Tuhkaiset arot kätkevät Korvosan historiaa?

Gozran 29. Vuosi 4708 AR

Tapahtumat

Ennen auringon toteemin testiä, Viattomat saivat nauttia vielä illan ja yön auringon heimolaisten leirin vieraanvaraisuudesta. Majik kokkaili mustetta, toistaakseen kirjan Milezzan taikuuden kirjasta ja Zeran uskaltautui illan pimeällä kaupusteleemaan pari köyttä ja muutama puinen tartuntakoura, "vähän" käytettyä parannusauvaa vastaan. Aamu tuli liian varhain, kun vielä pimeällä aurinko shamaani ja yllättävän runsas joukko heimolaisia lähtivät saattamaan Pettyneitä kohti pientä kalliota, sotaleirin juuressa. Tehtävän anto toistettiin ja auringon noustessa haaste alkoi. Moni heimolainen jäi odottamaan noloa ja nopeaa loppua haasteelle, mutta Zeran kiitos kutsutun kivielementaalin, Milezza kiitos tehokkaasti käytetyn dimension doorin ja Majik siipinensä ja yllättäviin mittasuhteisiin kasvaneiden voimiensa selvittivät toteeminsa ensimmäiselle tasanteella parissa hassussa minuutissa, vaaditun tunnin sijaan. Trinia joutui ottamaan ensiaskeleet sinnikkäästi raastaen pylonia, kunnes Majik jo palasi auttamaan. Apu kun kerran oli sallittu!

Kun aurinko tavoitti määrätyn vuoren huipun idässä, oli määrä pylonit nostaa ja alkaa kannattelu. Tässäkin onnistuttiin viipumatta, Milezza telekinesialla ja muut jälleen kasvatetuilla voimin. Alkoi kuuma päivä, jolta Zeranin elämän kuplat suojasivat tehokkaasti. Mutta väsymys ja turtumus alkoivat iltaa kohti vaatia veronsa,. Suurin säikähdys oli kuitenkin scrying aparattii joka oli jossain kohtaa ilmestynyt Majikin ylle! Milezza tuhosei sen vilkutuksen jälkeen maagisilla ohjuksilla. Illan suussa tasangolta ratsasti Krojun, nyt jokseenkin tyynenä astellen aina ensimmäiselle tasanteelle, töllistellen kutakin kutakin hyvän tovin, miltei hyväksyvästi. Zeranin köysiä hän ei kuitenkaan arvostanut, ja Majikin valmistama liima oli vielä piilossa, odottamassa pahempaa. Zeranin nenään sattui miehessä outo, yököttävä eltaantunut tuoksu mutta tuoksu tuntui häipyvän miehen poistuessa.. Yöllä Majikin huomio meinasi herpaantua, mutta mies pelasti vielä pyloninsa ensimmäiseltä kolhulta. Aaamun lähestyessä Trinia ei ollut yhtä onnekas, ja voipuneen neidon urakka päättyi luovutukseen. Yksin pyloania ei yksinkertaisesti saanut uudelleen pystyyn, ja toverit olivat muutenkin apukäsien tarpeessa!

Aamun ensisäteet toivat mukanaan murhaavan väsymyksen, mutta myös lepo hetken sillä nyt oli suunnattava korkeimmalle tasanteelle toiseksi vuorokaudeksi. Sen ensimmäinen tunti oli kuitenkin varattu pylonien siirtoon ja kiitos magian - teleportaation ja innokkaiden kutsuttujen olentojen siirtymä oli jällein helpoin osuus. Samalla huomattiin Krojunin hajun syy - mies oli jättänyt alas tasanteen juureen säkillisen aurochin puolimätiä sisäelimiä haisemaan! Majikin pommi teki niisträ selvää, ja pian otettiin jälleen pylonit kohti aurinkoa ja sinnikäs kolmikko niitä kannattelemaan. Nyt Zeran löysi tuennan ilman tasanteen muokkausta, sinnikkäällä asettelulla ja Majik valjasti liimansa viimeisen vuorokauden tueksi. Tylsyyttä ei kestänyt kuitenkaan tällä kertaa kuin muutamia minuutteja, kun mahtava maan pauhu paljasti lähestyvät metallipeitteiset valtavat olennot - Krojunin hajuansa, oli johdattanut paikallle kolme nälkäistä bulettea haaskan perässä - mutta näytti niille kelpaavan myöös kallion päällä jumittavat Pettyneet!

The others

 • Ahalak - skoan quahin wanhin, jahtipäällikön roolissa, todistamassa Pettyneiden eeposta Nalmidin and Shadfrarin kanssa, Shefranin menehtyessä Kekälemadon eepoksessa
 • Akram - mitätön vanha mies lyrene quahissa, mutta ilmeisesti samalla maineikas todentaja - todistajista luotettavin
 • Aurinkoshamaani - sklar quahin arvostettu tietäjä, aurinko shamaaneista mahtavin
 • Ash Dancer - skoan quah yhteisön shamaani ja tuhkalle tanssija. Valpas ja avara tietäjä
 • Jasan Adriel, perheineen - leveäharteinen maalainen Mustalinnun maatilata Harsen suunnalta,entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Piilottelee tarvittaessa niitä jotka eivät ole Korvosassa turvassa.
 • Krojun Eats-What-He-Kills - sklar quahin suuri soturi, röyhkeä ja epäkunnioittava
 • Neolandus Kalepopolis - Korvosan linnan seneschal. Piilossa Janderhoffissa, lukuisten koettelemustensa jälkeen.
 • One-Life - skoan quah yhteisön kokenut johtaja, hidas tunnustamaan ystävän
 • Ready-Klar - sklar quah kekuskylän suuri johtaja, wanha mutta edelleen vahva ja sitäkin ylpeämpi
 • Tulitasangon mies - cheliaxlainen erakoitunut mies tuliraita puumineen, joka eli tuhotakseen tulitasankojen shoanteja
 • Tekrakai - lyryne quahin kuuneito, joka on hankaluuksissa Kuun taloon tunkeutujan kanssa
 • Tuhannenluuta - skoan heimon shamaani ja rauhanneuvottelija Korvosassa. Menetettyään veljen pojan, menetti samalla uskonsa diplomatiaan ja palannut klaaninsa maille jossa shoanti sankarit lepäävät ikuista unta.
 • Vencarlo Osirini - maineikas miekkalun opettaja Wanhassa Korvosassa, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Mystinen Blackjack!

Lootz In Excel

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18ccyaIjw22jYXTX04IdQhxXajzTR0Z1IEpHahefvsgQ/edit?usp=sharing

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped