Täältä löydät Suomen aluekoordinaattorit. Suomen Venture-Captainina/Taivalkapteenina toimii Markus Hyytinen Oulussa ja Venture-Lieutenanteina/Taivalluutnantteina toimii Minna Hiltula Tampereella. Markus vastaa Suomen Pathfinder/Starfinder Societyn asioista laajemmin ja Minna ja Toni vastaavat omien paikkakuntiensa toiminnasta. Voit ottaa vapaasti yhteyttä kaikissa askarruttavissa asioissa.

Varmmmin taivalupseerit saa kiinni joko Discordista tai YV:llä foorumilta.

Aluekoordinaattorit 
NimiSähköpostinickPFS#Paikkakunta
Minna HiltulaPFSTampere@gmail.comRei4304Tampere
     
Markus HyytinenPFSOulu@gmail.comAgape67561Oulu

Missä pelataan?

Tampere

Tampereella pelataan pääosin ihmisten yksityisasunnoissa keskustan tuntumassa. Kuukausittainen pelipäivä järjestetään Kalevassa sijaitsevalla Domus-klubilla, osoitteessa Väinämöisenkatu 11-13. Lisäksi välillä pelejä on myös Hervannassa sijaitsevalla TTY:llä. Lisäinfoa Tampereen pelipäivistä (mm. tulevat pelipäivät) löytyy täältä.

PK-seutu

Pääkaupunkiseudulla pelataan pääosin Helsingissä ja Espoossa ihmisten yksityisasunnoissa. Tarkemmat ohjeet pelipaikasta löytyy aina joko ilmoituksesta tai tarvittaessa voi kysyä yksityisviestillä pelijohtajalta. Helsingin Fantasiapeleissä pelataan joka maanantai klo 16.30 Pathfinderia tai Starfinderia..

Oulu

Oulun säännöllinen pelipäivä on tiistaisin Fantasiapelien alakerrassa klo 18.
Jos haluat sinun kaupunkiisi Starfinder Societya säännöllisemmin ja/tai olisit itse kiinnostunut järjestämään alueellasi säännöllisiä pelejä, ota yhteyttä Markus Hyytiseen!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped