Middenheim Masters Blood Bowl League

Vanha maailma oli murroksen reunalla. Vanhat taistelutkentät seisoivat hiljaisina ja sotarummut keräsivät pölyä nurkissa. Kenraalit niin Keisarikunnan kartanoissa, kääpiöden vuorilinnoissa ja hiljaisissa hautakammioissa tuskastelivat. Armeijoiden ylläpitäminen ei ollut kannattavaa, kun ei kuitenkaan kukaan koskaan enään halua tapella. Ahneet kauppiaat veivät viimeisetkin kultakolikot. Kansakaan ei ollut tyytyväinen, vaan mellakoi verotuksesta ja kaljan laimeudesta. Ihan niinkuin sekin olisi rikkaiden vika, köyhät paskat. Jopa Kaaoksen ikivalittu, se vanha läski Archaon, itse itsensä parhaaksi nimittänyt Grimgor ja taas kuolleista noussut Nagashkin vain hieroivat rasvaisia käsiään yhteen tekemättä mitään. Tarvitaanko me joku uusi Kaaoksen Myrsky, Lopun ajat tai kääpiökruunu ennenkuin voidaan hakata toisiamme?

Mutta toivo kajasti keisarikunnan synkissä metsissä, Middenheimin kaupungissa. Erään harvinaisen kovan ryyppyillan jälkeen kehittelivät vanhat urheilulegendat Rexted "Mahtikuokka" Hackson, pohjoisen Ragnar, Yyrp sieltä jostain, Undead Bluesin vanha kylttimies ja ykkösfani sekä rottaogre-veteraani Börje hullun idean. Heidän nuoruudessaan pelattiin kovasti tällaisina rauhan aikoina peliä, jonka väkivaltaisuus sai sadistisimmankin pimentohaltian voimaan pahoin ja verenhimoisimman Khornen ritarin jäämään kotiin pitämään pekkaspäiviä. Riittää että löydät 11 urheinta, tyhmintä ja juopointa renttua jolle maksaa hieman kultaa ja tarjota juomat pyhiksi. Sen pelin nimi on Blood Bowl. Veripalttu, pelien kuningas. Ja kaikkien kisojen ykkönen oli Middenheim Master's Blood Bowl league, MMBBL. Viiden veteraanin rahat riittävät lisenssin ostoon ja parin areenan vuokraan. Innokkaita kapteeneita löytyi niin örkkien erämailta kun Zharr-Naggrundin savuisilta lakeuksilta. On aika taas ottaa miehestä mittaa, ja katsoa kenelle hauki kuuluu. On aika pelata....

Middenheim Master Blood Bowl League eli MMBBL on Peliporukka Saamattomien Blood Bowl-liiga. Liiga starttaa tämän kevään aikana, osallistujina ainakin Blue_Hill, Tonnikala, Mikko, Juhani, Mikko J, Visa, Ismo ja Pyry. Komissionerina toimii näillä oletusarvoilla Mikko.
Käytössä uusin Blood Bowlin Living Rulebookeista. Omia säätömuutoksia saattaa olla, niistä lisäinfoa myöhemmin.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped