Vampir: Miami - Andrew, osa 27

Eddie Firetribe

Huoh, olenko koskaan muistanut mainita kuinka turhauttavaa tämä kaikki joskus on. Välillä tuntuu siltä että olen ainoa järjen valo koko tässä kaupungin karnevaalissa. Maria alias Lucy, pieni nukkemme, joka on aivopesty perusteellisemmin kuin kommunistit, yritti itsemurhaa viime päivänä.

Lucy oli lukinnut itsensä torniin ja vääntänyt yön aikana kaihtimet rikki, joten auringonvalo oli täyttänyt koko huoneen. Hälyttimet olivat pettäneet ja sain urhoollisesti idean rikkoa oven kirveellä ja kävin varastosta hakemassa Kenille ja Abigailille kirveet joilla he saisivat oven murrettua. Syöksyin huoneeseen sisään ja näin Lucyn kyyhöttämässä nurkassa. Suureksi hämmästyksekseni hän ei ollut kasa tuhkaa vaan pikemminkin hyvin grillattu.

Lucy oli lievästi ilmaistuna pienessä paniikissa ja päätin jättää hänet Abigailin hoidettavaksi. Olen aina ollut hieman huono hysteeristen naisten kanssa. Huonetta tutkiessani totesin, että auringonvaloa ei olisi mitenkään voinut välttää päivän aikana~E Ken kuittasi asian sanomalla heidän verilinjansa olevan kovaa tekoa. Kärsiköhän Ken paljon päävammoja jalkapallouransa aikana?

Lucy jatkoi hysteeristä tilaansa samaan aikaan kun rationaalisesti yritimme Kenin kanssa saada selkoa kaupungin poliittisen tilanteeseen. Valtatyhjiö on vieläkin olemassa ja kaupungin kaltaiset alkavat hermostua. Harmi kyllä Lucysta ei saanut mitään irti ja Abigail oli tavalliseen tapaansa yhteistyökyvytön. Vetäydyimme Kenin kanssa keskustelemaan asiasta ja Dee Dee ilmestyi Abigailin kutsumana paikalle. Kai se on ihan sama kuka tässä vaiheessa saa tietää asiasta, saman tien olisimme voineet lähettää kuriirit kertomaan kaupungin todellisesta tilanteesta.

Tilanne näytti toivottamalta, mutta onneksi aivoni toimivat moitteettomasti tiukoissa tilanteissa, mitä ei aina voi kaikista ystävistäni sanoa. Olen ilmeisesti jo liian sisällä kaupungin valtakuvioissa sillä suunnitelmani tuntui virheettömältä, mitä se myöhemmin ajatellen melkein olikin. Voisimme itse kerätä primolegion kasaan. Kukaan ei vielä tiennyt kaupungin tilanteesta ja saadessamme tarpeeksi vahvan joukon taaksemme ei vaadettamme niin vain kaadettaisikaan. Invictus olisi automaattisesti mukana, samaten Noitapiiri, Kartialaiset varmaankin, Lancea saisi purra pölyä. Päätimme tehdä kukin tahoillamme tiedusteluita. Abigail hoitaisi luonnollisesti Noitapiirin, Ken Kartialaiset ja minä Invictuksen.

Kaikki meni loistavasti. Hyvä on myönnän, emme saaneet Lanceaa pelattua ulos primoleegiosta, mutta kaikessa ei voi onnistua. Joudun varmaan jakamaan Coral Gablesin alueen~E Hmm ehkä siellä on tilaa meille kummallekin.

Yksi pieni ikävä sattuma varjosti loistavaa vallansiirto operaatiotamme. Paroni Cimitiere ei ollut aivan yhtä tyytyväinen tilanteeseen kuin me. Olimme Abigailin hotelilla keskustelemassa tulevaisuuden suunnitelmistamme, kun LaForge päätti kunnioittaa meitä läsnäolollaan. Tiesin että Ken ja Cimitiere olivat tehneet jonkinlaista vispilänkauppaa, joten päätin että ei ole minun asiani sekaantua heidän välisiin suhteisiin, vaan vetäydyin syvemmälle nojatuoliini tarkkailemaan tilannetta. Paroni Cimitiere ehdotti sopimusta, jonka ehtona oli Cimitieren alueiden laajentaminen Overtownin kaupunginosaan. Kuten epäilinkin tämä on vain Kenin asia. Minua ei Overtown pahemmin kiinnosta. Hirveä slummi oikeastaan. Cimitiere voi puolestani puuhailla siellä taikojaan niin kauan kuin huvittaa. Lisäksi Cimitiere halusi luovuttamansa omaisuuden takaisin. Olen päättäväisesti päättänyt sulkea silmäni myös tältä tapahtumalta. Leikkikööt vanhukset omia leikkejään. Tosin Anyssa kyllä voisi vielä muutaman jutun selvittää.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped