Näytös II: Satama

Pelinjohtaja: Pekka

RAKENTEILLA

Visio

Viimeiset tunnit on neliosainen minikampanja, jossa pelataan lapsuuden kaveriporukkaa ja heidän vaiheitaan vauhdikkaasti muuttuvassa maailmassa. Pelissä on tarkoitus keskittyä tutkimaan ihmisten haaveiden muokkautumista iän kasvaessa, aikuisuuden tuomien realiteettien vaikutusta unelmiin ja paineen alla horjuvan motivaation rajoja. Tyylilajiltaan kampanja on suhteellisen realistinen. Peli sijoittuu suurinpiirtein nykypäivän Suomeen.

Hahmoja on tarkoitus pelata vakavasti. Tunteisiin ja ihmissuhteisiin on tarkoitus kiinnittää huomiota. Peli on kuitenkin melko lyhyt, joten kohtauksia tullaan leikkaamaan välillä melko rankastikin. Tämä on hyvää harjoitusta ainakin pelinjohtajalle ja varmasti myös pelaajille.

Systeeminä toimii FATE. Systeemin on tarkoitus olla opittavissa hahmonluonnin kuluessa, mutta jos joku haluaa vilkuilla sitä etukäteen, löytyy sen olennaisin osuus eli aspektit täältä: http://www.faterpg.com/dl/df/aspects.html Hahmot luodaan yhdessä, joten mitään erityisempää ei tarvitse miettiä etukäteen.

Hahmot

Petra "Pete" SipariRokkarinuori, tuleva Tallink-muusikkoJanne
Rami KivimäkiElämässä kiinni roikkuva pikkurikollinenMänzy
Karl "Kalle" RödbergHukassa oleva bättrefolk autointoilijaPetri
Joni TammiKunnollinen konservatoriarokkariRisto
Disclaimer: Pelinjohtaja on saattanut ilmaista osan asioista harhaanjohtavasti tai jopa osin valheellisesti.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped