Väliaikainen layout-demo. Lisää infoa asiasta sivulla Kehitysajatukset

Itsemurhapommittajat 2

Itsemurhapommittajat (2) om vapaasti White Wolfin Vampire the Masqueraden peruskirjojen ja Sabbatkirjojen (MbN, DSotBH, BHtCC) kuvaaman maailman Helsinkiin (1 500 000 asukasta) vuonna 2006 (Gehenna -1?) sijoittuva peli pilke silmäkulmassa, ja nostalgiaa kunnioittaen. Clanbook-verilinjakirjojen lisäksi muuta materiaalia "owod" asetelmaan, ei käytetä. Täten siis ihmissudet, keijut, kääpiöt, haltijat ja kaikki semmoiset ovat todennäköisesti revenantteja eli rälssejä tai jotain vastaavaa. Pelejä pelataan "kun siltä tuntuu periaatteella", eri porukoilla, siten - että jokaisella pelaajalla on enintään kaksi hahmoa asetelman sisällä.

Ensimmäisissä peleissä, testataan Juhanin Vampire Lite 2.2. - Järjestelmää muutamin poikkeuksin. Opit (vampiiriset voimat) ovat tietenkin vanhasta vampiresta, klaanit ovat vanhan vampiren sabbatklaaneista !Malkavian, !Ventrue, Pander, Lasombra, Tzimisce, (!Tremere), !Nosferatu, !Salubri, !Brujah, !Toreador. Hahmot ovat räkänokkia (neonate), lapiopäitä, ja suhteellisen kuraa sabbatkuvioissa (5-15 oppia hahmonluonnissa, sukupolvirajoituksia klaaneittain).

Peleihin otetaan pelaajiksi, vanhan vampiren tuntevia (ja sen nostalgia-arvoa kunnioittavia) pelaajia ja pelaajia, jotka pelasivat alkuperäisessä kampanjassa, joka toimii tämän asetelman pohjana.

Näillä näkymin pelejä pelataan vain muutama - kunnes saadaan kuva siitä mihi Vampire Lite soveltuu, ja millaisia ongelmia siinä saattaa olla. Olisi mielekkäämpää tehdä tämä NWoD astelemassa, mutta minulla ei ole sellaiseen resursseja. -- Vili
Ei ongelma. Mä voin lainata sulle Requiemin. ;) - Navdi

Tulevat pelit

Menneet pelit

Päkit ja hahmot

Tämän ryhmän sivut

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped