Wiki roolipeliaiheiseen tiedonvaihtoon ja dokumentointiin.

Mekanismin uusi versio löytyy osoitteesta https://pelilauta.web.app/sites/mekanismi – mekanismi.sange.fi ei ole menossa mihinkään, ja "vanhaa" sivustoa voi käyttää myös uusille peleille jatkossa.

Lisätietoja UnStrapped-ulkoasusta löydät sivulta MekanismiUS. Kommentteja ja ehdotuksia toivomme sivulle ToDo.

Tervetuloa Mekanismiin

Mekanismi sisältää sekä pelimateriaalia, valmiita ja keskeneräisiä pelejä ja pelijärjestelmiä että lukuisia eri pelien ja peliporukoiden käyttöön tehtyjä sivustoja.

Suurin osa sivuista on luettavissa ilman sisäänkirjautumista. Muuttaaksesi sivuja tarvitset oman tunnuksen, jonka voit luoda väliaikaisella salasanalla. Salasanan saa pyytämällä joltakulta järjestelmän käyttäjältä.

Mekanismin kehittämiseen voit osallistua sivulla Kehitysajatukset. Listauksen eri pelien sivuista ja muista tuotannoista löydät sivulta Projektit. Jos wikissä toiminta askarruttaa, kannattaa tarkistaa löytyykö ohjeistuksesta apua.

Welcome to Mekanismi

Mekanismi is a mainly Finnish wiki for role playing related correspondence. You're welcome to start your own RPG-oriented projects in English, but you still need a login for the wiki. Ask someone of the current users that you know.

For content in English, check the Projects listing or the group for international Events.

pmwiki-2.2.129

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped