Peliraportti

Tapahtumat

Esiripun noustessa, coterie nuoria vampyyrejä oli ajamassa autobahnia aivan helvetin lujaa Oberhausenista etelään. Oltiin tulossa Oberhausenin paroni Modiuksen uudenvuoden kutsuilta, jotka olivat päättyneet räjähtävästi siihen että jostain tupsahti liuta mellakkapoliiseja liekinheittimillä. Modius sysäsi ryhmälle kirjekuoren ja ohjeet viedä se Düsseldorfiin paroni Modiukselle. Modiuksen vaiheet tämän jälkeen ovat epävarmoja.

Ryhmä pysähtyi Shellin asemalla tankkaamassa. Mieke ja Dolly nousivat autosta. Maksut hoidettiin käteisellä. Tulipalosta ei näkynyt mitään somessa eikä uutisissa.

Päästiin Düsseldorfiin, otettiin motellista huone pariksi yöksi. Ufon ghouli Hans nukkuu autossa, muut bunkkaavat motellihuoneessa, ovessa siivoojakielto. Ufo höyrytti kirjekuoren auki ja sieltä paljastui valokuvia kaiverruksista sekä sarkofagista jonkinlaisessa hautakammiossa. Kirjoitus oli lineaari-A:ta, sarkofagissa oli härkä- ja mustekalakuvastoa, eli minolais-mykeneläisiä teemoja. Alex valokuvasi kaiken ja kuori sinetöitiin uudelleen.

Alexilla oli jotain käryä Düsseldorfin skenestä ja löysi oikean yökerhon. Vaatteita puitiin pitkään koska eihän semmoiseen paikkaan voi mennä ihan missä tahansa savunhajuisissa kuteissa. Helga ja Ufo menivät etuovesta, Dolly ja Alex takaa. Mieke jäi autoon. Yökerhoon lähteneet pääsivät paronin pakeille ja toimittivat kirjekuoren.

Kaikki ansaitsivat 2 XP.

Aika ja paikka

Tammikuun 1. yö 2019, Oberhausen ja Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Saksa.

Sivuhahmoja

  • Modius, Oberhausenin paroni
  • Lodin, Düsseldorfin paroni

Palaute

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped