Hopeinen Sirppi

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

Hopeinen Sirppi on Paizon Second Darkness-seikkailupolkuun perustuva Pathfinder-kampanja. Pelinjohtajana toimii Blue_Hill ja pelaajina Visa, Pyry, Mikko ja Ismo, jotka ovat yhdessä pelailleet tämän pelinjohtajan alaisuudessa tai kanssa jo pari seikkailupolkua. Pelinjohtajan alkumietteitä voi lukea hänen blogistaan. Mekanismiin tulen päivittelemään lähinnä pelitapahtumia mutta mahdollisesti myös muuta informaatiota ihan omasta jaksamisesta riipuen.


Shin'Rakorath agentti

Yleistä

Kampanjassa pelaajat ovat osa haltioiden salaista järjestöä nimeltään Shin'Rakorath, jonka käännös tarkoittaa "Hopeista Sirppiä". Shin'Rakorathilla on kaksi tärkeää tehtävää: suojella haltioita sitä uhkaavilta vaaroilta ja erityisesti metsästää haltia-yhteisölle vaaraaksi olevia kohteita, oman kansansa pettäneitä haltioita. Shin'Rakorath solu on nopea, huomaamaton ja tehokas suorittaessaan tehtäviää haltiakansan hyvän vuoksi. Järjestöön mahtuu idealisteja, jotka palvelevat järjestön aatteita mutteivat pidä sen kaikista käytännöistä kuin myös eläviä aseita, jotka ovat yhtä häikäilettömiä kuin vihollinen, joita vastaan heidät lähetetään.

Kampanjaa pelataan pari kertaa kuussa on aikataulut opiskelun ja muiden pelien suhteen antavat myöten.

Kampanja päättyi 5.5.2013. Kirjanpito on pahasti retuperällä, koska pj:llä on ollut viime kesän pitkien taukojen jälkeen motiaatio-ongelma. Kampanja pelattiin kuitenkin loppuun asti. Kiitoksia mielenkiinnosta.

Hahmot

Hyvin tiiviit kuvaukset solun jäsenistä lisätty heidän hahmosivuilleen. Nuo päivittyvät ajan myötä kun pelaajat saavat kirjoitettua sellaiset taustat hahmoilleen, jotka voi laittaa tänne. Saatte ainakin jonkinlaisen käsityksen Hopeisen Sirpin sankareista. -Blue_Hill (14.10.2011)

Hahmosivuille päivitetty kommentteja hahmojen toiminnasta seikkailujen aikana. Salaisuudeksi jää vielä kenen näkökulmasta kommentit on kirjoitettu. Blogistani löytyy ajatuksia seikkailupolun kolmesta ennsimmäisestä osasta. -Blue_Hill (31.3.2012)

Pelikerrat

Varjo Taivaalla

Tyhjyyden Lapset

Maailmanlopun Kaiku

Päättymätön Yö

Pimeyden Muisto

Lasku Keskiyöhön

Toinen Pimeys 2

Hahmot

Seikkailut:
Varjo Taivaalla

Tyhjyyden Lapset

Maailmanlopun Kaiku

Päättymätön Yö

Pimeyden Muisto

\\ edit Group SideBar

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped