Helmi Lost Coastilla

Erastus 31. Vuosi 4707 AR

Tapahtumat

.. juhlallisuudet keskeyttäneen levottomuuden lähteeksi paljastui karmaiseva laulanta gobliinien syöksyessä, tai lähinnä toikkaroidessa toriaukealle soiduin, rämien tikareiden ja riitasointujen voimalla. Heidän vihansa kohteena olivat markkinakojut, viattomat koirat ja ne pitkäjalat jotka eivät ehtineet karata pakoon. Torin tyhjetessä vauhdilla, muutamat urheat astuivat vastarintaan. Toiset saivat vammoja, menetettyjä jäseni tai kuoleman palkakseen. Vartiosto onnistui pysäyttämään gobliinirykelmät sekä etelässä että pohjoisportilla, mutta toriaukealla Viattomat marssivat rohkeasti ja yhtenbäisesti ensin gobliinikolmikon, sitten sotalaulajattaren ja muutaman gobliini pyromanserin eteen. Suuresta kylästä ja ihmisvilinästä häkeltyneet gobliinit olivat kuitenkin helppoja saaliita Viattomille.

Pian taistelun äänet jatkuivat enää voimakkaana ppohjoisportilla, kun etelässä gobliinit surmattiin tai ajettiin Junker's edgen yli tippumaan alas rantakiville tahi hietikolle. Viattomat etenivät pohjoiseen, mutta portilla kuusi vartioston jäsentä BElor etu nenässä ahdistelivat kahta viimesitä goblin commandoa, jotka ratsastaen pyrkivät hajottamaan ja ampumaan satunnaisia nuoliaan. SAmalla kuitenkin todettiin että Valkoisen Hirvaksen sivussa, yksinäinen aatelinen urheine korinensa puolustautui epätoivoisesti kolmea julmasti hihittävää gobliinia ja yhtä gobliiniratsuin varustautunutta commandoa vastaan. Urhea, mutta jo nyt surkea koira sai avun viime hetkellä Viattomien syöksyessä paikalle. Rufus surmasi ensi töikseen commandon ratsun ja Hurtta kamppasi tämän heti perään. Maassa makaava hirmuisa commando oli helppo saalis kun Zledurk raski kirveensä siihen aavistuksen liian väkevästi..

Aldern Ketunratamoksi esiintynyt aatelinen kiitti juhlavasti Viattomia todennäköisesti henkensä pelastamisesta, kun Milo sai vain kevyet rapsutukset. Hän kertoi majailevansa Ruosteisessa Tikarissa vielä joitakin päiviä, valmistellen tarpeita toimiettavaksi työmaalleen lähistöllä. Hän lupasi tarjota nelikolle juotavaa, ja ehkä myös tehtävänkin vaivanpalkaksi. Aatelinen palasi varovaisesti Milo vanavedessään kohti Tikaria.

Viattomat totesivat pohjoisportin rauhoittuneen, ja päävartioston palanneen kylälle jahtaamaan hajaantuneita selvityneitä gobliineja. Temppelin toriaukealla Kendra Deverin ohjasi ihmisryyhmiä sammuttamaan ja korjaamaan koordinoidusti tuhotöiden jälkiä. Abstalar ja akolyytit tarjosivat parannusta ja henkistä tukea haavoittuneille. Kendra huomatessaan Viattomat kutsui nämä puhutteluun, vahvistellen Aldernin juuri toimittamia huhuja VAlkoisen Hirvaan taistelusta ja Abstarin todistusta Viattomien toimista toriaukealla. Hän yllättyi että hajanainen joukko nuorukaisia pystyi nöyryyttämään vihamieliset yllättäjät, ilman ensimmäistäkään vammaa. Hän pyysi lähistöllä päsmäröinyttä sheriffiä Belor Hemlockkia ottamaan Viattomien nimet ylös, vastaavien kriisitilanteiden varalta. Gobliinit kun eivät vuosikymmeniin olleet uhanneet Hiekkasärkkää, tämä herkällä hetkellä toteutettu pelottava mutta sekava hyökkäys tuli todellisena yllätyksenä.

Viattomat eivät liittyneet torilla yhteisällisiin talkoisiin, vaan tyytyivät matkaamaan Ruosteiseen Tikariin, toivoen rahakasta, tai ainakin kosteaa palkkiota raskaan yön ja nyt illan jälkeen. Aldernin sijaan he tavoittivat majatalon riemukkaan ja energisen omistajan Ameiko KAijistun joka tämäkin oli jo kuullut huhuja Viattomien roolista gobliini hyökkäyksen pysäyttämisessä ja tarjosi heille sekä juotavat että huoneet viikoksi. Zledurk tykkäsi pysyä miehistönmajassaaan ja Lehti VAlkoisessa Hirvaassa, mutta Valerie ryntäsi uuteen huoneeseen riumukkaasti porttolan huoneen sijaan ja Rufuskin näki paremmaksi jäädä vielä pois Grumpin maatilan kovasta pedistä ja loputtomista askareista muutamaksi päiväksi.

NPC:t

  • Abstalar Zantus - Hiekkasärkän uuden mahtavan temppelin pääpappi
  • Aldern Ketunratamo - varisialais verinen nuori aatelinen, sekä urhea koiransa Milo
  • Ameiko Kaijitsu - Ruosteisen Tikarin (37) eksoottinen omistajatar
  • Belor Hemlock - Hiekkasärkän jäyhä shoantinverinen sheriffi
  • Cyrdak Drokkus - Hiekkasärkän teatterin (23) nerokas ja karismaattinen johtaja
  • Das Korvut - äkkipikainen alkoholisoitunut keski-ikäinen mies, mutta ehdottomasti paikkakunnan paras seppä. Menetti vaimonsa (24.) ja poikansa (26. ja viimeinen uhri) Chopperille
  • Kendra Deverin - Hiekkasärkän arvostettu pormestari

Chopper's island

  • small bag of bones and chewed teddy buried next to mother
  • two eben gemstones, total 20gb

Swallowtail festival

  • minor trinkets and few copper pieces

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped