Käärmeen Kallo

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

There's gold, and it's haunting and haunting
It's luring me on as of old!
Yet it isn't the gold that I'm wanting so much
As just finding the gold!

Käärmeen Kallo on Paizon Pathfinder-kampanja joka alkaa Helmikuussa 2016 Tampereella. Puikoissa on vakioporukka Hämeenkyrön piireistä: Pelinjohtajana Mikko ja pelaajina Blue_Hill, Tonnikala ja Juhani.

Kampanja on päättynyt. Kaksi sankaria palasi kotiinsa, ja maailma pelastettu.


Klikkaa isommaksi

Kampanjan alkutilanne

Matka-alus Jenivere matkaa pitkän ja vaarallisen matkan. Matkustajat ovat nousseet kyytiin eri syistä: He ovat pakolaisia, jotka haluavat aloittaa alusta muualla. Tutkijoita, jotka kulkevat pitkän matkan kartoittaakseen uutta maata. Tai sitten he ovat kullan ja maineen perässä olevia seikkailijoita. Mutta kaikilla on sama päämäärä: Sargava, siirtomaa Mwangin sademetsien reunoilla. Mutta matka ei ole vielä ohitse ja kaikkea voi sattua ennen Elederiin saapumista.

Talon säännöistä

  • Combat Maneuverit eivät provoa tilaisuushyökkäyksiä paitsi jos epäonnistut. Improved-fiitti poistaa myös tämän tilaisuushyökkäyksen.
  • Jos pelaaja täyttää vaatimukset Power Attack, Combat Expertise ja Deadly Aim-taitoihin, on hahmolla ne käytössä automaattisesti. Tätä kautta Combat Manouver-taidot jotka vaativat jonkun näistä taidoista toimivat näiden kanssa.
  • Fighter valitsee Weapon Focuksen, Weapon Specializationin jne. fiitit aina Weapon Groupiin (esim. heavy blades).
  • Hahmo saa aina vähintään 4 skill pointtia per taso, jos INT on vähintään 10.

Pelikerrat

Sieluja Salakuljettajan Säilälle

Käärmeen Kallo II

Hahmot:

Entiset:

Seikkailut:
Sieluja Salakuljettajan Säilälle

Kilvan Kohti Kuolemaa!

Seitsemän Keihään Kaupunki

Hulluuden Holvit

Tuhat Hammasta Alhaalla

Käärmejumalan Kaikkein Pyhin

Historiaa ja tietoa

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped