NR / BlairinAchievementit

Going Strong

''Describe 3 meters that your character uses to measure his/her success as a runner - Gain 1 Karma''

1. Runner Credo. Vaikka Blair ei osaakaan kysyttäessä kertoa mitä runnerietiikkaan kuuluu, Blairilla on vahva intuitiivinen käsitys siitä. Runnerietiikka on yhdistelmä sitä että ollaan tosi luotettava ja suorittava taho johon kuka tahansa fikseri luottaa, sekä sitä että kesken kakkakasakeikan petetään fikseri ja viedään bioterroristi hyväntekeväisyysjärjestölle.

2. Think On Your Feet. Vaikka Blairilla ei ole ongelmaa suunnitella ja valmistautua, true runneri tekee keikat instana improten. Blair jotenkin kuvittelee että prime runnerit toimivat näin. :-) Tähän muuten liittyy se että Blair käskyttää Spookia ja Primusta ihan sikana ollessaan keikalla, koska silloin Blair voi olla ihan mukavalmistautumaton Matrix-Neo yksinäinen susi tulenosoittaja, vaikka oikeasti etenkin Primus pyörittää (Blairin selän takana) koneistoja jotka mahdollistaa sen (ja tuottaa laskuja joita Blair vihaa).

3. Respect. Kunnioitus ympäristöltä ja vertaisilta. Syistä joissa on yhtä vähän järkeä kuin edellisissä, Blair kunnioittaa Piispan mielipiteitä jotenkin tyhmästi -- siitä huolimatta että Braylen pitäisi piestä siitä että tekee duunia kyttien kanssa. Jos Blair ei kunnioita jotakuta, niin tämän jonkun kunnioitus Blairia kohtaan on paljon vähempiarvoista. Tästä seuraa se että Apterin ja Jenan mielipiteet Blairista on tärkeämpiä kuin vaikka Liljan tai Adrasten.

Life is Good

''Describe 3 meters that your character uses to measure his/her quality of life - Gain 1 Karma
1. Freedom. Vapaus sekä ympäristön rajoitteista että sosiaalisista siteistä että veloista että ympäristön paineista että materiasta. Blairia kutkuttaisi liittyä Ancientteihin, koska jos oot Ancient niin voit mennä mihin vaan ja kukaan ei vittuile, mutta siitä tulisi taakkaa vapauden suhteen ihan liikaa että niin voisi tehdä.

2. Coolness. Blairille on tärkeää olla ympäristöään päheempi jäbä. Saada kutsuja bileisiin, ja olla se jätkä jonka läsnäolo ja poissaolo vaikuttaa keskeisesti siihen mitä bileissä tapahtuu. Tän takia ehkä Blair viihtyy paremmin nimeämättömien NPC:eiden kanssa klubeilla kuin vaikka Messussa tai Penumbrassa: Danten kekkereissä Blair ei koe olevansa hierarkian kärjessä.

3. Capability. Kyse ei ole niinkään itsensä kehittämisestä kuin supervoimista. Siksi tämä ei ole self-improvement. Blairille on nautittavaa olla kova, päheä ja kyvykäs, ja siihen ideaaliin liittyy se että sitä ei kauheasti treenata. Mutta koska Blair on niin lahjakas ja pimpattu, niin Blair oppii leikkimällä. Joskus oli aika jolloin oli mahdollista opetella skeittaamaan ja hakkeroimaan; nyt kyberöity aivo ja lihas aiheuttavat sen että jos Blair aloittaa hyppykeppiakrobatian, niin ekana päivänä Blair kävelee ihmishyppykeppikerhon parkkikselle ja hyppykepittää ne nurin. Blairista on kiva tehdä juttuja jotka se jo osaa.


Page last modified on 2013-11-28 16:11