(toiminnot)

hwechtla-tl: Nimien käyttämisestä

Kierre.png

Mikä on WikiWiki?
nettipäiväkirja
koko wiki (etsi)
viime muutokset


Koska nettipäiväkirjaa vaivaavat henkilökohtaisuusongelmat, en aio käyttää ihmisten nimiä kirjoittaessani tänne. Saatan käyttää pseudonimiä, jos selittämisen selkeys vaatii nimiä.

Suurin osa täällä olevasta tekstistä on tietenkin minun kirjoittamaani. Mutta koska WikiWikin idean mukaisesti kaikki voivat muokata sivuja, tässä on muutamia ohjeita:

http://c2.com/cgi/wiki?NoNamesPlease

http://c2.com/cgi/wiki?OurWordsNotYours

terom: Minusta handle: -notaatio kommentin alussa ei minusta ole niin selkeä kuin kommentin loppuun lisätty, esimerkiksi kahdella yhdysviivalla erotettu nimi. Tämä siksi, että minusta on hieman hankala erottaa, onko teksti jonkun handlen vai onko se suunnattu, osoitettu jollekulle. Tietysti jos ja kun sovittua notaatiota käytetään johdonmukaisesti, niin siihen varmaankin tottuu. Tässä kappaleessa kuitenkin molemmat, jotta näitä notaatioita voi verrata. -- terom

atehwa: Jep... olen tosin pannut merkille, että perässä oleva allekirjoitus aiheuttaa ylimääräistä edestakaisin hyppimistä tekstissä, usein puhuja on sen verran olennainen tieto... ja on joskus vaikeaa tietää, kuinka suuri osa tekstistä on nimetöntä kommenttia jne. Lisäksi puhuttelun tunnistaa siitä, ettei siinä käytetä linkkiä (kun sellaista ei ole mitään syytä käyttää). Mutta joo, mikä tahansa käytäntö, kunhan sitä käytetään johdonmukaisesti.

Linkkihän on tavallaan erikoinen korostuskeino.

newman: Olen samaa mieltä kommentin alussa olevasta "allekirjoituksesta" mutta toisaalta juuri tuo eroavuus linkistä ehkä selkeyttää kummasta on kyse. Suosisin kyllä ainakin itse perinteistä allekirjoittamista.

Elakim: Hassua, minusta tämä näytelmänotaatio (vuorosanan sanoja vuorosanan edessä) toimii paljon luontevammin kuin allekirjoitus.

atehwa: Rehellisesti sanoen niin minustakin. En vain tuolloin halunnut lähteä väittelemään kovin vähämerkityksisestä asiasta. Joka tapauksessa ihmiset ovat tehneet minun mieleni mukaan, joten olen tyytyväinen :) Kommenttisi on muuten hauskasti kaksitulkintainen (sanoja/sanoja).

Elakim: Kas ihmettä. ;)

kategoria: wiki


kommentoi (viimeksi muutettu 09.07.2007 13:21)