tuut nuut

Forgotten legacies of dust
People remembered in nothing
But fragments of language
Verses of song
And shards of military rust

Aloitellaan tässä kesällä Starfinderille kirjoitettua miniseikkailupolkua nimeltään Against the Aeon Throne. Kolmiosainen kampanja vie pelaajat ja avatarinsa kohti semisti avaruusnatsihtavaa Azlantin tähti-impreriumia ja sen käsikassaroita. Näissä uusissa Paizon lyhytkampanjoissa käydään läpi paljon pienempi asevarustelu ja pelaajat löytävätkin itsensä mukavasti vain kutostasolta päätösottelussa.

Kampanjan kantavana teemana on partisaanisuus ja monoliittisen harvainvallan mielettömyys. Tahdonkin hahmoilta itsepäisyyttä, monisävyisyyttä ja sirkuskirjoa. Otamme Mos Eisleyn, tungemme sen SSV Normandyyn ja katsomme minkänäköisiä mukuloita ovipositori spruuttaa. Olkaa inhottavia QUILTBAG-sissejä, sateenkaaren valittuja lapsia ja/tai uplifted bearejä!

Kampanjasta saa Starfinder Societyyn kronikoita kunhan sanktioitu osa on saatu päätökseen. Kronikat on tasoa 1-2, 3-4 ja 5-6.

Kampanjan ûberhejenä toimii #1fuccboi Muser
Pelaajina mukana Gommuuni+Deus


UUSI DOODLE

Tuossa uusin doodle. Seuraavaa kertaa odotammekin sitten lokakuun puoliväliin. Täytelkää rauhassa!

Muistakaa, että jos perutte session myöhemmin kuin viikkoa etukäteen, emme todennäköisesti pysty uuteen lyhyellä aikataululla.

Quarantenus.

Keisarikunnan koura
Peli 2: 23.9. klo 16:30
Peli 1: 27.8. klo 16:30

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped