Meberron v5 -- "Nostalgia Strikes back!"

Meberron v5 on jatkoa vanhalle kampanjalle, jota veti Lehmuska. Siitä tulee tuo "v5". Kampanja vaipui pitkään uneen, mutta nyt olemme herättämässä sitä henkiin samalla vaihtaen D&D:n kolmannesta laitoksesta neljänteen myös mm. pelitestausmielessä. Kampanjassa pelaavat Deus, Hesmah, PKJedi ja Ratpick. Myös Epulle ja Samille on varattu paikka pöydän ääressä kun hän haluaa tahi ehtii mukaan. Enempää pelaajia en ota mukaan, sillä yli kuuden pelaajan peleistä tulee liian raskaita tunkiometsuroida.

Seikkailu sijoittuu Eberronin maailmaan. Yksityiskohdat kampanjan alkuperäisistä vaiheista ovat helposti jo unohtuneet, mutta päämäärä muistetaan; Se Perhanan Valtikka™. Maaginen artefakti, joka hajosi ammoisina aikoina osiin, ja sitä tässä sitten etsitään. Kampanjan aikana on kuollut lukuisia seikkailijoita, joten nämä uudet aloittavat tarinansa eri kohdasta kuin nämä aiemmat.

Pelipaikkana toimii edelleen Ratpickin talon kerhotila, jonka osoite löytyy mm. Pathfinder society sivujen alta mekanismista.

Syyskuun osaamiset doodleen: https://doodle.com/manuf5apa5waupx9

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped