Riimuvaltiain Nousu

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

Riimuvaltian Nousu on roolipeli-kampanja, joka seurailee isoilta osin Paizo Publishingin Rise of the Runelords Anniversary Edition-seikkailupolkua. Pelaajia on kolme kappaletta, Peliporukka Saamattomien vakijäsen Ismo sekä kaksi uutta roolipelaajaa, Teemu ja Ari. Peliä johtaa pitkästä aikaa Blue_Hill.

Kampanjan alkutilanne

Kesä on muuttumassa syksyksi ja sadonkorjuu on alkamassa. Karavaaneja saapuu Varisian lahdelle Korvosasta, pohkoisesta Riddleportista ja ympäri Varisiaa. Myös muita matkalaisia on liikkeellä. Huhut kertovat siitä, miten erämaa on viikko viikolta vaarallisempi kulkea, aivan kuin se ei sitä ollut aikaisemmin. Jotkut väittävät jättiläisten olevan liikkeellä.

Hiekkasärkässä, unisessa pikku kylässä Magnimarin lähellä, valmistaudutaan sadonkorjuun alkuun. Lähihistorian Viimeiset Vitsaukset ovat taakse jäänyttä elämää ja kylä on toipunut näistä traumaattisista kokemuksista. On siis aika kääntää uusi lehti Hiekkasärkän elämässä ja avata uusi katedraali käyttöön.

Pelikerrat

Polttouhrit

Nylkypuukkomurhat

Koukkuvuoren verilöyly

Talvi

Kivijättiläisten linnoitus

Sankarien synnit

Xin-Shalastin tornit

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped