Täältä löydät Suomen aluekoordinaattorit. Suomen Venture-Captainina/Taivalkapteenina toimii Markus Hyytinen Oulussa ja Venture-Lieutenanteina/Taivalluutnantteina toimivat Minna Hiltula Tampereella ja ??? Turussa. Markus vastaa Suomen Pathfinder Societyn asioista laajemmin ja Minna ja Toni vastaavat omien paikkakuntiensa toiminnasta. Voit ottaa vapaasti yhteyttä kaikissa askarruttavissa asioissa.

Varmmmin taivalupseerit saa kiinni joko Discordista tai YV:llä foorumilta.

Aluekoordinaattorit 
NimiSähköpostinickPFS#Paikkakunta
Minna HiltulaPFSTampere@gmail.comRei4304Tampere
    PK-seutu
Markus HyytinenPFSOulu@gmail.comAgape67561Oulu
????????????Turku

Missä pelataan?

Tampere

Tampereella pelataan pääosin ihmisten yksityisasunnoissa keskustan tuntumassa. Kuukausittainen pelipäivä järjestetään Kalevassa sijaitsevalla Domus-klubilla, osoitteessa Väinämöisenkatu 11-13. Lisäksi välillä pelejä on myös Hervannassa sijaitsevalla TTY:llä.

PK-seutu

Pääkaupunkiseudulla pelataan pääosin Helsingissä ja Espoossa ihmisten yksityisasunnoissa. Tarkemmat ohjeet pelipaikasta löytyy aina joko ilmoituksesta tai tarvittaessa voi kysyä yksityisviestillä pelijohtajalta. Helsingin Fantasiapeleissä pelataan joka maanantai klo 16.30 Pathfinderia tai Starfinderia.

Oulu

Oulun säännöllinen pelipäivä on tiistaisin Fantasiapelien alakerrassa klo 18.

Turku

Turussa pelipäiviä on maanantaisin Bunkkerissa (Tuureporinkatu 19 C, sisäpihan puolella) ja torstaisin Fantasiapeleissä (Lohikäärmeluola, Humalistonkatu 8).
Jos haluat sinun kaupunkiisi Pathfinder Societya säännöllisemmin ja/tai olisit itse kiinnostunut järjestämään alueellasi säännöllisiä pelejä, ota yhteyttä Markus Hyytiseen!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped