NR / DenverinSaltairit

Denverin Saltairit

Denverin Saltairien oma sivu

Denverin johtoporras

Aemus Saltair

Denverin suvun johtaja

Denverin Saltairien johtaja, Aelgonin veli. Rakentanut Denverin sukuhaaraa ja sen bisneksiä oman visionsa mukaan vakaalla otteella. Luottaa alaisiinsa ja puuttuu asioiden kulkuun ainoastaan tarvittaessa. Tästä syystä Aemuksen väliintuloa on alettu pelkäämään koko Denverissä. Yleisesti kunnioitettu, erityisesti Denverin sukuhaaran sisällä. Pitäytyy poissa parrasvaloista.

Suvun sisällä monet tietävät, että Aemus on nuorena sairastunut VITAS:iin ja selvinnyt. Seurauksena suvun pään terveys on ajoittain melko heikko ja hän näyttää huomattavasti muita haltioita vanhemmalta.

Aodhan Saltair

Kapteeni, jonka tonttia on bisnekset Denveristä ulospäin ja Denverin lähialueet. Voidin isä. Tuntee ympäröivät pelurit perusteellisesti, usein myös henkilökohtaisella tasolla. Välillä äkkipikaisuuteen taipuvainen Aodhan on kovapintainen diilin tekijä ja vaativa pomo, joka odottaa alaisiltaan hyvää muttei kohtuutonta suoritusta. Oman asemansa tunteva Aodhan ei ole kiinnostunut selityksistä.

Lorcan Saltair

Kapteeni joka pyörittää suvun bisnekset Denverin sisällä. Pikkutarkkuutta, kärsivällisyyttä, huolellisuutta ja pieniä voittoja korostava Lorcan ei ole rämäpäiden ystävä vaan pyrkii hoitamaan hommat tasaisen varmasti kotiin. Lorcan ja Aemus tiiviisti yhdessä arkkitehtoivat Denverin bisnesten tulevaisuutta. Lorcanilla on tuhat rautaa tulessa ja kerääkin kunnioitusta suvussa jo sillä kuinka monta lankaa hänellä pysyy käsissä. Tunnettu hyvänä neuvottelijana, joka löytää lähes aina osapuolia tyydyttävän kompromissin. Kolmesta kapteenista se, jonka usein ajatellaan olevan korkea-arvoisin.

Eoghan Saltair

Kolmas Denverin kapteeneista joka on vastuussa ns. erityisprojekteista, joihin kuuluu runneritoiminnan kaltaiset operaatiot ja muut erikoisemmat toimet. Mystic adept, Denverin maagisesti vahvin suvun jäsen ja erittäin hartaasti kehien polkua kulkeva. Vaatii itseltään paljon enemmän kuin muilta. Itsekurillaan ja askeesillaan kilpailijoita pelottava, joka on kuitenkin suvun jäsenille erittäinen empaattinen ja lämmin.

Neall Saltair

Denverin talousasioiden asiantuntija. Aemuksen poika. Laki- ja bisnesmies, jolla on vahva viha-rakkaus-suhde rahaan. Luotettu mies, jonka varassa makaa paljon ja jonka mielipiteitä kuunnellaan hyvin paljon. Suvun sisällä tiedetään että Neallilla on pahana tapana ratketa rellestämään ja nollaamaan aina välillä kun stressiä on kasaantunut liiaksi.

Ciaran Saltair

Eoghanin oikea käsi. Virallisesti Aemuksen henkivartija, joskin harvemmin esiintyy siinä roolissa seremoniallisia osia tai poikkeuksellisen tiukkoja tilanteita lukuunottamatta. Carro melegin taitaja, kyberöity ja tarkoin perillä kaupungin eri pelureista. Testailee porukkaa niin henkisesti, fyysisesti kuin sosiaalisestikin selvittäkseen miten ne toimivat ja missä menee rajat. Tästä syystä ei kovin pidetty. Harvoin kadulla hommissa nähty, mutta vastuualueena myös kontaktit viranomaisten suuntaan.

Aoife Saltair

Aodhanin tytär. Oikaisee väärinkäsityksiä, perii velkoja ja juttelee mukavia. Matalan tason väkivallan ekspertti. Ottanut tontin haltuun samaa tahtia kun Batilta on ote lipsunut. Haaveilee tutkijan urasta mutta jäänyt vähän jumiin syndikaattihommiin.

Kylemore "Bat" Saltair


Page last modified on 2013-12-18 00:47