NR / TacNet

Tactical AR software features sophisticated expert programs designed to analyze a situation, evaluate threats, incorporate sensor data from networked team members, calculate probabilities, run background simulations, and suggest courses of action.

TacNets

TAC NET SIVUN KOMMENTIT OVAT PELINJOHTAJAN KÄYTTÖÖN. ÄLÄ LUE ETEENPÄIN!

Dawnrazor's Urban Combat Intrusion TARS

Rating
4
Basic Pool
16
Sensor Channels
Minimum 4 per user
Coil
Primary: Visual feed, Audio feed, Low Light Vision, Thermographic Vision
Secondary: Visual Magnification, Laser Mic, Smartlink
With Revenant: Select Sound Filter, Spatial Recognizer, Geiger Counter
Slav
Primary: Visual feed, low light vision, thermographic vision, olfactory feed,
Secondary: Audio feed, smartlink
Spook
Primary: Audio feed, visual feed, low light vision, thermographic vision

Accepted Sensory Channels: Audio feed, select sound filter, spatial recognizers, ultrasound, visual feed, low-light vision, smartlink, thermographic vision, olfactory feed, orientation system, radar, scanners.

Primary channelit ovat neljä ensimmäistä, joilla verkko pysyy pystyssä. Secondary channelit ovat varakanavia, jotka otetaan käyttöön, jos ensisijaiset kanavat pettävät. Lisää saa ehdottaa.

Mekaniikka

Testiversio

Peruskäyttö

Jokaisella tiimillä on TacNet Pool, joka on TacNet Rating x TacNetin jäsenet.

Raging Dawn valmistautuu iskemään AA-korporaation labraan. RD:llä on käytössään Rating 2 Urban Combat Assault TARS. Neljän hengen tiimillä on siten 8 taktista noppaa käytössään.

Jäsenet voivat käyttää TacNet poolin noppia halutessaan heittoihin, jotka voisivat hyötyä TacNetin käytöstä. Yhteen heittoon voi käyttää maksimissaan TacNetin verran noppia.

RD:n kärkimies, Marker, syöksyy ovesta labran aluaan. Hardwiren tarkkailudrone lentää sisään samaan aikaan ja Bruno tulee välittömästi perässä. Huoneessa on paikalla riittävästi selsoridataa, joten Marker käyttää TacNetin maksiminopat (2) havainnointiin. Muiden ei tarvitse havainnoida asioita tietoisesti antaakseen noppia. Brunon näkökentän rajoilla välähdyksenomaisesti näkyvät asiat riittävät informaatioksi TacNetille.

Jokainen puuttuva TacNet Knowledge hukkaa yhden nopan välistä.

Hardwire ei ole maailman kovin TacNetin käyttäjä. Ykkösen skillillä Harwire saa RD:n TARS:ista kahta noppaa käytöllä vain yhden nopan bonuksen pooliinsa.

TacNetin tarkoituksen mukainen toiminta ilman TacnNetin bonuksien käyttöä ja hallitut tauot toiminnassa palauttavat TacNetin noppia useimmiten Ratingin verran.

Raging Dawn vyöryttää aulan ilman, että vauhti juuri hidastuu. Vartijat on niitattu ja vastaanoton haltiamisu on lyöty maihin. Ragind Dawn jatkaa matkaa varsin tiiviissä muodostelmassa. Marker menee kärjessä, Bruno ja Boom-boy sivuilla ja Hardwiren dronet antamassa yleiskuvaa. Pari siviiliä runnotaan maahan matkalla ja porukka pääsee labran ovelle ilman, että vyörytys hidastuu. Tiimin kippoon kilahtaa Ratingin verran (2) noppia takaisin.
Mikäli RD pitäisi vielä lyhyen taktisen palaverin ennen labran vyöryttämistä, palautuisi tiimille vielä Ratingin verran noppia lisää.

Rules of Engagement

Initiative ja shooting bonuksia saa vain ja ainoastaan luottamalla henkensä - ja muiden hengen - TacNetin ja sitä käyttävän ryhmän jäsenten varaan.

Initiative bonuksia saa, kun opettelee luottamaan vaistonvaraisesti TARS:in feediin. Vaatii yhden ylimääräisen initiavtive passin toimiakseen.

Ampumisbonuksia saa, kun luottaa ryhmän jäsenten antamiin tietoihin ja kytkee aseensa ampumaan heti, kun kohde on tähtäimessä riippumatta siitä, mikä kohde on. Vaatii smartlinkatun aseen.

TARS:eista yleensä

Urban Combat Intrusion TARS, Hacked
Rating 1 -- 5R -- 3000 ¥
Rating 2 -- 10R -- 6000 ¥
Rating 3 -- 15R -- 13500 ¥
Rating 4 -- 20R -- 24000 ¥
Rating 5 -- 25R -- 37500 ¥
Rating 6 -- 30R -- 54000 ¥

Cracking Copy Protection: Limited* Extended Logic + Software [13+R, 1h] test.

*Limited Extended testissä jokaiseen uuteen heittoon tulee -1. Heittää saa, kunnes mokaa pahasti tai nopat loppuu. Glitch aiheuttaa ongelmia, Critical Glitch pistää juttuja paskaksi.

TacNetit ovat nykyisessä muodossaan varsin uusi ilmiö.

Ne ovat myös varsin tehokkaita ja niillä voi saada merkittävän edun taistelussa. Käytännössä varjoihin näitä SOTA-vekottimia tulee tipoittain. Koska kyseessä on käytännössä expert programien verkko on Tactical AR softien kopiointi todella vaikeaa. Kirjan hinnat ovat runnereille käytännössä kopioitujen, laittomien taistelusoftien hintoja. Ne ovat käytännössä Restricted kamaa, johon ei ole lisenssiä. Jos hahmot haluavat tilata softat suoraan valmistajilta, sen voi tehdä. Se tapahtuu SIN:llä, joka tarkistetaan aika varmasti ja siinä tuskin riittää pelkkä kirjastokortti. Se ei kuitenkaan ole mitenkään mahdotonta, varsinkaan jos on valmis käyttämään yhtiöiden modaamattomia softia.

Kaikilla Tactival AR Softwareilla on kolme määrettä. Jokainen puuttuva määre tiputtaa bonusta yhdellä. Jos hinnat tuntuvat kovilta, niin kannattaa katsoa paljonko pitäisi maksaa kamoista, joista saa puolet samasta bonarista vaikka Perceptioniin, Infiltrationiin, Firearmsiin ja Tacticisiin. Noin niinkuin suuntaa-antavasti.

Pelimekaanisia bonuksia lukiessa kannattaa kiinnittää huomiota lauseeseen "Here are some example tests in which tacnet bonuses *might* apply:" Lähelekään kaikki eivät tule aina. Osa ei tule ehkä koskaan. Jos hahmot hankkivat TacNetin, tehdän joitain linjauksia, joilla hommaan saadaan läjä staattisia bonuksia jatkuvasti muuttuvien tilannebonusten sijaan. Maailmallisesti nämä kuitenkin muuttuvat vähän jatkuvasti.

Jotta TacNet toimii kunnolla sen pitää saada valtava määrä dataa käyttäjältä. Jokaisella verkon jäsenellä pitää olla tietty määrä sensory data -laitteita käytössä, jotta verkko toimii kunnolla. Toinen vaatimus pelimekaanisiin bonuksiin on, että käyttäjä luottaa softaan suhteellisen sokeasti. Ampumabonuksia (vaatii Smartlinkin) saa vain, jos antaa verkolle luvan käyttää määriteltyjä Rules of Engagementtejä ja antaa verkolle luvan laukaista ase, kun ehdot täyttyvät ja ase on kohdalla. Perception bonuksia saa vain, jos luottaa siihen, että muut hoitavat osansa ja keskittyy vain verkon valaisemiin alueisiin, jotka eivät verkon mukaan ole jo jonkun muun valvonnassa. Mitä korkeamman tason verkkoihin mennään, sitä enmmän verkkoon on pakko luotaa, jotta siitä saa hyötyä irti.

Kovan tason softat ovat todella kalliita, mutta myös todella tehokkaita. Kovat TacNetit ovat yksi syy sille, miksi AAA-korporaatioiden elite black opsit ovat niin tolkuttoman kovia.

>>> KOPIOINTIGLITCHEJÄ

BLAIR
Ampuminen saattaa generoida tuplakuvia.

Page last modified on 2017-06-13 18:29