SHERANA PUNAINEN CR 2

Female Half-Elf Rogue (Rake) 3
LE Medium Humanoid (Elf, Human)
Init +4; Senses Low-Light Vision; Perception +10


DEFENSE


AC 15, touch 12, flat-footed 13:(+3 armor, +2 Dex)
hp 23 (3d8+3)
Fort +2, Ref +5, Will +1
Defensive Abilities Evasion; Immune sleep; Resist cold 2, Elven Immunities


OFFENSE


Spd 30 ft.
Melee :Brightflame +4 (1d4+4/19-20/x2) and
:Shortsword +3 (1d6+1/19-20/x2) or
:Unarmed Strike +5 (1d3+3/20/x2)
:2x Dagger Black Smear poison. Fort 15. 1d2Str. 6 rnds. +5 (1d4+3/19-20/x2) and
Special Attacks Bravado's Blade, Sneak Attack +2d6


STATISTICS


Str 16, Dex 15, Con 13, Int 12, Wis 10, Cha 13
Base Atk +2; CMB +5; CMD 17
Feats Alertness, Rogue Weapon Proficiencies, Skill Focus: Intimidate (Adaptability), Two-weapon Fighting
Traits Elven Reflexes, Killer
Skills Acrobatics +7, Bluff +8, Climb +6, Diplomacy +6, Disable Device +7, Disguise +9, Escape Artist +1, Fly +1, Intimidate +10, Knowledge: Local +5, Perception +10, Profession: Barmaid +6, Ride +1, Sense Motive +8, Sleight of Hand +6, Stealth +7, Swim +6 Modifiers Canny Observer
Languages Common, Elven, Polyglot
SQ Elf Blood
Combat Gear Studded Leather, Shortsword, Brightflame, Black Smear poison. Fort 15. 1d2Str. 6rnds., Black Smear poison. Fort 15. 1d2Str. 6 rnds.; Other Gear Backpack, Masterwork (23 @ 54.5 lbs), Bedroll, Disguise kit (10 uses), Flint and steel, Grappling hook, Lantern, hooded, Oil (1-pint flask) (3), Perfume/Cologne, Poison, Black Smear (2), Poison, Oil of Taggit, Pouch, belt (6 @ 10.5 lbs), Rations, trail (per day) (6), Rope, silk (50 ft.), Sack (empty), Smokestick, Soap, Bar (50 uses), String (50'), Sunrod, Tanglefoot bag, Thieves' tools, Vial, ink or potion (3), Waterskin


SPECIAL ABILITIES


Bravado's Blade (Ex) Forgo some sneak attack damage to make a free Intimidate check to demoralize at +5/sneak attack die.
Canny Observer (Ex) +4 Perception to overhear conversations or find concealed or secret objects.
Damage Resistance, Cold (2) You have the specified Damage Resistance against Cold attacks.
Elf Blood You are counted as both elves and humans for any effect relating to race.
Elven Immunities +2 save bonus vs Enchantments.
Elven Immunities - Sleep You are immune to Sleep effects.
Evasion (Ex) If you succeed at a Reflex save for half damage, you take none instead.
Killer Add weapon's critical modifier to its critical bonus damage.
Low-Light Vision See twice as far as a human in low light, distinguishing color and detail.
Sneak Attack +2d6 +2d6 damage if you flank your target or your target is flat-footed.


Sherana, mestarinsa Zurkiel ja Kirkasliekki.

Tausta ja olemus

Sherana on pienikokoinen, mutta viehättävä ihmisnainen. Hiukset ovat tummat, mutta niitä koristaa otsalla kihartuva punainen raita. Silmissä siintää kauas näkevä katse ja suuret korvat tuntuvat tarkkailevan alati ääniä ympäristöstä.

Varusteena Sheranalla on tiukasti istuva nahkapanssari ja kerroksittain kevyitä punertavia matkavaatteita. Vaatteiden liehuessa, eripuolille Sheranan kehoa on havaittavissa tupitettuja tikareita ja hammastettu lyhyt miekka. Sheranalla on selässä myös reppu, jota hän kantaa yllättävän riuskoin ottein.

Sheranan paremmin tuntevat tietävät, että hän on oikeasti puolihaltia, mutta sulautuakseen joukkoon hän piilottaa haltia-äpärä piirteensä joka aamu ehostaessaan itseään pitkän tovin.

Hänen olemuksensa on tyypillisesti analyyttinen ja rauhallinen, mutta ensi kohtaamisen yhteydessä hän on huomattavan hermostunut ja halukas poistumaan Rätselporista pikaisesti. Sheranan persoona on noinkin pieneksi naiseksi vaikuttava; valeet, uhkaukset ja lupaukset lipuvat hänen huuliltaaan lähes hypnoottisesti.

Sherana kertoo olevansa tarjoilija-asiakaspalvelija, mutta nyt maaseutuloman tarpeessa jouduttuaan hankaluuksiin esimiehensä... entisen esimiehensä kanssa. Väheksyviin katseisiin hän toteaa kipakasti, että osaa käyttää tikareitaan paremmin kuin keskiverto mies, sekä omaa pettämättömän katseen vaarojen varalle. "Niin ja vaikka puheeni kuulostaakin hunajaiselta ja hymyni kutsuvalta, niin niihin uskominen saattaa olla viimeinen virheesi" *virnistys* "... ja kerroinko että kuljen hiljaa kuin kissa?" *sarja kissamaisia venytyksiä jonka aikana Sheranan katse ei kuitenkaan hetkeksikään eksy keskustelu kumppanista*.<br/>

Created With Hero Lab® - try it for free at http://www.wolflair.com!


Otteita päiväkirjasta

Kohtaaminen Rätselporissa

Asiat eivät ole hyvin. Mentorini on kuollut. Kohteeni elää ja voi hyvin. Minä olin kuollut. Ja rakastunut?! Pakko päästä pois Rätselporista, kaikki menee päin helvettiä. Koulutukseni, mokasinko kaiken? Täytyy mennä, ajatella jotakin muuta.

Kiitos Achaekekille törmäsin sateessa sisään laitapuolen tavernaan ja minut tempaistiin mukaan mitä oudoimpaan seurakuntaan. Karbos = Lihas, Jokull = Taiteilija ja Ulwar = Asioiden Mutkistaja. Ei heistä muuten väliä, mutta heidän suunnitelmissaan on lähteä Rätselporista samoilemaan valtatietä reunustaviin korpiin. Lähdemme huomenna kukonlaulun aikaan!


Velashtu-tasangon ainoa taverna

Asiat ovat huonosti. Olemme matkustaneet kaksi päivää pohjoiseen. Jaan ratsun Taiteilijan kanssa, mutta ratsastus on saattanut nekin lihakset helliksi joita en ole ennen käyttänytkään. Tämä on aivan kammottavaa, Rätselpori siintää jo kullan kaltaisena paikkana mielessäni.

Kohtasimme vesikauhuisia koiraeläimiä. Taistelu sujui menestyksekkäästi ja pääsimme kaivelemaan tiellä maannutta raatoa. Se ei ollut ihminen vaan joku haiseva hiisi. Silloin silmäni huomasivat tien poskessa metallin kiillon: kaunis sorja tikari, se on nyt minun! Toverini soivat sen minulle, he ovat liian mukavia. Huolestuttavaa...

Pidimme taukoa metsässä (siellä haisi kummalle ja maa oli täynnä kovia tai pistäviä tai yhtäaikaa kovia JA pistäviä juttuja). Epämiellyttävää. Jokull antoi minulle ruusun. Hölmöläinen on kuin liimautunut minuun. Ehkä hänen avullaan voisin unohtaa Rätselporin kirot? Mutta haluanko unohtaa... Hiisiä! Ne yllättivät meidät täysin ja olivat murhata ulfenilaiset jo ennen kuin saimme tartuttua aseisiin. Taistelu oli raju, mutta Karbos nuijineen löi hiisien päällikön. Jokull ja Ulwar tekivät kaikkensa pitääkseen joukkiomme jäsenet hengissä. Minä pistin pari hiittä kuoliaaksi ja täysin vastuuttomasti ryntäsin metsään estääkseni viimeisiä hiisiä rei'ittämästä tovereitani nuolillaan. Tälläinen ryntäily ei sovi minulle. Onneksi selvisimme ilman menetyksiä.

Palasimme maantien varrella sijaitsevaan majataloon joka tuntuu olevan seudun ainoa sivistyksen majakka. Tai niin luulin, mutta jouduimme toisen joukkion uhkailemiksi ja nyrkkitappelu siitä syntyi. Olin juuri murtamassa erään haltia hutsun nenän, kun helvetin portit aukenivat. Jonkun pöljän Cyphermaagin käärö kärähti ja siitä seurasi helkutinmoinen kiirastuli meille viattomille! Jotenkin käärö paljatui korvaamattoman arvokkaaksi ja meitä uhattiin 40 vuoden vankeusrangaistuksella! Kuluu neljäkymmentä vuotta ennen kuin tähän erämaan korpeen edes vankilaa aletaan suunnitella. Aivan sama! Jouduimme etsimään puolitusinaa esinettä joilla vastaava käärö olisi luotavissa. Helvetin kuusitoista, haluan repiä tuon maagin pään irti...


Mierani metsän sokkelot

Olemme metsässä. Tämä on painajaismaista! Luulin että ratsastus on kamalaa, mutta tämä metsä on kova ja nljakas paikka. Vihaan vihaan vihaan!!! Haluan takaisin Rätselporiin. Jotta asiat eivät olisi surkeasti, soppaan lisätään pieni sirkusteltta jossa joudumme yöpymään ja tavernassa riehunut seikkailijaporukka joka myöskin etsii mahtiesineitä uuden käärön luomiseksi. Jostakin syytä nämä helvetin puskajussit ovat sitä mieltä että voittajat saavat haltuunsa MINUN tikarini. Tapan heidät kaikki kun he nukkuvat.

Ansoja, petoja, villiintynyt puolituinen (eli-uusi toverimme), niljakasta... niljaa. Elämä metsässä on pelkkää selviytymistä. Viimeisen esineen saimme käsiimme kun vaihdoin aaltokuvioisen sormuksemme vedenhengen kanssa. Vastustajamme ovat kuolleet ja vain tätä yhtä haltiaharppua raahaamme mukanamme.. lunnaiden toivossa? Toverini ovat typeryksiä, hän on arvoton. Haluan hänen veren virtaavan tänne multaan, kuten toverinsakin antoivat lahjoituksen Achaekekille.

Me annoimme hänen mennä. Olen niin pettynyt. Laitoin hänet lupaamaan että ei koskaan astu tiellemme esteeksi. Saa nähdä. Tikari on kuitenkin minun ja ulfenilaiset sanovat että voimme palata rakkaaseen Rätselporiin. En malta odottaa!


Töitä Kultaisesta Gobliinista

Itse Saul Vancaskerkin tarjosi meille töitä. Saan hyvät taskurahat tarjoilemalla Kultaisen Gobliinin avajaisissa ja kuka tietää mitä kaikkea saan kuulla ja nähdä. Ehkä pääsen nyt jaloilleni.

Myös toverini saivat persooniaan vastaavia töitä. Olen iloinen että he ovat lähelläni. He saavat minut tuntemaan oloni turvalliseksi ja Karbos on hyödyllinen kantaessaan laukkuani. Se painaa pirusti. Jokull... katosi kylälle. Odotin hänestä enemmän. Ehkä minun pitäisi livahtaa katsomaan pelastajaani. En pysty unohtamaan häntä vaikka haluaisin.


Avajaiset

Avajaiset lähestyvä vauhdilla - Saul repii meidän työläisten selkänahasta kaiken irti. Jos ulkopuoliset tietäisivät mitä kaikkea ajan patinoimaa ryönää ja kulumaa me lakaisemme maton alle ja maalaame yli uudella kerroksella maalia! Silti toivon, että avajaiset ovat menestys. Saul wanhana kehäkettuna on toteuttanut markkinoinnin hyvin; jos kulta ja puolialastomat naiset eivät saa paikallisia liikkeelle, niin ei sitten mikään.

En ole ehtinyt käydä tarkkailemassa häntä. Onneksi ei ole aikaa ajatella. Kunhan hän ei ole kyllästynyt ja palannut lirkuttelemaan taas sitä qadiralaista vosua.. ehkä minun pitäisi vierailla hänen luonaan.. ihan varmuuden vuoksi.

Tulevaisuus. Se on täynnä tuntematonta. Löysin osoitteen mentorini jäämistöstä ja lähetin kirjeen. Ehkä saan kontaktin sisariini. Koulutukseni ei ole vielä valmis, vaikka kuinka toivoisinkin niin.

Avajaiset! Saul ja muuu miehistö oli saanut paikat kuntoon ja sirkuksen pystyyn juuri parahiksi. Sain takapuoleeni niin monta nipistystä, että en tunne tätä penkkiä jolla istun. Vain kohtuuden nimissä vaadin jokaiselta kähmijältä hopeisen ilostaan jonka vääryydellä veivät. Tälle succubukselle ei ryttyillä. Yhdeltä ääliöltä joudun leikkaamaan palan peukalosta, kun ei ymmärtänyt puhetta. Olisitte kuulleet kuinka hän ulvoi *punainen suukko on painettu lehdelle*.

Hieno ilta kääntyi nopeasti sekasorroksi. Maagi, pirulaisharakka ja muutama lihaskimppu yrittivät ryöstää Gobliinin kesken avajaisten. Suunnaton välähdys ja uhkaukset pakottivat useimmat tantereeseen ojentelemaan arvotavaroitaan ryöstäjille, mutta Minun toverini astuivat vastarintaan! Maagin suunnitelma pienentää pääpalkinnoksi asetettu kirstu päätyi huonosti kun Oliin näpisti tältä loitsu käärön. Karbos nuiji vihulaisten lisäksi melkein myös itsensä kanveesiin ja harakka pakeni takaovesta. Tilanne rauhoittui, mutta asiakkaat eivät. He poistuivat paikalta käärmeissään ja ennen gendarmejen saapumista.

Vangiksi ottamamme velho paljasti, että ryöstön takana on Jules Creed. Hmm, nimi ei kuulosta tutulta, mutta tämä kaupunki pullistelee rottia ja raatokärpäsiä.


Nokisella takakujalla

Epäonnistuneiden avajaisten aamuna saimme kutsun Vancaskerkinin puheille. Me saimme ylennyksen päällystöön. Oli aikakin! Palkkamme moninkertaistui (puhutaan kultaisista!) ja saamme valtaa kasinon toiminnan järjestelyyn. Saul on melkein liian ystävällinen..

Jokull haluaa suunnitella imagomme uudelleen. Pirujen sijaan hän haluaa kaasunaamareita ja pikeä. Kääpiöt kaasuahjoilla olivat yllättävän yhteistyöhaluisia. Oliin lahjoi heitä savua tupruttavin juomin, heheh.

Ensimmäinen tehtävä oli palkata lisää henkilökuntaa laivan jättäneiden rottien paikalle. Rekrytointi onnistui hyvin kaunokielisiltä jäseniltämme Oliinilta, Karbosilta ja Jokulilta. Minun tarvitsi vain katsoa sivusta. Kaikki meni hyvin, kunnes "Portin Mysteeri" tavernasta palkattiin eräs puolihaltiaheitukka. Samaritha... kihisen kiukusta, MINÄ olen tämän paikan AINOA PUOLIVERINEN HEITUKKA. Pojat pitivät kuitenkin hänen puoliaan..

Avajaisissa vangitsemamme maagi kertoi, että Jules Creed oli tarkoitus tavata kaasuahjojen peräkujalla. Suuntasimme sinne iltahämärässä ja ympäristöä tovin tarkisteltuamme suuntasimme romuisalle kujalle. Havaitsimme varjoissa epäilyttävän haltia naisen, juuri kun olin keksimässä hänestsä jotain outoa, näin myös liikettä katolla. Väijytys minä huusin ja ryntäsin haltian luokse uhaten tätä tikarillani! Mikä typerys minusta on tullut, katolla piileskelleet varjomiehet rei'ittivät pukuni ja silmissäni musteni. Narttu pääsi karkuun, mutta pienet miehet voitettiin.. niin kuulin taistelun jälkeen. Näin vain vaatemyttyjä maassa. Samalla hetkellä harppu avajaisista tepasteli paikalle vartijoineen, hähhäh hänet otimme kiinni ja annoin turhautumiseni virrata häneen. Iki-ihanat toverimme sovitteluksi hänen rikoksistaan palkasivat hänet Gobliiniin. Hienoa, nyt minun pitää pitää silmät takaraivossani..

Karbos ottelee Gobliinin Kellari Areenalla. Hänen lihaksensa, ahh. Toivon että en olisi tälläinen heitukka. Niinpä otin ja kysyin häntä kouluttamaan minua vahvaksi taistelijaksi. Hän rääkkää minua, mutta minä pidän siitä.


Jules Päätön

Takakujalta saimme haltuumme myös pään, joka paljastui Jules Creediksi. Toverini halusivat selvittää, kuka oli avajaisten iskun takana, mutta Vancaskerkin vastustelee. Hmm. Löysimme papin joka pään puhuttelun voisi suorittaa Cayden Cayleanin juottolassa. Ungh, epämiellyttävin temppeli jossa olen käynyt..

Kävin katsomassa häntä. Hän työskentelee ikäänkuin minua ei olisi koskaan ollutkaan. Kihisen vihasta. Joku päivä naamioidun, menen liikkeeseen ja isken häntä rintaan tikarillani. Väännän terää ja katson hänen silmiinsä. Miksi petit minut typerys, etkä tajua että rakastin sinua? Minun täytyy..

Oi! Jättihyttysiä! Niiden pistot aiheuttavat sellaisia paukamia, että en halua laittaa nenääni ulos pariin päiväään.

Jules kertoi että hänet palkkasi ja murhasi haltia nainen nimeltä Depora. Taisimme hänet jo tavatakin.. Aloimme jäljittää haltiaa, mutta Julesin mainitsema tapaamispaikka ei ole tuottanut hedelmää. Oliin on palkannut erään puolituisharpun äpärät pitämään haltiaa silmällä satamassa. Ei huono suunnitelma, sillä puolituiset tuntuvat sikiävän kuin sammakot suomaalla! Ja lisäksi he ovat halpoja..


Zincherin areenalla

Saimme vieraan Gobliiniin. Tunnistin hänet heti Clegg Zincheriksi. Hänellä on kalavelkoja Vancaskerkinin kanssa. Wanha luimu ei uskaltanut tulla tervehtimään vihamiestään, mutta näytti laittavan Ulwarin asialle. Zincher ei näytä kiinnostuneelta turinoinnista saatikka palveluksistamme. Sen sijaan hän tulee luokseni! Ei, hän olikin kiinnostunut Karbosista. Hah, on kuulemma kuullut tämän maineteoista areenallamme. Ei hän väärässä ole, olisitte kuullut minkä rusahduksen ruostehirviön selkäpanssari päästi kun Karbos murkasi sen yhdellä iskulla!

Humaltunut Karbos otti haasteen vastaan Zincheriltä. Piruparka. Zincher voi heittää häntä vastaan mitä tahansa! Mutta ehkä me muut voimme auttaa katsomosta käsin. Ensin täytyy selvittää mitä Zincher asettaa karbosia vastaan..

Pukeuduin valeasuun (viehkeä vaalea peruukki ja ylimystöllinen olemus). Samalla kun ongin tietoa illan ottelusta, voisin käydä viemässä myös hänelle viimeiset terveiseni. Kirkasliekki ajattelee häntä ahnaasti.

Samoilen liikkeessä, katselen noita merkityksettömiä virityksiä hyllyillä. Täällä on toinen asiakas. Hän on niin innostunut palvelemaan tätä. Petoksesi loppuu tähän kultaseni! Viimeiset sekunnit ovat käsilläsi..

Se piru.. katsoi vain silmiini. Minä häkellyin sopersin jotain ja juoksi ulos liikkeestä. Hänen silmänsä sulattavat kaiken katkeruuden mielestäni ja tunnen itseni vain eksyneeksi lapseksi joka haluaa varastaa toisen tikkukaramellin pelkkää pikkumaisuuttaan. En usko että hän tunnisti minua, onneksi hän on niin hölmö. Niin palavasti kiinni elämässä, mutta tuskin koskaan tajuaa asioita jotka tapahtuvat hänen nenänsä edessä. Ahh.

Karbos taistelee viemärihirviötä vastaan. Se on niin suuri ja ruma lonkeroineen kaikkineen. Nyt se nappasi Karbosin lonkeroonsa. Yritän pilkatata sitä katsomosta käsin, mutta typerä eläin ei ymmärrä uhkaani. Vastapäätä areenaa pojat näyttävät aiheuttavan järjestyshäiriötä. Hahah, Ulwar on selkeästi keskittynyt messuamaan loituaan ja muut koittavat estää järjestysmiehiä heittämästä häntä ulos. Tämähän on hyvää viihdettä ja itse asiassa Karboskin näyttää olevan niskanpäällä itse päätapahtumassa. Hienoa pojat, te annatte minulle niin paljon iloa! Jos hän vielä istuisi tässä vieressäni.. pah, ajatukseni pettävät minut aina..

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped