Wanha Korvosa kärvistelee

Gozran 8. Vuosi 4708 AR

Tapahtumat

Lasigolemsiruisesta eteisestä siirryttiin Desnan juhlasaliin. Sen monista avoimista kulkuaukoista paljastui että Koukkutien kartano oli unimaailmassa juhlavan sinisestä unimassasta rakennettu kunnian päiviensä loistoon. ASukit vaan eivät vaikuttaneet kunniallisilta, diaprojektointi huoneeseen nopsasti vetäytynyt luopio loisti projektorista ja unimassasta asuran malklia siamilainen kaksonen. Niiden pihti ote pisteli Sutta ikävästi, mutta ne kaatuivat nopeasti Suden miekan iskuihin sekä Randallin pommeihin.

Toisaalla Randall puhutteli kahta happoista ja pöhnäistä luopiota shiverhöyryissään. Kun väkivalta alkoi ne mustaksi pilveksi muuttuivat, ja testasivat äärimmilleen Randallin mielen lujuuden ja keuhkojen kestävyyden. Myös Belkerit oli pian tuhottu kiitos Zeranin loitsiman herttaisen, mutta valtavan dinosauruksen.

Suden tuhottua projektorin, hän vahingossa aktivoi liudan illuusiokortteja ja sai seurakseen ärjyvän lauman asuroita. Pian Susikin tajusi, että taistelun sijaan hirvitykset olivat hänen mielensä hallittavia kuvajaisia. Niiden marssi kuitenkin päättyi kuin seinään keskihallissa, ja Susi menetti mielenkiintonsa. Olennot katosivat unohdettuina tyhjyyteen.

Mystisiä asuroita pohdittaessa, Majik ja Randall kuulivat valitusta ja avunhuutoja pahamaineisesta keittiön kaapista. Tosimaailmassa, se oli täytetty harmailla ruumiilla jotka epätoivoisesti krjasivat rintoihinsa nimensä, ammattinsa ja kuolemansa. Paitsi yksi vaalea kaunotar.. saman nainen joka nyt paljastui avunpyytäjäksi. Ikäväkseen hän oli jumissa kasassa ruumiita.. tai oikeammin epäluonnotonta kuiskivaa mielipuolista lihakasaa täynnä hampaita. Ne saivat Milezzan juttelemaan Desnan perhoselle ja Sudelle pienen naarmun, kun Majik jo taas räjäyttiotuksen lihakimpaleiksi josta se oli siinnytkin. Komero oli vihdoin äänetön ja rauhoitettu.

Shiverkeittiön ovesta siirryttiin musiikki ja biljardiharratushuoneeseen, jonka soittimista oli jo aiemmin huonoja muistoja. Nämäkin peijakkaat soittivat varsinaisen riitarytmimusiikkikappaleen, joka sai Majikin raivoihinsa ja viskomaan Milezzaa oksetuspommilla joka piilotti koko takajoukon. Randall taisteli isntrumentti kerrallaan ja pian kiro oli ajettu pois. SItä enne Zeran kadotti Majikin toismaailmalliseen labyrinttiin rauhoittumaan. Myös Nahum paljasti itsensä muotokuvassaan, ja totesi viimeisen uhkauksen: "Jättäkää kirja biljardipöydälle ja suksikaa kuuseen. Muuten painajaiskivi on muuttuva hallitsemattomaksi, ja se on repivä teidät riekaleiksi ja sen jälkeen koko murenee sen kaoottiseen tahtoon!"

 • Asnaan Sharoosh - vudralainen mieltymysten palatsin Rook's Roostin valtija
 • Avigail - Edesmenneen kirjakauppias Giorgion järkyttynyt ja väsynyt tytär
 • Cressida Kroft - kaupungin vartioston komentaja, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Linkki kuningattaren vastustajien keskuudessa.
 • Dharga, Zeranin Lammin aikainen ystävä, varasialaisverinen lievä hulttio, liikkunut Zuruksen ja Jeminan kanssa
 • Diogorgio - Sillanedustan menestynyt mystisten opusten ja sarjakuvien kauppias Winding waystä
 • Esmeralda - Viamiosin Suudelman ystävällinen keittäjätär.
 • Frell Tann shiver addikti ja hanslankari, Magistrate of Commerce Garrick Tannin veljenpoika
 • Guttermaw - sammakkomainen vismainen hydrodaemon, joka suojeli Hämähäkki Neuvoston piilopirttiä
 • Madame Carrington - liikuntakyvytön tosinukkuja, Sillanedustan tietäjä tahi ennustaja
 • Maynard Colville - Madame Carrington särmä miespalvelija
 • Miriam - wanha rouva Polun Päässä, joka on kutsunut Pettyneet kotiinsa aina kun Wanhassa Korvosassa on alkanut olla liikaa ongelmia.
 • Moses Greeley - Hämähäkkien veljeskunnan shiver välittäjä ja trokari
 • Myra Lombroso - Hämäkin Veljeskunnan uskollinen papitar joka piilotteli merenalaisessa Mog-Latharin katedraalissa
 • Nahum Caligaro - Hämäkki veljeskunnan aiempi vetäjä ja Myran puoliso, joka katosi osa luopioista mukanaan joitakin viikkoja sitten.. mutta on jossakin pelottavan lähellä.
 • Neolandus Kalepopolis - Korvosan linnan seneschal. Surmattu/kadonnut heti kuninkaan kuoleman jälkeen
 • Sally Scrabblebones - yöhäkki, joka on piinannut Sillanedustan unia jo sukupolvien ajan, tuli ja surmasi bakun..
 • Vencarlo Osirini - maineikas miekkalun opettaja Wanhassa Korvosassa, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Surmattu/kadonnut löydettyään todisteita Neolanduksen mahdollisesta olinpaikasta

Lootz In Excel

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18ccyaIjw22jYXTX04IdQhxXajzTR0Z1IEpHahefvsgQ/edit?usp=sharing

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped