtikuun alussa. -NiTessine

Pelit

  • Peli 5? - to 27.2. klo 17:30 Kalevan norsunluutornissa.
  • Peli 4? - ma 10.2. klo 17:30 Kalevan norsunluutornissa
  • Peli 3? - ma 13.1. klo 17:30 Kalevan norsunluutornissa
  • Peli 2 - ke 8.1. klo 18:30 Kalevan norsunluutornissa
  • Peli 1 - ti 17.12. klo 18:30 Kalevan norsunluutornissa

Kampanjan maailma

Kampanja sijoittuu synkkään peilikuvaan meidän maailmastamme, jossa yöt eivät ole turvallisia ja vampyyrien kaltaiset parasiitit juovat itsensä pulskiksi kuolevaisten verellä. Kampanja alkaa Saksasta mutta kuka tietää, minne se vielä kulkee?

Kampanjan tyyli

Vampire: The Masquerade on peli henkilökohtaisesta kauhusta ja siitä kuinka sisälläsi oleva peto nakertaa ihmisyyttäsi kunnes jäljellä ei ole enää muuta kuin verta janoava hirviö. Se on peli tyypeistä, jotka ehkä yrittävät olla vielä kivoja mutta eivät ole siinä erityisen hyviä.

Europa by Night on kampanja tuosta, historiasta, politiikasta ja mistä ikävistä teemoista pelinjohtaja milloinkin funtsii että se voisi olla.

Pelikerrat

Pelit pelataan Kalevassa pelinjohtajan kämpässä ja me sovitaan niistä jollain ilveellä jotain kautta.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped