Kaartin historia

1649 perustettu Aurinkokuningasta suojeleva eliittisotilaiden joukko

Apepin kulttilaisten aloitettua Louis XIV:n murhayritykset 1643 ottivat muutamat Anna Itävaltalaiselle uskolliset tehtäväkseen Louisin suojelun. Louisin äiti, Anna oli tuossa vaiheessa jo täysin kulttilaisten hallinnassa. Murhayritysten jatkuttua päätettiin Louisin suojelemiseksi perustaa 1647 henkivartijoiden joukko, joka totteli myöhemmin nimeä aurinkokaarti. Louisille uskolliset alkoivat Annan henkilääkäri ??? johdolla värvätä kuninkaan musketöörien joukosta parhaimpia ja luotettavimpia sotilaita. 1648 Kuninkaalle uskollisten valtuuttamana saksalainen oppinut Athanasius Kircher ryhtyi kaikessa hiljaisuudessa kouluttamaan kaartin jäseniä taistelemaan kulttilaisia vastaan mielen ja miekan avulla. Vuoden koulutuksen jälkeen uskollisilla oli apunaan 80 sotilaan eliittijoukkio.

lisää tulee

Kaartin organisaatio

Kaarti jakautuu maallikko- ja sotilasjäseniin. Maallikkojäseniä kutsutaan Auringon valvojiksi, ja heidän tehtävänään on raportoida oudoista tapahtumista.

Kaartilaisen varustus

Aseistus

  • musketti
  • miekka
  • metsästysveitsi
  • 2 muskettipistoolia

Vai olisiko sittenkin parempi, jos näissä olisi enemmän munaa ja mielikuvitusta?

En tiiä onko tarpeen. Musketti, pistoolit ja miekka kelpasi Solomon Kanelle, miksei sitten näillekin. Mustaruutiaseet, jotka on kantajalleen hengenvaarallisia on musta ihan tarpeeksi munakkaita. ;)
Totta. Pitäiskö tuon miekan olla joku vähän miehekkäämpi hirviöiden pilkkomiseen sopiva kuin ajan kuvalle tyypillinen pistomiekka?
Onko sen niin väliä loppujen lopuksi. Tällaisten erikoismiesten ollessa kyseessä voisivat kyllä tulla kyseeseen individualistisemmat aseetkin; jollakulla raskas lyömämiekka, toisella kevyt ja ketterä pistomiekka, kolmannella säilä ja main gauche, neljännellä raskas ja antiikkinen flamberge tai raudoitettu puunuija.
Riippuu siitä tekeekö pelissä olevat aseet tietyn verran vahinkoa sääntöjen mukaan.

Tutkimusvälineet

Mitä näihin välineisiin voisi kuulua?

Samanlainen toolkit häröjä forensic-välineitä kuin Ichabodilla Päättömässä rRatsumiehessä! :)

Muut välineet

  • hopealuoteja
  • vaarna
  • uskonnollisia symboleja
  • pyhää vettä

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped