Vampir: New Orleans

(:num:)

Ryanin taustatiedot New Orleansista

New Orleansin ruhtinas oli vielä 50-luvulla kun Dulcinea kävi siellä eräs Jacques Papineau -niminen kaltainen. Papineau oli ollut eläessän suurtilallinen ja poliitikko. Papineaun ideologinen tausta kaltaisena on lähellä Invictusta, mutta koska hän oli eläessään ollut katolinen, hän ei luopunut uskostaan kuoltuaankaan, josta syystä hän ei varsinaisesti nähnyt syytä pitää Lancea Sanctumia mitenkään erityisesti erillisenä osana kaltaiskulttuuria. Toisin sanoen, kaksi suurista Liitoista keskenään sulassa sovussa.

Muista liitoista, New Orleansissa oli jo 50-luvulla joitakin vodoun-uskonnon seuraajia. Heidän ideologiansa muistutti hieman Miamin Paroni Cimitieren Käärmettä ja Kuuta, mutta toisin kuin Miamissa, heillä ei varsinaisesti koskaan ollut mitään merkittävää powerbasea. Dulcinea arvelee, että koska New Orleansin väkiluku on kasvanut huomattavasti sitten 50-luvun, ja suuri osa maahanmuuttajista on tullut karibianmeren alueelta, tämä vodoun-liike on voinut voimistua sitten 50-luvun.

New Orleans on Miamia melko tavalla pienempi. Sen asukasluku on alle puoli miljoonaa. Koko metropolitan-alue mukaan lukien, asukasluku on n. 1,2 miljoonaa. Tämä tarkoittanee sitä, että New Orleansissa on kaltaisiakin paljon vähemmän kuin Miamissa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea sanoa, mutta sijoittunee jonnekin 10-20 välille.

Suunnitelma on rantautua ja kuljeskella ympäri ranskalaiskortteleita, kunnes joku kaupungin kaltaisista havaitsee heidät tai toisin päin, sitten tiedustella Narcissesta tai Papineausta. Eräässä Jazz-klubissa Ryan havaitsee, että laulaja, kaunis tummatukkainen kreolinainen, on kaltainen. Keikan jälkeen nainen poistuu takahuoneeseen. Kuluu puolisen tuntia, jonka jälkeen klubiin astuu sisään tummakulmainen viiksekäs ja parrakas kaltainen, ja hänen seurassaan kaksi miestä, jotka vaikuttavat olevan kätyreitä. Mies kävelee suoraan Ryanin ja Dulcinean pöytää kohti, pysähtyen parin metrin päähän pyytääkseen lupaa istuutua. Dulcinea nyökkää. Mies esittelee itsensä McGheeksi. Lyhyen (Naamioitumisen vuoksi) "salakielisen" keskustelun jälkeen Ryanille ja Dulcinealle on selvinnyt, että mies on Ruhtinas Papineaun vouti, ja että Papineau on tavattavissa seuraavana iltana McGheen ilmoittamassa osoitteessa.

Seuraavana iltana pariskunta tapaa Papineaun. Paikkana on katolinen kirkko, aika heti iltajumalanpalveluksen jälkeen. Papineau tiedustelee pariskunnan asiaa kaupungissa. Dulcinea ilmoittaa halusta asettua asumaan New Orleansiin. Ryan havaitsee Dulcinean olevan mahdollisimman charmanteimmillaan (käyttää oppeja). Papineau lupaa harkita asiaa, mutta vaikuttaa myötämieliseltä.

Viikkoa myöhemmin, Dulcinea ja Ryan ovat New Orleansin uusimmat kaltais-asukit. He ostavat tilan, joka sijaitsee kaupungin ulkopuolella, mutta josta on alle puolen tunnin ajomatka itse kaupunkiin. Seuraava kuukausi vierähtää päivänsuojatessa tilan kellarikerrosta ja tutustuessa kaupunkiin. Dulcinea ja Ryan saavat luvan metsästää New Orleansin ranskalaiskortteleissa.

Toistaiseksi tiedossa olevat New Orleansin kaltaiset

Jacques Papineau

 • Ulkonäkö: Pitkä, hoikkavartaloinen, vaaleaihoinen, n. 35-vuotias mies. Lyhyeksi leikatut vaaleat hiukset kammattuna jakaukselle. Siniset, hieman surumielisen oloiset silmät. Ahavoituneet kasvot. Pukeutuu yleensä vaaleisiin pellavahousuihin ja kauluspaitoihin. Kantaa kaulassaan hopeista ristiä.
 • Ketkä ovat tavanneet: Ryan
 • Mitä hahmot tietävät: New Orleansin valtias. Ollut vallan kahvassa ainakin 50-luvulta lähtien, todennäköisesti pidempään. Käy mahdollisesti iltajumalanpalveluksissa.

Jarret Narcisse

 • Ulkonäkö: ?
 • Ketkä ovat tavanneet: -
 • Mitä hahmot tietävät: Miespuolinen lilim, joka on Dulcinean sanojen mukaan varsin intensiivinen ja valloittava persoona, sekä häpeilemätön flirtti.

Lula Elsy

 • Ulkonäkö: Mustaihoinen nainen.
 • Ketkä ovat tavanneet: -
 • Mitä hahmot tietävät: Narcissen jälkeläinen. Dulcinea on tavannut hänet vain kerran ohimennen.

McGhee

 • Ulkonäkö: Isokokoinen, mustatukkainen, tuuheakulmakarvainen, vaaleaihoinen mies, jolla on siistiksi leikattu parta ja tuuheat viikset. Pukeutuu yleensä tummansinisiin farkkuihin tai tummiin puvunhousuihin, ja lyhythihaisiin kauluspaitoihin. Käsivarsissa tatuoinnit, joista toisessa lukee USMC ja toinen on Aku Ankkaa esittävä.
 • Ketkä ovat tavanneet: Ryan
 • Mitä hahmot tietävät: Papineaun vouti. Todennäköisesti sama kuin Renén havaitsema "Mustakulmainen mies".

Kapteeni Howdy

 • Ulkonäkö: ?
 • Ketkä ovat tavanneet: -
 • Mitä hahmot tietävät: Voimakas Bokor, jonka Jules tietää.

Dulcinea Cabrero

Ryanin tekijä. Kuolonunessa kartanonsa kryptassa kaupungin ulkopuolella.

Marc Giraud

Abigailin tekijä. On mahdollista, että hän on New Orleansissa.

Philip Maldonato

Marc Giraudin tekijä. On mahdollista, että hän on New Orleansissa.

"Jazz-laulajatar"

 • Ulkonäkö: Pitkä, hoikka, kaunis, n. 30-vuotias kreolinainen. Pitkät, tummanruskeat, kiharat hiukset, jotka yleensä auki. Pukeutuu esiintyessään iltapukuun.
 • Ketkä ovat tavanneet: Ryan
 • Mitä hahmot tietävät: Laulaa Jazz-klubilla. Saattaa olla sama kaltainen kuin Renén havaitsema "Ilolintu".

"Ilolintu"

Renén havaitsema kaltainen; nuori, ristiverinen nainen, joka metsästi prostituoidun valepuvussa. Saattaa olla sama kaltainen kuin Ryanin havaitsema "Jazz-laulajatar".

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped