Karbos Karhunkaataja

Male Human (Shoanti) Barbarian 3
CN Medium Humanoid (Human)
Hero Points 2
Init +2; Senses Perception +5


DEFENSE


AC 18, touch 12, flat-footed 16:(+6 armor, +2 Dex)
hp 41 (3d12+6)
Fort +5, Ref +3, Will +1
Defensive Abilities Trap Sense +1, Uncanny Dodge


OFFENSE


Spd 30 ft.
Melee Gauntlet (from Armor) +7 (1d3+4/20/x2) and
:Javelin +3 (1d6+4/20/x2) and
:Longspear +7 (1d8+6/20/x3) and
:Masterwork Earth Breaker +8 (2d6+6/20/x3) and
:Sap +7 (1d6+4/20/x2) and
:Unarmed Strike +7 (1d3+4/20/x2)


STATISTICS


Str 18, Dex 14, Con 15, Int 8, Wis 10, Cha 10
Base Atk +3; CMB +7; CMD 19
Feats Extra Rage, Furious Focus, Power Attack -1/+2
Traits Iron Liver, Looking for Work: Intimidate
Skills Acrobatics +1, Climb -1, Escape Artist -3, Fly -3, Intimidate +7, Linguistics +0, Perception +5, Prof: Guard +2, Ride -3, Stealth -3, Survival +7, Swim -1
Languages Common, Shoanti, Varisian
SQ Fast Movement +10 (Ex), Heart of the Wilderness +1, Rage (16 rounds/day) (Ex), Superstition +2 (Ex)
Combat Gear Chainmail, Javelin (6), Longspear, Masterwork Earth Breaker, Sap; Other Gear Backpack (11 @ 16 lbs), Bedroll, Blanket, winter, Flint and steel, Oliin, Rations, trail (per day) (3), Sherana stuff, Torch (5)


SPECIAL ABILITIES


Fast Movement +10 (Ex) +10 feet to speed, unless heavily loaded.
Furious Focus If you are wielding a weapon in two hands, ignore the penalty for your first attack of each turn.
Heart of the Wilderness +1 +5 on CON checks to stabilize, +1/2 level to negative HP level for death, +1/2 level Survival.
Power Attack -1/+2 You can subtract from your attack roll to add to your damage.
Rage (16 rounds/day) (Ex) +4 Str, +4 Con, +2 to Will saves, -2 to AC when enraged.
Superstition +2 (Ex) +2 save vs. magic while raging.
Trap Sense +1 (Ex) +1 bonus on reflex saves and AC against traps.
Uncanny Dodge (Ex) Retain Dex bonus to AC when flat-footed.


Päiväkirja

Karbos

Adventure: Date (game world): 4708/07/18; Date (real world): 2010/01/27 XP Reward: 0 XP; Net Cash: 41 GP -1 SP

Lyöttäydyin oudon pirun palvoja tarinankertojan matkaan, kun tämä lupasi järjestää minule töitä Kultaisesta Gobliinista. Lisäksi seurueeseemme kuuluu pari Ulfenilasta kelpo miestä. Outo hiippari nainen, joka tuntuu salaavan jotain, mutta ulkomuodot on kohdallaan niin enpä häntä enempää jaksa epäillä. Jos hän pettää minut niin liiskaan hänet ja ripustan seinälleni, jos kasvot säästyy. Ja viimeiseksi pieni ruskea pappi, joka ei tunnu haluavan tehdä mitään hyödyllistä.

Löysimme lopulta etsimämme pirulaiset, Gobliineja tottakai ja joku viherpiiperö, jonka kaadoin vasarallani. Koetti kuitenin polttaa vaseran varren ja kylä tuohon taisi muutama rakko omaan käteenkin tulla. Jokull, tuo outo tarinaheppu, kertoi jotain tarinaa jota en ymmärtänyt, mutta korjasi kuitenkin vasaran. Samoin tuo ruskea pappi, Ulwar, paransi haavani, joten on heistä selkeästi jotain hyötyäkin. Hiippari nainen, Sherana, löysi tieltä sitten mukavan tikarin jonka omi itselleen.

Palattuamme Velshu Upplands majataloon, ell oli jotain hyypiöitä, jotka halusivat vaivalla löytämämme tikarin. Lopulta sitten nujakoitiinkin vähäsen knnes joltain velholta kärähti joku lappu. No jouduimme sitten lähtemään hakemaan jotain kamoja Mieranin metsästä, jotta saataisin Sheranan tikari takaisin. Myös toinen porukka lähti hakemaan tavaroita saadakseen tikarin itselleen.

Pääsimme lopulta metsään ja tappelimme jonkun samperin kasvin kanssa. Löydettiin myös vähän rahaa ja pari esinettä. Jaoimme löytämämme rahat.


Adventure: Date (game world): 4708/07/19; Date (real world): 2011/01/24 XP Reward: 2000 XP; Net Cash:

Kohtasimme tänään karhun. Kamppailin sen kanssa suoraan voimien mittelössä. Kaadoin sen kahdella iskulla. Keräsin siltä kulmahampaa mukaan, teen siitä korun.

Loot: -Ontosta puusta löydetyt vihreät jalokivet

Taistelimme tänään aukiolla sen toisen seikkailija porukan kanssa. Vasarani mäjähti oikein palkitsevan rusahduksen saattelemana. Hän kaatui maahan kuin perunasäkki. Toinen uhrini oli samaisen porukan pikku gobliini pirulainen, jonka murskasin kun se yritti luikkia karkuun. Sitten hakattin joku tomuotus ja puumies, hajosi vasaran alla.

Jokull kertoili taas jotain ihme tarinoita. Niillä on kyllä kumma vaikutus kun saavat haavat umpeutumaan ja vasarankin se korjasi yksi päivä. Vähän outo tyyppi mutta ihan mukava loppujen lopuksi, mutta kyllä tuo hänen olemus vähän muistuttaa noita pirun palvojia.

Palasimme sitten lopulta takaisin Velashu Upplands majataloon, jossa luovutime löytämämme esineet ja saimme Sheranan himoitseman tikarin takaisin. Lopulta suuntasimme takaisin kohti Rätselporia.


Adventure: Date (game world): 4708/07/25; Date (real world): 2011/02/17 XP Reward: 0 XP; Net Cash: 260 GP

Aaah, taas Rätselporissa. Jokull piti sanansa ja nyt olen Kultaisen Gobliinin ovimiehenä, saan ihan luvan kanssa piestä asiakaita. Pomo on kyllä vähän kärttyinen, mutta ei se mitään, kyllä tässä hommassa sen kestää ja jos ei kestä niin pieksempä senkin.

Jaoimme myös löytämämme tavarat ja myimme turhat pois. Kävin samalla hankkimassa uudet rintapanssarin tuon vanhan kuluneen haarniskan tilalle. Myjä koetti tinka tästä kaksin kertaista hintaa, kuulemma ollut pirun palvojan päällä, mutta kyllä minä haistoin että jotain muuta tämän sisällä on ollut. Tirvaisin typpiä niin johan tiputti hinnan järkevälle tasolle, otti vielä vanhan vaihdossa kelpo korvauksella

Taustatarina

Karbos on nuori Shoanti mies. Hänen suuri kokonsa, valtavat voimansa sekä äkkipikainen luonne saattavat hänet hyvin usein ongelmiin tavernoissa, joissa hän viihtyy hyvin alkoholin äärellä. Riddleportissa hänet tunnetaankin jo monissa kapakoissa, mutta sisään hänet päästetään, koska hän korvaa aiheuttamansa vahingot, yleensä toisten tajuttomien rettelöitsijöiden rahoilla.

Riddleporttiin hänet toi uteliaisuus. Häntä ei kiinnostanut heimonsa vanhat perinteiset tavat vaan hän haluaa kokea maailmaa ja ensimäinen kiinnostava paikka oli Riddleport ja sen lukemattomat tarinat.

Elantonsa Karbos on tienannut tähän mennessä toimimalla karavaanien vartijana sekä satunnaisesti tuhoamiensa tavernojen ovimiehenä.

Riddleportin Kultaisen Goblinin suuri peli kiinnostaa, koska siellä varmasti tarvitaan lisää miehiä pitämään järjestystä, ja kaksi metrinen Shoanti herättää varmasti kunnioitusta vähäisimmissä miehissä, joten Karbos koettaa päästä töihin ovimieheksi.
Created With Hero Lab® - try it for free at http://www.wolflair.com!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped