Norrlandin kuningaskunta on pohjoisen Antean suurin kuningaskunta. Tästä huolimatta se on käytännössä Lustian hallitsema vasalli, jolla ei ole suurta omaa armeijaa, ainoastaan paikallisia vartiostoja.

Lustian armeijalla on omat varuskuntansa kaikissa suurimmissa kaupungeissa ja monilla Lustian aatelisilla on myös maata pohjoisesta Norrlandista. Kismaa paikallisten ja Lustialaisten välillä on usein, mutta johtuen Lustialaisten sotilaallisesta mahdista, nämä usein päätyvät Lustialaisten eduksi. Tämän vuoksi Norrlandissa on usein huhuja kapinasta ja pienistä kahakoista Lustian partioiden kanssa.

Norrlandin kansa on yleisesti ottaen ystävällistä ja avuliasta, ymmärtäen että karuissa oloissa yhteistyö johtaa parempiin tuloksiin. Keskimäärin varallisuus tavallisen kansan parissa on pientä ja moni elää suoraan kädestä suuhun, etenkin talvisaikaan. Tästä huolimatta nälänhätää Norllandissa ei tunneta vaan talven varalle varastoidaan aina tarpeeksi ruokaa. Viime aikoina kuitenkin eteläisiltä kyliltä on ryövätty ruokavarastoja Lustian joukko-osastojen toimesta, mikä on vain syventänyt Lustian ja Norrlandilaisten välistä kuilua.

Kuningas: Ranfar Gerhard II

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped