Boris Sokol

Haluuks joku lentää mun luudalla?

Male Skinwalker Witch 16
Neutral Medium Humanoid
Player Gomis


Init +4/+5
Senses Perception +7/+9 [+9 at night], Low-light vision.


AC 19/20, touch 14/15, flat-footed 17; (+0 armor, +2/+3 Dex, +4 Nat. armor, +2 Deflection)
hp 124
Fort 9, Ref 9, Will 11
Special Defenses DR 5/-


Speed 30 ft.
Melee Baba Yaga's Besom (+4 Dancing Club) +13, 1d6+5 damage, x2 critical, bludgeoning.
Melee +1 Silver Dagger +10, 1d4+2 damage, 19-20/x2 critical, range 10 ft., piercing or slashing.
Melee Bite +9, 1d6+1 damage, x2 critical. Shapeshifting deals.
Ranged -
Special Attacks N/A


Spells known (by familiar)
8th (2/day) - Horrid Wilting, Resurrection, Greater Shadow Evocation, Destruction, Irresistible Dance
7th (3/day) - Heal, Greater Teleport, Shadow Body, Greater Arcane Sight, Greater Shadow Conjuration
6th (4/day) - Cone of Cold, Swarm Skin, True Seeing, Spellcrash, Shadow Walk
5th (5/day) - Cure Critical Wounds, Reincarnate, Teleport, Shadow Evocation
4th (5/day) - Phantasmal Killer, Greater Infernal Healing, Shadow Conjuration, Anti-Incorporeal Shell, Share Shape
3rd (5/day) - Lightning Bolt, Tongues, Bestow Curse, Vampiric Touch, Fly, Remove Blindness/Deafness, Deeper Darkness, Ice Storm, Sleet Storm, Remove Curse
2nd (6/day) - Blindness-Deafness, Aggressive Thundercloud, Darkness, Vomit Swarm, Pox Pustules, False Life, Glitterdust, Spectral Hand, Touch of Idiocy
1st (6/day) — Burning Hands, Mage Armor, Comprehend Languages, Enlarge Person, Reduce Person, Cause Fear, Charm Person, Infernal Healing, Ear-Piercing Scream, Silent Image, Identify, Chill Touch, Frostbite, Snowball, Unshakable Chill, Fumbletongue, Ray of Sickening
Cantrips/Orisons (at will, 4/day) — All of them.


Str 12, Dex 14, Con 15, Int 24, Wis 8, Cha 10
Base Atk +8/+3; CMB 9; CMD 23
Feats Toughness, Alertness WHEN FAMILIAR IS WITHIN ARM'S REACH, Extra Hex, Extra Hex, Minor Spell Expertise (Infernal Healing), Extra Hex, Reach Spell, Split Hex, Extra Hex
Skills Appraise +11 (4 ranks), Bluff +0 (1 rank), Craft (alchemy) +20 (10 ranks), Fly +25 (15 ranks), Heal +7 (5 ranks), Knowledge (arcana) +26 (16 ranks), Knowledge (dungeoneering) +19 (13 ranks), Knowledge (engineering) +13 (6 ranks), Knowledge (geography) +22 (15 ranks), Knowledge (history) +10 (1 rank), Knowledge (local) +7 (1 rank), Knowledge (nature) +14 (4 ranks), Knowledge (nobility) +10 (3 ranks), Knowledge (planes) +26 (16 ranks), Knowledge (religion) +18 (11 ranks), Linguistics +13 (6 ranks), Perception +7/+9 (8 ranks), Spellcraft +26 (16 ranks), Use Magic Device +19 (15 ranks)
Traits Warded Against Witchery, Reactionary
Languages Common, hallit, skald, sylvan, aklo, giant, draconic, triaxian, russian, dwarven, auran, thassilonian.
SQ Animal-minded (+2 Fly, Perception at night), Change Shape (standard action; +2 Dex + bestial feature, -4 Charisma and Charisma-based skills with non-shapechangers. Returning is a swift action. Usable 3+1/2 level times/day.), Low-light vision. Spell-like ability - Infernal Healing, 2/day.


Familiar Eirian the tiny bat (+3 Fly)
Patron Shadows
Hexes Flight, Feral Speech, Evil Eye, Healing, Fortune, Tongues, Child-Scent, Misfortune
Major Hexes Retribution, Animal Skin, Vision, Major Healing, Witch's Charge


On person Eyeglasses (-), Cold-weather outfit (8 lbs.), Spell component pouch (2 lbs.), +1 Silver Dagger (1 lbs.), Cloak of Resistance +2 (1 lbs.), Amulet of Natural Armor +1 (-), Icicle Wand (39 charges) (-), Wand of Infernal Healing (31 charges) (-), Headband of Vast Intelligence +4 (1 lbs.), Belt of Mighty Constitution +2 (1 lbs.), Broom of Flying (3 lbs.), Scroll of Reincarnate (-)
In HANDY HAVERSACK Flint and steel (-), Acid x 1 (1 lbs.), Alchemist's Fire x 2 (2 lbs.), Diminutive Rapier (0,25 lbs.) Spellbook of that dude Rohkar / Logbook (3 lbs.), Wand of Infernal Healing (50 charges) (-), Traveler's Outfit (5 lbs.), Bedroll (5 lbs.), Snowshoes (4 lbs.), Cookbook of Arcane Augmentation (5 lbs.), [Broken] Broom of Animated Attack (3 lbs.)
Wealth some money I guess.
Encumbrance 16 lb. without backpack, 23,25 lb. with backpack (33 lb. light/34-66 lb. medium/67-100 lb. heavy)


 • Homeland: Taldor.
 • Ethnicity: Bloodmarked skinwalker (taldane).
 • Nationality: Taldane.
 • Religion: Erastil.
 • Age: 19 years.
 • Height: 165 cm / 5'6''
 • Weight: 55 kg / 122 lbs.
 • Hair: Dark.
 • Eyes: Dark.
 • Suht lyhyt ja laiha, kalpea nuori mies jolla on sekaiset hiukset, tummat silmät syvällä päässä, posket lommolla ja yleisesti jokseenkin epämiellyttävä olemus. Boris on likinäköinen ja tämä tarvitsee silmälaseja nähdäkseen yhtään kättään pidemmälle. Hän ei ole muutenkaan erityisen hyväkuntoisen oloinen, vaikkei olekaan yleisesti sairaalloinenkaan. Viettää liikaa aikaa sisätiloissa ja poissa raittiista ulkoilmasta, opetellen mieluummin tietonsa kirjoista kuin kokemuksesta.

  Persoonallisuus Epäsosiaalinen tsunderemöykky joka viihtyy omissa oloissaan ja välttelee ihmiskontaktia mutta oikeasti haluaisi vain löytää porukkaa joka välittäisi hänestä sellaisena kuin on ja kohtelisi häntä tasavertaisena, ah ja voih! Pitää muodonmuuttajakykynsä yleisesti salassa ja jollain tasolla häpeää niitä, yleensä käyttäen voimiaan vain äärimmäisessä hätätilanteessa.

  Taustatarinaa Syntyi, eli ja oli. Boris on asunut koko ikänsä Heldrenissä eikä ole pahemmin lähtenyt yhtään mihinkään, korkeintaan lähialueen metsiin leikkimään joskus nuoruudessaan. Boris ei ollut lapsenakaan hirmuisen sosiaalinen ja on aina ollut arka, mutta kerran pojan leikkiessä muiden lasten kanssa metsässä nämä joutuivat pahan loitsijan ansaan. Muut lapset pääsivät pakoon, ja lopulta Boriskin selviytyi kokemuksesta tämän muodonmuuttajavoimien herättyä ja tämän käytyä noidan kimppuun kynsin hampain. Tämän koettelemuksen jälkeen Boris alkoi viihtyä vielä enemmän omissa oloissaan, peläten että muille selviäisi millainen hirviö hän on ja kohta koko kylä tietäisi. Yksin aikaa viettäessään Boris ryhtyi lukemaan ja opiskelemaan kaikenlaisia asioita ympäröivästä maailmasta, ihan teoriapuolella, koska kokemus jää huomattavasti pienemmäksi kun istuu neljän seinän sisällä.
  Muutama vuotta sitten, eräänä iltana kun Boris oli käymässä ulkona nuori mies huomasi kadulla pienen lepakon jota kujakissat kiusasivat. Jonkinlaisessa sympatiapuuskassa Boris pelasti lepakon kissoilta ja vei sen sisälle lämmittelemään. Nuoren miehen suureksi hämmästykseksi lepakko ryhtyi puhumaan tälle, tosin kukaan muu ei ymmärtänyt. Lepakko Eirian kertoi voivansa opettaa Borikselle taikuutta ja mysteeristen varjojen oppeja, jos poika vain tahtoisi. Hämmentyneenä mutta innostuneena Boris suostui. Siitä lähtien poika on opiskellut taikuutta, sekä oudon pikku lepakon opissa käytännössä, että opiskellut taikuuden teoriaa Heldrenin kylän alkemistin oppipoikana.
  Sehän tästä vielä puuttuisi että jollekulle selväisi että Boris on sekä ihmislepakkojen jälkikasvua että puhuu lepakoille ja oppii niiltä taikuutta.

  Suhtautuminen muihin hahmoihin
 • Eloise: "Eloise... Mmm... Hän on kotoisin Heldrenistä kuten minäkin. Hänellä on varmaan suuria salaisuuksia, kuten minullakin. En huomannut sitä ennen kuin lähdimme tälle reissulle. Olenkin ennen katsonut häntä vain kauaa. Minä haluaisin suojella häntä, mutta hän tuntuu pärjäävän paremmin ilman minua... Hänellä ei taida olla kauhean hyvää mielipidettä minusta. Mitä minun pitäisi tehdä toisin? Yritin keskittyä muihin kun olimme Triaxuksella, koska en ole saanut Eloiselta vastakaikua, mutten silti voi lakata ajattelemasta häntä. Arrrrgh... Minun pitäisi ehkä... Puhua suoraan hänen kanssaan asiasta? Mutta hänellä on aina parempaa tekemistä."
 • Dror: "Dror on vahva, tuen häntä taistelussa parhaani mukaan. En ole aina ihan samaa mieltä kaikista hänen päätöksistään, mutta yleisesti ottaen hänellä on hyvät periaatteet. Dror ei kyllä tunnu välittävän minusta lainkaan, hän aina kuittailee minulle ja kysyy outoja. Tosin ehkä se on kääpiöiden ystävyyttä..? En tiedä, voimme kuitenkin luottaa toisiimme."
 • Jairess: "Nyt kun olen tutustunut häneen, olen suhteellisen neutraali Jaireksen suhteen. Hän on hiukan törkeä, mutta meillä ei ole mitään henkilökohtaisia ongelmia keskenämme. Tai, no, hänen mielestään olen kuvottava, mutta minulla ei ole ongelmia hänen kanssaan. Hän pitää ilmeisesti hyvää huolta Möykystä, kun se on vain kasvanut koko ajan."
 • Semel: "Hän... Lyö kovin lujaa ja nopeasti. Hyppii ja heittää ilmassa voltteja. Semel on vahva taistelija. Vähän erikoinen, mutta hän on kuitenkin toiselta planeetalta."
 • Brungi: "Brungi oli hiljainen kääpiö enkä ihan päässyt häneen kiinni, mutta hän oli ihan hyvä tyyppi. En halua hänen sielulleen mitään pahaa."
 • Matten: "Matten oli Heldrenistä päin kuten minä ja Eloisekin. Ikävä että hänelle kävi kuin kävi, mutta sinäänsä ymmärrän miksei hän halunnut palata takaisin. Onhan tämä aika hullua pyöritystä."Eirian the Bat

Male Familiar 16
Neutral Diminutive Magical Beast


Init +2
Senses Perception +6, Blindsense 20 ft., low-light vision


AC 24, touch 16, flat-footed 20; (+0 armor, +2 Dex, +4 size, +8 Nat. armor)
hp 59
Fort 0, Ref 4, Will 6
Special Defenses N/A


Speed 5 ft., fly speed 40 ft. (good)
Melee Bite +6, 1d3-4 damage, x 2 critical


Witch's familiar stores all spells the witch can use.


Str 1, Dex 15, Con 6, Int 13, Wis 14, Cha 5
Base Atk 0; CMB -2; CMD 3
Feats Weapon Finesse
Skills
Languages Batspeech.
SQ Store Spells, Alertness (master gains Alertness feat when familiar is within arm's reach), Improved Evasion, Share Spells, Empathic Link, Deliver Touch Spells, Speak with Master, Speak with animals of its kind, Scry of Familiar.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped