Wanha Korvosa kärvistelee

Gozran 8. Vuosi 4708 AR

Tapahtumat

Kun kutsu kävi isännän kattohuoneeseen, Pettyneet seurasivat näkymätöntä lentäjää portaisinn. Ne tuntuivat temppuilevan, vmutta vain hetken.. päähuomion vei kuitenkin Suden jättimäinen takamus kapeissa rapuissa ja ähinä. Kattohuoneessa Nahum ja uusi lyylinsä, aikaisemmin ruususen unta nukkunut Leila olivat vastassa, lähellä pari ovea jonka takana tuntui olevan voimakas syke. Ensimmäisen kerran Pettyneitä koeteltiin, kun Nahumin ja Leilan yhteinen pelko aura iksi.. pahiten ensimmäisenä puskevaan Suteen, Nahum tarjosi vielä ylimielisesti täöydellistä alistumista, mutta Susi heitti keihäänsä rräjäyttäen ensimmäisen monista Nahumin kuvajaisista. Sähkö tätisi ilmassa!

Taistelu alkoi Leilan avatessa oven.. painajaisunikiven kammioon. Uusi pelon ja helvetin näkyjen aalto puski huoneseen väristäen tällä kertaa toisten puntteja. Huoneesta vapautui myös varjojen demoni pitkine keihäineen ja haposta kiiltävine nahkoineen. Suden hyvyyden kehä kuitenkin pysäytti demonin lähentelyt ja Nahum ilmaan katoavine kumppaneineen perääntyi helvetin kammioon loitsien Pettyneiden keskelle savuisen tuliseinämän, se kuitenkin paljastui varjosta tehdyksi illuusioksi ja oli vain pieni harmi. Taka linjassa kuninkaallisesta sängystä ja sen valtavasta tyynypinosta kuului kuin paperin repeytymistä. Kohta sieltä alkoikin mönkiä kuin dretch demonisia origameja. Randall oli aina paikalla ja veisteli yhden kappaleiksi, kun toinen jo mönki tyynykasasta! Etulinjassa Majikin pommit, Zeranin pyhätulipylväät ja kohta Milezzan näkymättömäksi taikoma Susi rustistivat puolustajia. Kun Nahumin HUUTO:kaan ei onnistunut järkyttämään pintanaarmuja pahemmin ja uudet pommit ja pyhät tulet polttivat, oli leikki lopussa Sudenkin tempaistessa viimeisen sähköä iskevän kuvajaisen pois. Jäljellä oli vain Nahum, kun Majikin pommi tainnutti lopulta miehen liekeissä toikkaroiden tajuttomuuteen. Samaan aikaan Gola villitsi Suden järkevän raivon yli, ja jättimäinen miekka heilahti aivan hölmistyneen Majikin nenän edestä. Pettyneet katosivat näkymättömiin tai pinkoivat karkuun. Samaan aikaan rappusista palasi pienen kauhukierroksen jälkeen Milezza, loihtien ensin voimaseinän, ja sitten taikoen Suden näkyväksi, samalla kun tämä murskkasi vakavasti haavoitetun Nahumin todella kuoliaaksi.. Nyt Susi loikkasi ja mäjäytti, kaikeksi onneksi voimaseinää, ei säälittävää lautarakennelmaa vain piirun vasemmalla. Nyt Milezza veti henkeä ja keskittyi, voimakkaat lempeät sanat alkoivat virrata, muistuttaen myötätunnon ja rakkauden voimasta, käskien hylkäämään pelon! Susi alkoi pikkuhiljaa poimia ystävänsä läsnäoloa, ja Golakin lopulta tyyntyi. Taistelu oli päättynyt.

 • Asnaan Sharoosh - vudralainen mieltymysten palatsin Rook's Roostin valtija
 • Avigail - Edesmenneen kirjakauppias Giorgion järkyttynyt ja väsynyt tytär
 • Cressida Kroft - kaupungin vartioston komentaja, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Linkki kuningattaren vastustajien keskuudessa.
 • Dharga, Zeranin Lammin aikainen ystävä, varasialaisverinen lievä hulttio, liikkunut Zuruksen ja Jeminan kanssa
 • Diogorgio - Sillanedustan menestynyt mystisten opusten ja sarjakuvien kauppias Winding waystä
 • Esmeralda - Viamiosin Suudelman ystävällinen keittäjätär.
 • Frell Tann shiver addikti ja hanslankari, Magistrate of Commerce Garrick Tannin veljenpoika
 • Guttermaw - sammakkomainen vismainen hydrodaemon, joka suojeli Hämähäkki Neuvoston piilopirttiä
 • Madame Carrington - liikuntakyvytön tosinukkuja, Sillanedustan tietäjä tahi ennustaja
 • Maynard Colville - Madame Carrington särmä miespalvelija
 • Miriam - wanha rouva Polun Päässä, joka on kutsunut Pettyneet kotiinsa aina kun Wanhassa Korvosassa on alkanut olla liikaa ongelmia.
 • Moses Greeley - Hämähäkkien veljeskunnan shiver välittäjä ja trokari
 • Myra Lombroso - Hämäkin Veljeskunnan uskollinen papitar joka piilotteli merenalaisessa Mog-Latharin katedraalissa
 • Nahum Caligaro - Hämäkki veljeskunnan aiempi vetäjä ja Myran puoliso, joka katosi osa luopioista mukanaan joitakin viikkoja sitten.. mutta on jossakin pelottavan lähellä.
 • Neolandus Kalepopolis - Korvosan linnan seneschal. Surmattu/kadonnut heti kuninkaan kuoleman jälkeen
 • Sally Scrabblebones - yöhäkki, joka on piinannut Sillanedustan unia jo sukupolvien ajan, tuli ja surmasi bakun..
 • Stainton Drune & assistenttinsa Cisir - Korvosan Magistate of Civic Order. Mukana Mog-Latharin löytymisessä? Kellariin hukutettu, vai pelkkä kuvajainen?
 • Vencarlo Osirini - maineikas miekkalun opettaja Wanhassa Korvosassa, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Surmattu/kadonnut löydettyään todisteita Neolanduksen mahdollisesta olinpaikasta

Lootz In Excel

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18ccyaIjw22jYXTX04IdQhxXajzTR0Z1IEpHahefvsgQ/edit?usp=sharing

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped