Roku, Tulinyrkki 0

Aamun raivon polttava tuli

Male human monk (four winds/qinggong) 12
LN Medium humanoid (human)
Player Blue_Hill


Init +6
Senses Perception +19


AC 25, touch 22, flat-footed 22; (+3 armor, +2 Dex, +4 Wis, +1 Dodge, +1 Defl, +3 monk, (+5 Natural))
hp 111 (12d8+48)
Fort +13, Ref +12, Will +14
Special Defenses improved evasion, still mind Resist fire 12


Speed 70 ft.
Melee Nyrkki/potku/pää +16/+10 (2d6+6 /19-20)
Melee Iskusarja +17/+17/+12/+12/+7 (2d6+6 /19-20)
Ranged Heittoveitsi +11 (1d2+4 /x2)
Ranged Heittoveitsisarja +12/+12/+7/+7/+2 (1d2+4 /x2)
Special Attacks Elementti-isku 14/pvä (+3d6 acid/cold/electricity/fire damage), PA -3/+6, Efreet Style (Wis to fire dmg, miss 1d6 fire dmg), Efreet Stance (dc 20 Refl save or catch fire)


Ki powers
Spell-like abilities (CL 12; concentration +16) - barkskin, scorching ray, dragon's breath


Str 19, Dex 14, Con 16, Int 10, Wis 18, Cha 10
Base Atk +9/+4; CMB +16; CMD 35
Feats Improved Initiative, Athletichb, Dodgemb1, Elemental Fist, Improved Unarmed Strike, Combat Reflexesmb2, Power Attack, Efreet Style, Deflect Arrowsmb3, Extra Ki, Efreet Stance, Improved Critical (unarmed strike)mb4, Weapon Focus (unarmed strike)
Skills Acrobatics +18 (+46 to jump) (12), Climb +17 (3), Intimidate +5 (2), Know (history) +10 (6), Know (local) +5 (1), Perception +19 (12), Profession (sailor) +11 (4), Sense Motive +19 (12), Stealth +11 (6), Swim +16 (2)
Traits Ancient Explorer, Acrobat
Languages Taldan, Osirion, Cycklops
SQ maneuver training, ki pool (12; magic, cold iron, silver, lawful), ki powersUM (barkskin (1 point), scorching ray (2 points), dragon's breath (2 points)), high jump, purity of body, stop time (6 points)


On person munkin vaatteet, heittoveitset (8), temppelimiekat (2), vyöpussi, suojarannekkeet +2, yli-inhimillisen voiman ja kestävyyden vyö +2, lumotun nyrkin riipus +2, punaisen soturin huivi (as jingasa of fortunate soldier), viisauden otsapanta +2
In bandolier parannusjuoma (clw) x3, parannusjuoma (cmw) x2, parannusjuoma (csw) x1, sankaruus-juoma x1, lento-juoma x1, näe näkymättömät-juoma x1, pauudelta suojas-juoma x1, taika-ase öljy x2, suurennus-juoma (2), vedessähengitysjuoma x2
In locker/backpack Saippua, kessua, parranajokamat, pakki (lautanen, lusikka/haarukka/veitsi, muki), soihtuja, vesileili, ruokaa, riippumatto, peitto, lyhty, 3*öljy, köysi (50')
Wealth 4150 gp


Notes
0Cheliaksian laivaston etsintäkuulutuksen antama lisänimi


Tausta
Hiljainen, lihaksikas mies istuu kapakan nurkassa, odottaen karttakauppiasta. Matka on tuonut hänet Mediogaltin saarelta Turmasatamaan, jonne jäi tutun kaupungin turva sekä painavat velvollisuudet punasirkkojen alaisena. Kahleet eivät ole punasirkkojen vaikutusvallan ulkopuolella mutta Kahleilla on jotain mitä ei ole muualla. Vapaus. Merta ja saaria tutkittavaksi. Vastustajia voitettavaksi ja historiaa löydettäväksi. Isokokoisen Immen juoma tuntuu maistuvan pitkän matkan kulkeneelle miehelle, hän selvästi tullut kaupunkiin jäädäkseen pidemmäksi aikaa.

Mies eksyy muistoihinsa juomansa äärellä.

~~
”Roku, muotosi on taas virheellinen! Sirkka-tyyliin eivät kuulu suljetut nyrkit ja lennokkaat potkut. Sinun tulee olla ja ajatella kuin sirkka saavuttaaksesi täydellisen muodon. Nopeutta ja ketteryyttä sinulla on mutta se ei pelkästään riitä Karmiinilinnaan päästäksesi. Uudestaan!”

-Turhautunut sirkka-tyylin opettaja Rokulle

~~
”Ilizmagorti on täynnä merirosvoja. Sanovat, että heidän elämänmuotonsa on avain todelliseen vapauteen tässä maailmassa. Kukaan ei kerro mitä pitää tehdä ja miten pitää olla. Mene ja tiedä, Kahleilla on kuitenkin melkoinen kaaos niiden takia, kauppalaivat koittavat kiertää alueen kaukaa välttääkseen Turmasatamasta ja muualta lähtevät laivat. Muista varoa laivoja, joissa on mustat liput. Tai no, muista varoa niitä jotka kulkevat niillä laivoilla koska valehdella ne osaavat.”

-Rokun saama varoitus Ilizmagortista

~~
”Mikäs sulla on siinä? Mä oon kuule nähny tuollaisen riimun jossain... Tais olla jossain päin Kahleita. Joo joo, nyt mää muistan! Siellä oli paljon tollasia riimuja, raunioita ja tais olla viidakkoakin. Ei oltu siellä pitkään kun liskot söi kolme miehistön hitainta. Mutta mää oon varma että toi on samanlainen riimu ku siellä!”

-Innostunut merimies Rokun hallussa olleesta kivitaulusta

~~
”Muista Roku, että kumppanien on pidettävä yhtä. Ei ole mitään suurempaa aarretta kuin hyvät kumppanit. Sirkat voi sanoa vaikka mitä mutta se on valhetta. Mitä hyötyä on salailusta jos on jokin yhteinen päämäärää? Sä oot aina ollut hyvä huomaan valehtelijat, niin tiedät kyllä kehen voi luottaa ja kehen ei. Etti sellaiset tyypit ympärilles joihin voit luottaa ja kenen kanssa pitää yhtä.”

-Azul Sohzin, yönä jolloin Roku jätti Karmiinilinnan taakseen

~~
Roku havahtuu muistoistaan. ”Karttakauppias on myöhässä. Toivottavasti saapuisi nopeasti paikalle, alkaa jo tämä viinan lipittäminen riittää. Mmmh.. Jos kartta on hyvä, tarvitsen kyllä jonkun sitä lukemaan ja ohjaamaan laivaa.. No Turmasatamasta löytyy varmasti joku jota kiinnostaa aarteiden etsintä, ei siis ongelmaa. Pitää vain miettiä mitä niille voi kertoa, kaikkia ei ehkä kiinnosta kuulla siitä mitä näillä saarilla joskus on ollut. Turha pelotella historialla.

Syvimmän hornan kautta, missä hitossa se lurjus viipyy.. Johan tämä vaikutti liian hyvältä ollakseen totta. *Gurp* Ohhoh.. Tuli näemmä otettua hieman liikaa.. Parempi ehkä siirtää tapaamista toiss... illalle... mitä.. tapaht..?

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped