Attach:hahmonkuva-JoonasRautavaara.jpg Δ

High Concept Syrjäytynyt nuori ilmaloitsija
Trouble Tietämättään ajautunut huonoon seuraan
Template Focused Practioner
Other Aspects Vanhempien hylkäämä; Sai haltuunsa Thorin riipuksen muttei sitä tiedä; Useimpien yliluonnollisten tahojen etsintäkuuluttama; Suuri voima, suuri vastuu; Pienet yksityiskohdat voivat olla tärkeimpiä

Skills

Great (+4) Discipline
Good (+3) Conviction, Investigation
Fair (+2) Alertness, Endurance, Lore
Average (+1) Empathy, Might, Stealth

Stunts and Abilities

Calm Blue Ocean You are skilled at keeping your emotions in check. Gain +2 to Discipline when rolling to keep emotions under control.
Channeling: Air

Power Level Feet in the Water
Total Refresh Adjustment 6
Adjusted Refresh 3
Player Pyry

Tausta

Menneisyys - Vanhempien hylkäämä

Lukion käynyt, syntynyt Ylöjärvellä. Vanhemmat heittivät ulos kun täytti 18. Muutti yksiöön Pispalaan, oli töissä Hesburgerissa.

Konflikti - Sai haltuunsa Thorin riipuksen muttei sitä tiedä

Joutui narkomaanin hyökkäyksen kohteeksi, jolloin "löysi" voimansa. Alkoi pelkäämään itseään, joka johti vapaavalintaiseen syrjäytymiseen. Työtön, ei opiskele, sossun luukulla. Kuitenkin kiinnostui yliluonnollisesta ja alkoi etsimään siitä tietoa..

Tapahtuma - Useimpien yliluonnollisten etsintäkuuluttama (omassa tarinassaan: Tiedon ensi askeleet)

Vuosia on kulunut siitä, kun Joonas löysi voimansa. Pitäen matalaa profiilia hän on etsinyt tietoa samanlaisista voimista. Etsinnät veivät hänet erääseen antikvariaattiin, josta hän viimein löysi kaipaamansa tiedon. Kaksi vanhaa kirjaa, joista löytyi tietoa ja viittauksia samankaltaisista voimista ja kummallisista rituaaleista. Toisen kirjan välistä löytyi riipus, joka näytti oudon tutulta mutta Joonas ei osannut sanoa mistä se oli tuttu..

Tapahtuma - Suuri voima, suuri vastuu (tarinassa: Kun Pekko kohtasi Peikon)

Joonas aikoi käydä Siperiassa syömässä. Hänen huomionsa kiinnittyi kävellessään toisaalle, kun kuuli edestään huutoa. Kaksi miestä ja nainen. Toinen mies huusi jotain hirviöstä ja repi rimpuilevaa naista kauemmaksi miehestä, joka näytti kovin kummastuneelta. Päästyään lähemmäs Joonas tunsi suurta kihelmöintiä koko kehossaan. Yhtäkkiä toinen mies alkoi kasvaa suuremmaksi, yli kolmimetriseksi ja karvaiseksi. Kaikki olivat hetken hiljaa, kunnes nainen kaatui pyörtyneenä maahan.

Tapahtuma - Pienet yksityiskohdat voivat olla tärkeimpiä (tarinassa: Me tiedämme)

Istuessaan Vanhassa Montussa, miettien niitä näitä, Joonas huomasi tutun hahmon tulevan baariin. Peililaseista huolimatta hän tunnisti miehen Aaroniksi. Aaron vaihtoi pari sanaa baarimikon kanssa ja antoi tälle kirjekuoren. Aaron poistui tämän jälkeen. Viiden minuutin kuluttua paikalle tuli toinen tuttu naama Harri. Hän selvästi etsi jotakuta. Hän puhui hetken baarimikon kanssa, joka antoi Harrille Aaronin tuoman kirjeen. Kirjeen sisältö oli selvästi jotain tärkeääm sillä Harri pälyily pelästyneenä ympärilleen ennen kun lähti nopeasti paikalta. Jotain on selvästi tekeillä..

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped