NR / Scarecrow
Scarecrow on Shadowsean tietopankki. Noden arkistoista löytyy tietopaketteja, vähän joka lähtöön. Harvaan pääsee käsiksi ilmaiseksi.

Connecting SecMatrix Public VPN...
...Matrix ID Spoofed
...Encryption Keys Generated
...Connected to Onion Routers
> Login ************
> Password **************
...Biometric Scan Confirmed
Connected to <ERROR: NODE UNKNOWN>

ShadowSea node

Scarecrow

[ Olympus | Scarecrow | Sound and Fury ]

[Scarecrow sisältää massiiviset määrät hyödyllistä ja hyödytöntä tietoa. Kokonaisuuden simuloiminen edes pienellä skaalalla on liian iso työ tehtäväksi tätä peliä varten. Tällä sivulla on satunnais otantaa Scarecrow:n tarjonnasta. Tilauksia sisällöstä otetaan vastaan.]

Fun and Games

Onko kyttäyskeikalla tylsää? Ei hätää, ShadowSean leikkihuone auttaa! Pelejä ja muuta aivoja tuhoavaa ajan vietettä joka lähtöön.

Sea Bay

Osta, myy, huijaa ja varasta. ShadowSean ylläpitö ei vastaa kaupoista tai niiden luotettavuudesta.

Spook Guide to Shadowrunners

Paikoitellen varsin hysteerinen pikku Sim-kyhäelmä. Täysille ummikoille mahdollisesti jopa hyödyllinen.

Seattle Map Archive

[Meta] Tuhansia karttoja, pohjapiirrustuksia ja kulkureittejä. Yksittäisen kartan hinnat vaihtelevat ilmaisesta aina tuhansiin nuyeneihin.

Shadow-wiki

[Meta] Tonneittain pintatietoa varjojen maailmasta. Suurinpiirtein kaikki peruskirjan in-game data on löydettävissä täältä.

What Can They (Legally) Do?

M.O.M.’s Guide to Knowing Your Right

SIN vs SINless: It Really Does Matter

Posted by: Aufheben

Jack Pointin puolelta löytyi muutaman vanhan oppaan päivitetty versio. Kiinnittäkää huomiota Crash 2.0. jäljiltä uusittuun matrix-lainsäädäntöön. Kiitos M.O.M:lle, Aufhebenille ja muille levitysluvista. Jos näitä löytyy ajelehtimasta joistain julkisista (tai suljetuista) nodeista 'Sean ulkopuolelta, mä jäljitän sen retardin paskiaisen ja revin sen PAN:in ihan vitun palasiksi ja dellin kaikki sen tilit. So ka?

--Spook

Tutor Haven

Aika opetella jotain uutta, mutta ketään muuta ei kiinnosta? Väärin. Agenttia kiinnostaa aina. Tutor-softia laidasta laitaan. ShadowSean logolla varustetut ovat luotettavien tahojen tarkistamia.


Page last modified on 2010-01-12 14:29