NR / BlairinTavoitteet

Blair tavoitteet

Päämäärä #1: Supervoimaversio

Jos tää ois jenkkileffa, niin transhumanistinen kybergurukama vois motivoida blairia Blair varmaan juoksee mielellään Strength+2 -hauiksen perässä, mutta villimpi kama voi tarjota parempaa pelisisältöä -- ei nyt ihan Esineistä puhuta, mut esim. Sarah Frostin SPECTRE-puvun genressä.

Esteet

Blair ostaa vain katalogikamaa, ja suhtautuu kriittisesti ja paranoidisti siihen että joku esimerkiksi tarjoaisi kätkettyä kallopommia palkinnoksi keikasta, koska obviously.

Päämäärä pelissä

Sehän on tietty Ultimate Heist blairille että se ryöstää Evon prototyyppejä kuljettavan pakun ja tekee itsestään T-2000:n.

Muut hahmot

Blair haluaa herkut itselleen, muut tuskin diggailee. Blair varmaan palkkaisi maagiadepteja ja Voidin kavereiksi kun kukaan niistä ei halua kyberhaimaa.

Näkymä muille

Jos tilaisuus tarjoutuu, Blair saattaisi järjestää esim. keikan nyysiäkseen pakullisen suprathyroideja. Toisaalta homma voi mennä pahasti vituilleen mallilla kyberkäteni on melkolailla että käsi.

Päämäärä #2: Malli Tyler Durden

Blair on absoluuttinen anarkisti jota tekojen seuraukset eivät kiinnosta. Näinpä äärimmäisen väkivallan käyttäminen Firmoja vastaan on täysin tehtävissä, etenkin jos on esim. E4E-henkistä provokaatiota alla. Jos firma valitaan sopivasti, Blair on oikeasti valmis räjäyttämään vaikkapa MCT:n tai Aztechnologyn pääkonttorin maan tasalle (mutta Horizonin tai Evon ei).

Esteet

Blair on valmis menemään paljon pitemmälle kuin muut hahmot, jopa sarjaan 9/11. On todennäköistä että pitäis puhua poikia vähän ympäri sommittelemaan muoviräjähteitä samalla kun Red Samurait hönkii päälle. Etenkin kasvoton tuho (korttelien räjäyttäminen) ois helppoa, mikään huput päässä panttivankidraama tai itsemurhaisku ei.

Päämäärä pelissä

Tuho ja kuolema. Melkolailla hiittiä, poistuminen maan alle.

Muut hahmot

Vaikea sanoa kekkä jos kukaan ois mukana. Todettakoon että Blair ei kusettaisi kavereita tällaiselle keikalle. Primus ehkä megessä jos kuvion saisi liitettyä jotenkin Tir-kuvioihin.

Näkymä muille

Blair järkkää keikan tai lähtee väärien jätkien keikalle, poistuu takavaloihin.

Henkilökohtaiset mittarit

Going Strong

Runner Credo

Vaikka Blair ei osaakaan kysyttäessä kertoa mitä runnerietiikkaan kuuluu, Blairilla on vahva intuitiivinen käsitys siitä. Runnerietiikka on yhdistelmä sitä että ollaan tosi luotettava ja suorittava taho johon kuka tahansa fikseri luottaa, sekä sitä että kesken kakkakasakeikan petetään fikseri ja viedään bioterroristi hyväntekeväisyysjärjestölle.

Think On Your Feet

Vaikka Blairilla ei ole ongelmaa suunnitella ja valmistautua, true runneri tekee keikat instana improten. Blair jotenkin kuvittelee että prime runnerit toimivat näin. :-) Tähän muuten liittyy se että Blair käskyttää Spookia ja Primusta ihan sikana ollessaan keikalla, koska silloin Blair voi olla ihan mukavalmistautumaton Matrix-Neo yksinäinen susi tulenosoittaja, vaikka oikeasti etenkin Primus pyörittää (Blairin selän takana) koneistoja jotka mahdollistaa sen (ja tuottaa laskuja joita Blair vihaa).

Respect

Kunnioitus ympäristöltä ja vertaisilta. Syistä joissa on yhtä vähän järkeä kuin edellisissä, Blair kunnioittaa Piispan mielipiteitä jotenkin tyhmästi -- siitä huolimatta että Braylen pitäisi piestä siitä että tekee duunia kyttien kanssa. Jos Blair ei kunnioita jotakuta, niin tämän jonkun kunnioitus Blairia kohtaan on paljon vähempiarvoista. Tästä seuraa se että Apterin ja Jenan mielipiteet Blairista on tärkeämpiä kuin vaikka Liljan tai Adrasten.

Life is Good

Freedom

Vapaus sekä ympäristön rajoitteista että sosiaalisista siteistä että veloista että ympäristön paineista että materiasta. Blairia kutkuttaisi liittyä Ancientteihin, koska jos oot Ancient niin voit mennä mihin vaan ja kukaan ei vittuile, mutta siitä tulisi taakkaa vapauden suhteen ihan liikaa että niin voisi tehdä.

Coolness

Blairille on tärkeää olla ympäristöään päheempi jäbä. Saada kutsuja bileisiin, ja olla se jätkä jonka läsnäolo ja poissaolo vaikuttaa keskeisesti siihen mitä bileissä tapahtuu. Tän takia ehkä Blair viihtyy paremmin nimeämättömien NPC:eiden kanssa klubeilla kuin vaikka Messussa tai Penumbrassa: Danten kekkereissä Blair ei koe olevansa hierarkian kärjessä.

Capability

Kyse ei ole niinkään itsensä kehittämisestä kuin supervoimista. Siksi tämä ei ole self-improvement. Blairille on nautittavaa olla kova, päheä ja kyvykäs, ja siihen ideaaliin liittyy se että sitä ei kauheasti treenata. Mutta koska Blair on niin lahjakas ja pimpattu, niin Blair oppii leikkimällä. Joskus oli aika jolloin oli mahdollista opetella skeittaamaan ja hakkeroimaan; nyt kyberöity aivo ja lihas aiheuttavat sen että jos Blair aloittaa hyppykeppiakrobatian, niin ekana päivänä Blair kävelee ihmishyppykeppikerhon parkkikselle ja hyppykepittää ne nurin. Blairista on kiva tehdä juttuja jotka se jo osaa.


Page last modified on 2016-05-31 23:08