Mitä?

Tradition book: Virtual Adepts ja Reality 2.0 kirjoihin perustuva Mage the Ascensionin Revised-laitoksen maailmaan vapaasti sijoittuva peli enintään viidelle pelaajalle. Pelissä ei käytetä Storyteller mekaniikkaa.

Miksi?

Koska pelaajien pitää päästä kokemaan olevansa todellisia sankareita, ja minä haluan palata Magen kosmologiaan vielä yhden, tajunnanräjäyttävän kerran.

Milloin?

Ainakin 4ndr3jn pelaajan kanssa on vielä mietittävä hahmon osa pelissä - ja miten peli aloitetaan. Voi siis kestää vielä tovi.

Oletettavasti pelaajien kanssa on sovittu osallistumisesta muutaman viikkoa Ropeconin jälkeen. Tämä asettaa ensimmäisen tapaamisen pelin suhteen jonnekin syyskuun alkupuolelle.

Toisaalta ennen R&A:n loppumista, tämä ei etene, joten todennäköinen alku on Loka/Marras vaihteessa, olettaen että tämä lähtee käyntiin.

Miten?

Pelaajiin otetaan yhteyttä... no ilmeisesti irkin avulla - jos esimerkkiä tuossa vieressä katsotaan. Pelejä noin kaksi kertaa kuussa, vaihtuvassa paikassa.

Todellisuus 2.0

Sota todellisuudesta on käytännössä hävitty. Kaikki mestarit ja oppineet ovat kuolleet. Selviytyjät piiloittelevat mielisairaaloissa, opiskelija-asuntoloissa, monikansallisen ruokaketjun kassoilla tai kirjastojen takahuoneissa vailla toivoa huomisesta. Teknokratian näkymätön käsi puristaa uskon, luovuuden, rakkauden ja ihmisyyden pois maailmasta vääjäämättä. Mitään ei ole tehtävissä.

 21:00 -!- 4ndr3j [unidentified host] has joined #shadows
 21:00 -!- mode/#shadows [+o 4ndr3j]
 <@4ndr3j>Hi Charlie, I have an excelent ringtone for you -> http://0rb1t4l.anonymous/4wak3.mp3
 <@Charlie>Wtf - I have no idea who you are, how the f*ck did you get ops?
 <@4ndr3d>Trust is the key - clikety click
 <@Charlie>Can't believe I'm doing this - I'll ddos your sorry 4ss if this is some lame joke...

Sunnuntaina 26.8.2007 4ndr3j niminen kiertoradalle piiloutunut Adepti otti yhteyttä neljään oppilaaseen. Tämä peli kertoo näiden oppilaiden tarinan. Taistelukenttänä on todellisuus, taistelun panoksena ihmiskunnan tulevaisuus.

Tätä sotaa ei ole vielä hävitty - se on vasta alkanut.

0rb1t4l.anonymous#: ls

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped