Vuosisata

Ja he sanoivat toisilleen: "Tehkäämme tiiliä ja polttakaamme ne koviksi." He käyttivät savitiiltä rakennuskivenä ja asfalttipikeä muuraamiseen. He sanoivat: "Rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, joka ulottuu taivaaseen asti. Sillä tavoin saamme mainetta emmekä myöskään hajaannu yli koko maan." Herra tuli katsomaan kaupunkia ja tornia, jota ihmiset rakensivat, ja sanoi: "Siinä he nyt ovat, yksi kansa, jolla on yksi ja sama kieli. Tämä, mitä he ovat saaneet aikaan, on vasta alkua. Nyt he pystyvät tekemään mitä tahansa."
1Moos 11:3-6

1908, 17. kesäkuuta Kivinen-Tunguska -joen lähellä, keskellä Venäjää, räjähti jotain. Jotain niin voimakasta, että sen arvioidaan kaataneen yli 80 miljoonaa puuta. Paikalliset, jotka näkivät tapahtuman, uskoivat maailmanlopun saapuneen.

Siitä on kohta kolme vuotta. Emme usko heidän olleen väärässä.

Tärkein ensin

Tämä sivusto ei päivity pelin toisen osan aikana. http://www.vuosisata.net/ sisältää toiseen osaan liittyvät datat.

Facebook

1. osan pelipäivät:

On A Boat - 15.10.2009
Kaupunki - 29.10.2009
3. Pelisessio - 12.11.2009
Rakennus - 26.11.2009
Λάμια - 3.12.2009
Käärmeuurna - 17.12.2009
Vuosisata - 21.12.2012

Hahmonluonti - 29.9.2009

  • Keskustelusivu pelistä.
  • Mistä saan tunnukset wikiin? Kysy Petriltä, joka pelauttaa peliä.

Mikä on Vuosisata?

Vuosisata on henkinen perillinen sellaisille roolipelikampanjoille kuin Murhenäytelmä 10 näytöksessä, Rakennus, Käärmeuurna ja Sneak:Run. Oikeastaan viimeisen mainitseminen on valehtelua, sillä Sneak:Runia ei koskaan pelattu. Totta puhuen Vuosisata on peli, joka sai alkunsa pelinjohtajan leikitellessä ajatuksella pelauttaa Sneak:Run eri porukalle kun alkuperäinen, heti alkuun epäonnistunut versio.

Mutta Vuosisata ei ole Sneak:Run. Paljon on muuttunut. Sneak:Runin keskeiset ajatukset ja teemat ovat poissa – ajatukset kansainvälisistä salaliitoista, avaruuden muukalaisista, toisista ulottuvuuksista, hybrideistä, ylivoimaisesta sankarista, mantelinperijöistä ovat haudattu. Mutta joitain oleellisia asioita jäi elämään. Niistä merkittävämpänä ajatus yhden tarinan kertominen kahden erillisen, eri aikoihin sijoittuvan, pelin kautta.

Sneak:Runissa ne kaksi peliä olisivat olleet hyvin samankaltaiset mekaniikaltaan ja rakenteeltaan, yhden keskittyen Sankarin toimintaan ja yksi siihen, miten maailma jatkaa kulkuaan Sankarin kuoltua. Vuosisata koostuu myös kahdesta peliosiosta, joista ensimäinen sijoittuu n. ”kaksikymmentä minuuttia tulevaisuuteen”. Toinen peleistä alkaa vuoden 1912 huhtikuulta jatkuen, kampanjan nimen mukaisesti, vuosisadan.

Kerro lisää?

Vuosisadan genre on ”realistinen nykypäivä” - Termi joka on Clan Pakilan sisäpiirivitsi niille maailmoille, kuten World of Darkness, jossa tavallinen kaduntallaaja ei tiedä, että on olemassa yliluonnollisia elementtejä ja entiteettejä, mutta todellisuudessa niitä on jokaisen salaliiton takana.

Vuosisadan tapauksessa tämä yliluonnollisuus kiteytyy Kaupunkiin, joka on pelin kummankin osion tapahtumien keskipiste. Kaupunki sijaitsee Croatoan saarivaltiossa, Bermudan kolmiosta itään, keskellä Atlanttia. Se on Croatoan pääkaupunki, ja yksi saaren kolmesta kaupungista. Se, millä tavalla Kaupunki on yliluonnollinen, paljastunee pelin aikana.

Miksi Wiki?

Interaktiivisuus on hieno asia, ja pelinjohtajan 100% vastuu kaiken muistiinkirjoittamisesta tarjoaa epäluotettavan tavan kronikoida pelejä tulevaa varten. Wiki antaa pelaajille mahdollisuuden tuoda oma äänensä kuultaville, kun pelin tietoihin myöhemmin palataan.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped