Tarinoita Synkkäkuun laaksosta

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

Kampanja on päättynyt. Aiheesta lisää täällä. Kampanjan jättämää roolipelityhjiötä täyttämään syntyivät kampanjat Toinen Pimeys, Liekkien perintö ja Meberron v5. -Navdi 2009-07-19 17:53

Tarinoita Synkkäkuun laaksosta on Pathfinder RPG -roolipelikampanja. Kampanjaa pelinjohtaa pääasiassa Navdi. Kampanjan pelaajista Deus, Lehmuska ja Samuli vierailevat toisinaan pelinjohtajan pallilla.

Kampanjan perusajatuksena on mahdollistaa pelien järjestäminen vähäisellä ennakkovalmistelulla. Pelikertojen välinen ylläpito on minimoitu. Kampanja pyörii vaikka sen eteen ei tee mitään muuta kuin valmistelee pelikerrat (pelinjohtaja) ja pitää wiki-hahmolomakkeensa ajan tasalla (pelaajat). Kaikki kampanjan eteen tehtävä muu ylläpitotyö (pelipäiväkirjat, kalenterit, "tukikohdat", taide, jne.) on täysin vapaaehtoista ja inspiraation määrästä riippuvaista.

Pelimateriaalina toimivat omat seikkailuideat ja valmiit modulit. Formaatti on tv-sarjamainen; ensemble hahmoja, muutamia "pääjuonia" ja lukuisia "sivupolkuja" ja lyhytkestoisempia seikkailuja.

Kampanjan pääasiallinen infokanava on tämä wiki. Useimmat osallistujat tavoittaa 24-7 IRCnetin kanavalta #doissetep.

Seikkailut

Toinen kausi

Ensimmäinen kausi

Hahmot

Tässä ovat kaikki pelaajahahmot joita pelataan parhaillaan. Kategoriassa hahmot ovat myös eläkkeelle siirtyneet, kuolleet, reservissä olevat, sekä DM:n pelaajahahmot. Uudet hahmot tehdään tällä hetkellä suoraan tasolle 5 10xp:lla.

Pelimaailma

Kampanja sijoittuu Paizo Publishingin pelimaailmaan Golarioniin ja siellä tarkemmin Synkkäkuun laaksoon (Darkmoon Vale) Pohjois-Andoranissa. Pelimaailmasta on lisätietoja sivuilla Appendix ja Sivuhahmoja, sekä Guide to Darkmoon Vale -kirjassa.

Säännöt

Kampanja käyttää Pathfinder RPG Betaa ja SRD:ia. Lisäksi käytössä ovat Betaan julkaistut muutokset. Uusi favored class (kaikilla on "any" paitsi half-elffeillä "any two") on käytössä. Human Weapon Proficiency on poissa. Lisälähdekirjoista käytössä on Pathfinder Chronicles Campaign Settingin varustelistat. Myös Paizon Uudet Featit ovat käytössä. Säännöistä voi lukea lisää täältä.

Kampanjan tyyli

Kampanja pyrkii olemaan mahdollisimman pitkälle perusfantasiaa vahvoin roolipelillisin aineksin. Synkkäkuun laakson ei ole tarkoitus olla vahvan kilpailuhenkinen kampanja. Jos toiveenasi on aina ollut pelata jotain tiettyä mielenkiintoista, erikoista, mutta ei välttämättä supertehokasta hahmokonseptia, niin sille on tässä kampanjassa paikka.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped